![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Grudzień. Pielęgnacja, kolorówka, perfumy.Witam ![]() Zanim napiszesz, przeczytaj proszę ten post. ![]() ♥ wysyłka tylko i wyłącznie listem poleconym ekonomicznym w kopercie bąbelkowej, ewentualnie przesyłka tak zabezpieczona, żeby nie uległa uszkodzeniu w trakcie dostarczania przez PP ♥ nie wysyłam za granicę ♥ osoba, która ma <10 przekupek, ma negatywa bądź neutrala wysyła jako pierwsza ♥ nie śledzę na bieżąco wszystkich wątków, więc proszę, odpisuj u mnie ♥ Nie odpowiadam na wiadomości typu "coś u mnie?", "podoba mi się dużo rzeczy". Sprecyzuj czym jesteś zainteresowana, żebym wiedziała czego szukać w zamian. ![]() ♥ Jeśli chcesz żebym odpisała u Ciebie umieść link do swojego wątku w podpisie / ewentualnie w poście ![]() Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowana zapraszam do dalszej części wątku ![]() Chętnie przyjmę ![]() BB creamy : - Skin79, BB cream Hot Pink (chociaż na próbę ![]() Perfumy : (całe / odlewki / dezodoranty ) - Kenzo Amour - Versace Bright Crystal - Puma Flowing - Puma Jamaica - Adidas Fruity Rhythm Twarz - pielęgnacja : - płyny micelarne, toniki, żele do mycia twarzy, najchętniej w formie pianki - tylko i wyłącznie apteczne firmy - Barwa, siarkowa moc, krem - Jadwiga, papka do cery trądzikowej - hydrolat oczarowy - Cetaphil - Physiogel Odżywki / maski / serum : - Isana z babassu - Mrs Potters z aloesem - maska Biowax do ciemnych (fioletowa) lub z proteinami mlecznymi (niebieska) - Gloria, maska i emulsja do włosów - Lorys, Extreme Defrizz Hair Cream (również inne lorysy) - Joanna, AB, serum - Stapiz Sleek Line Toniki i lotiony do włosów : - Seboradin Niger - Alpecin Liquid - Joanna Rzepa (nie pogardzę również samym opakowaniem) - ampułki Radical - Jantar, odżywka do skóry głowy Oleje : (całe / odlewki ) - ze słodkich migdałów - Sesa - Khadi - Vatika - Heenara - rycynowy Kolorówka : - paleta Sleek, Au Naturel - Kobo/Artdeco, baza pod cienie Inne : - Ziaja Pro, peeling gruboziarnisty - pędzle z naturalnego włosia Jeśli nie masz nic z tych rzeczy, nie szkodzi, może coś innego mi u Ciebie wpadnie w oko ![]() Edytowane przez xyolax Czas edycji: 2011-12-11 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień. Pielęgnacja, kolorówka, perfumy.
Oleje, mgiełki i inne do pielęgnacji włosów :
- Bionova, nierafinowany olej kokosowy, posiada certyfikat ekologiczny, (poj. wyjściowa - 500ml) zotało ok. 170 - 200 ml - Arachidowy (poj. wyjściowa - 250ml) - Artiste, keratyna w płynie, nowa - Kosmed, nafta kosmetyczna z olejem rycynowym (poj. wyjściowa - 150ml) - Jantar, mgiełka do włosów nawilżająco - ochronna Edytowane przez xyolax Czas edycji: 2011-12-09 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Włosy - koloryzacja :
- Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 03, Naturalny blond - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 07 Głęboki burgund - Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 09, Orzechowy brąz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Twarz - pielęgnacja :
- Ziaja Med, kuracja nawilżająca, krem redukujący podrażnienia na dzień, SPF6, skóra sucha, wrażliwa (poj. wyjściowa - 50ml) - Ziaja Med, kuracja nawilżająca, lano-krem, na dzień / na noc, skóra odwodniona, bardzo sucha (poj. wyjściowa - 50ml) - Ziaja Med, kuracja lipidowa, krem naprawczy na dzień / na noc, odnowa skóry alergicznej, atopowej, po naświetleniach (poj. wyjściowa - 80ml) - Avon, mleczko do demakijażu oczu z odżywką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Twarz - kolorówka :
- Lirene, City Matt, Fluid matująco-wygładzający, 207 beż, ok. połowa, do 17.11.2013 - Manhattan, Powder Mat, Fluid matujący do cery mieszanej, Sand 80, ok. połowa - Rimmel, Match Perfection, 400 Natural Beige - Feather Finish, Translucent II 26, Puder w kamieniu wzbogacony jedwabiem, z wit E, do 11/2012 - Ruby Rose, paleta 88 cieni do oczu, zużycie na zdjęciu, aplikatory do cieni umyję ![]() - Paletka 15 korektorów (mam z wymiany, przeze mnie używane pędzlem) - Czarny eyeliner w słoiczku - Sephora, błyszczyk do ust, 13 Miami pink reflex (nie używany) Edytowane przez xyolax Czas edycji: 2011-12-02 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Próbki :
- Clear, szampon przeciwłupieżowy, 50 ml - Clear Men, szampon przeciwłupieżowy, 50 ml - Axe Twist, Żel pod prysznic, 50 ml - Dove, Men + Care, Antypierspirant w areozolu dla mężczyzn, 35 ml - Biovax, Serum wzmacniające A+E, 1,5 ml, 4 szt. - Zdrovit, Błonnik Slim - forte + Chrom, smak ananasowy, 6,5g, 2 szt. - Zdrovit, Magnum Forte, suplement diety, 375 mg jonów Mg ++, saszetka z proszkiem do rozpuszczenia, 5,5g - STR8, After Shave Balsam, Cool & Comfort, 4ml Edytowane przez xyolax Czas edycji: 2011-12-09 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Paznokcie :
- czarny brokat - czerwony brokat - biały brokat - Essence, mat top coat, matujący lakier do paznokci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Inne :
- DKNY be delicious, 30 ml, raz psiknięty, niestety nie mój zapach (TYLKO na Kenzo Amour) - Carolina Herrera, 212, połowa - Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10/2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria :
1. Czerwone koła w białe drobne kropki 2. Czerwone koła w duże białe kropki 3. Wiszące czarne, nowe 4. House, Wiszące pozłacane, różowe, nowe 5. Avon lub Oriflame, czarne koła 6. Wiszące z różowymi elementami 7. Avon lub Oriflame 8. Wiszące, z niebieskimi elementami 9. Czarne korale, są długie, zwinęłam je kilka razy Edytowane przez xyolax Czas edycji: 2011-12-02 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Biovax, intensywnie regenerująca maseczka,?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ruby Rose, paleta 88 cieni do oczu, zużycie na zdjęciu, aplikatory do cieni umyję
- Paletka 15 korektorów (mam z wymiany, przeze mnie używane pędzlem) Coś u mnie za: |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za:
carolina herrera , maske biovax? zajrzyj do obu watkow i odpisz u mnie prosze ![]() a może się skusisz na coś za dkny?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
co byś chciała za
Biovax, intensywnie regenerująca maseczka, do włosów słabych, ze skłonnością do wypadania, nowa, ?? poszukam poza wątkiem i jestem skłonna oddać wiele ;-)
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Mrs. Potter's - szampon z aloesem - regeneruje i nawilża (poj. wyjściowa - 500 ml) Arachidowy (poj. wyjściowa - 250ml) - Clear, szampon przeciwłupieżowy, 50 ml - Clear Men, szampon przeciwłupieżowy, 50 ml - Axe Twist, Żel pod prysznic, 50 ml - Dove, Men + Care, Antypierspirant w areozolu dla mężczyzn, 35 ml - Essence, mat top coat, matujący lakier do paznokci Silica, suplement diety na cerę, włosy i paznokcie, 70 tabletek (kuracja na 2,5 miesiąca), do 10/2012 ? ![]() Mam: żele do mycia twarzy w formie pianki - avon i Mrs Potters z aloesem - odżywkę, ok. połowy poza wątkiem Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-12-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za Ruby Rose, paleta 88 cieni do oczu, zużycie na zdjęciu, aplikatory do cieni umyję?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Z tego co widzę, stawiasz na naturalną pielęgnację, więc za bardzo nie mam czym Cię skusić.
Ewentualnie malutka odlewka maski - zostało dosłownie na jedno/dwa uzycia - BingoSpa, mleczna z elastyną. Poza tym, 3/4 odzywki Wella Pro Series, conditioner repair. Odżywki Mrs potter's jest mniej niż pół. Ewentualnie jakaś mała odlewka olejejku babydream fur mama - również świetny na włosy, na wizażu dziewczyny polecają do olejowej pielegnancji. ![]() Oo, i z tego co zerknęłam teraz, zostało mi w buteleczce jeszcze troszke oleju ze słodkich migdałów, ale dosłownie na jedno uzycie. ![]() A bluzeczka jak najbardziej. Podaję wymiary: Szerokość między pachami 40 cm Długość: 61 cm To 95% bawełny i 5% elastanu, więc naprawdę sporo się rozciąga. Moja siostra nosi L i jest na nią w porządku, ładnie się dopasowuje. ![]() ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-12-02 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Ja po DKN co prawda kenzo nie mam.. ale mam pume flowing i moze jeszcze coś znajdziesz dla wyrównania?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic.. ale jak nie znajdziesz nic za DKN to poszukam poza wątkiem jeszcze..
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
Biovax, intensywnie regenerująca maseczka, do włosów słabych, ze skłonnością do wypadania, nowa, 2 sztuki - Biovax, Serum wzmacniające A+E, 1,5 ml, 4 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Paletka 15 korektorów (mam z wymiany, przeze mnie używane pędzlem)
- Czarny eyeliner w słoiczku . Wiszące czarne, nowe może znajdziesz coś u mnie za któreś z rzeczy
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszytsko z postu 3(bez keratyny) i ew maski biowax?
Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2011-12-02 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Biovax, intensywnie regenerująca maseczka, do włosów słabych, ze skłonnością do wypadania, nowa, 2 sztuki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1322837361 Paletka 15 korektorów (mam z wymiany, przeze mnie używane pędzlem) ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.