![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
w styczniu, kilka kosmetyków, perfumy etc.Zapraszam do mojego wątku ubraniowego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584997 Mam tam sporo biżuterii, ciuchy, kosmetyki, akcesoria ![]() Szukam: głównie hula hop, ciężkiego i dużego Różu do policzków, raczej z wyższej półki Można mnie kusić wszelkimi kulkami do kąpieli, solami Perfum z wyższej półki [w oryginalnych buteleczkach!], chętnie Magnetism, Escady Chętnie przyjmę srebrne pierścionki Telefonu Netbooka Formy na muffinki- silikonowej Kupony z Grupona etc. też mogą mnie skusić, głównie usługi fryzjerskie, może kosmetyczne w Lublinie lub w Warszawie, fitness/siłownia raczej w Warszawie (z dłuższym terminem przydatności), restauracje Lbn/Waw, wyjazdy w góry, hotele etc. Wszystkiego, co wpadnie mi w oko ![]() Poza Surrender Avonu nie interesują mnie firmy oferujące sprzedaż obnośną!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-01-10 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu, kilka kosmetyków, perfumy etc.
Kosmetyki- proszę pytać o stan, ilość zużycia, dokładne kolory i daty ważności ![]() Zdjęcie 1: *Double Wear, Estee Lauder, kolor 2N2 Fresco 01, kupiony w hiszpańskiej perfumerii, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie. Nie zostało go dużo, nie wiem, może 1/4, musiałabym sprawdzić dokładnie. *Kwas mlekowy, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie *Nowy! Kwas salicylowy, ważność: 09.2013 *Nowy! Hydrolat z rumianku rzymskiego, jest otwarty chyba (?)- nigdy nie używany Zdjęcie 2: *Lakiery pękające IsaDora, 807- róż jasny użyty ok. 3-4 razy, pozostałe dwa:805 i 806 użyte raz. Zdjęcie 3: Lakiery pękające IsaDora, 807- róż jasny użyty ok. 3-4 razy- NIE MA tego koloru, wymieniony ze Słonik, pozostałe dwa:805 i 806 użyte raz. Zdjęcie poglądowe kolorów. Mam 2,3 z tego zdjęcia. Zdjęcie 4: Nowe! Bromelaina 1200GDU, 15g, ważność: 05.2012 Zdjęcie 5: Nowe! Płatki na wągry Nivea, 10szt. Zdjęcie 6: NOWE! Paletki cieni. Te, których nie ma są skreślone Zdjęcie 7: Bielenda, Zielona Herbata + Endorfiny, Żel wyszczuplający, użyty 3 razy Zdjęcie 8, 9: Yves Saint Laurent, błyszczyk Twin Lips, zużycie perłowego 90%, tego różowego ok. 2-5%. Zdjęcie 9 real. Zdjęcie 10- poglądowe koloru.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-01-10 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Perfumy:
Zdjęcie 1: The Healing Garden, Gingerlily Therapy, cologne spray, dwa razy przetestowany, więc ubytek na poziomie 0.5ml, początkowo 30ml. Odlewki, nie całe flaszki mam atomizerów: Zdjęcie 2:*Burberry Brit, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Sephorze, mogę podać kod. *Lancome, Tresor In Love,mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Galerie Lafayette, mogę podać kod.. *Fragonard, Belle de Nuit EDT, kupione w Paryżu w muzeum perfum Fragonard, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka *Moschino Hippy Fizz Woman, kupione w Wiedniu w Douglasie, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. Zdjęcie 3 (mogę zrobić lepsze zdjęcie to nie wyszło): *Perfumy Gres Caline Woman, mam z wymianki, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. *Sephora, Insoumise? Vanille Caramel, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w Sephorze, mogę podać kod. *La Perla, J'aime, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, perfumy kupione w SP, mogę podać kod. *Victoria`s Secret, Love Spell, kupione na Allegro, mogę zrobić odlewkę, nie mam atomizerka, mogę podać kod. Kosmetyki c.d: Pasta Camsakizi, zostało ok 1/2 opakowania, może ciut mniej, tak 45% na pewno. Zdjęcie 5: Masło do ciała Pear Clace, Victoria's Secret. Zużycie ciężko stwierdzić, ale ok. 3/5- mogę zrobić zdjęcia real na życzenie. Zdjęcie 6: Masło do ciała zapach grapefruitowy, została ok 1/2 opakowania.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-01-10 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Suplementy diety:
Zdjęcie 1: Bio Chrom, 23 tabletki z 30, oczywiście szczelnie zapakowane, data ważności do 2014 (o dokładną datę proszę pytać) Zdjęcie 2: NOWE! Bio CLA całę opakowanie, 90 tabletek ważność 28.10.2012, ale proszę pytać, to sprawdzę dokładnie. Mam jeszcze 10 tabletek z innego opakowania, szczelnie zapakowane, data ważności jest występlowana na listku, taka sama jak całego opakowania. Więc mogę wymienić 100 pigułek, chyba, że ktoś nie chce tych 10, ja ich raczej nie zużyję. Dodatkowo znalazłam 56 tabletek w drugim opakowaniu, razem jest więc 156- NIE MA, wymienione ze Słonik.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2012-01-09 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Olejki zapachowe/granulki zapachowe:
Zdjęcie 1: NOWE! Granulki zapachowe do kominka, ForgetMeNot Zdjęcie 2: Olejek zapachowy, ok 8ml, japońska magnolia Zdjęcie 2: NOWE! Olejek zapachowy, Zmysłowy, 10ml
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Bio Chrom, 23 tabletki z 30, oczywiście szczelnie zapakowane, data ważności do 2014 (o dokładną datę proszę pytać)
Zdjęcie 2: NOWE! Bio CLA całę opakowanie, 90 tabletek ważność 28.10.2012, ale proszę pytać, to sprawdzę dokładnie. Mam jeszcze 10 tabletek z innego opakowania, szczelnie zapakowane, data ważności jest występlowana na listku, taka sama jak całego opakowania. Więc mogę wymienić 100 pigułek, chyba, że ktoś nie chce, ja ich raczej nie zużyję. cos u mnie? oddam duuuużo! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bio cla, chrom oraz graffiti nails jasny róż?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
*Double Wear, Estee Lauder, kolor 2N2 Fresco 01, kupiony w hiszpańskiej perfumerii, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za estee lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jestem chętna na wszystkie tabletki bio cla i chromu oraz ten lakier różowy isa dory, także spokojnie mogłabym oddać wszystko, co Ci się u mnie spodobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za *Double Wear, Estee Lauder, kolor 2N2 Fresco 01, kupiony w hiszpańskiej perfumerii, używany- dla zainteresowanych postaram się ustalić zużycie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31512398]Coś u mnie za odlewkę Tresor in Love?[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jasne, ale to wszystko zależy od tego, co byś sobie dobrała, bo będę brała je pierwszy raz i też nie chciałabym robić zapasów 'za wszelką cenę'. Ale szperaj u mnie do woli, może akurat wybierzesz coś, z czym łatwo mi się będzie rozstać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, interesują mnie:
Bio Chrom, 23 tabletki z 30, oczywiście szczelnie zapakowane, data ważności do 2014 (o dokładną datę proszę pytać) i oba olejki zapachowe ![]() Może znajdziesz coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Portmonetka już niestety nieaktualna, ale mam inną, taką kremowo-beżową z river island - może byłabyś zainteresowana, to wrzuciłabym fotki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oceniam go tak na bardzo dobry z minusem - są widoczne ślady użytkowania, ale poza tym wszystko z nim ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
za Twoje wszystkie tabsy (plus te dodatkowe) i lakier oddaję dwie paletki sleek, portfel RI oraz te próbeczki, które chciałaś, tylko musiałabym się upewnić, czy aby na pewno wszystkie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Odpisane!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, może znajdziesz cos u mnie?
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cosu u mnie za Yves Saint Laurent, błyszczyk tego różowego ok. 2-5%. Zdjęcie 9 real.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.