![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
m.in. Biochemia urody, Essence, Catrice, Isana, Avon MAJ
NIEAKTUALNY
Witam, zapraszam na mój pierwszy kosmetyczny wątek wymiankowy ![]() ![]() rezerwacja dokładka wymienione Avon SERUM NA SUCHE I ZNISZCZONE KOŃCÓWKI Używany: zużycie na zdjęciu, brak pompki (zkręcone zakrętką od Revlon Colorstay) ISANA Odżywka w spray’u do włosów łamliwych i matowych, bez spłukiwania Użyta 2 razy Laura Conti BALSAM DO UST CYTRYNOWY Używany: zużycie na zdjęciu, czubek odcięty nożem [COLOR="RoyalBlue"] ASTOR konturówka do ust ROUGE lipliner 016 framboise Użyta kilka razy Delia HENNA TRADYCYJNA czarna Data wazności:12/14 NOWA, jednorazowa, opakowanie zawiera 2 saszetki Bambino, Oliwka dla dzieci z witaminą E zostało ok. 50% z 300ml etykiety się trochę poodklejały Wazelina kosmetyczna brzoskwiniowa, w słoiczku data ważności: 12/12 używana, zostało ok 50%, dodam raczej jako gratis ![]() Spa domowe, SPIRULINA - algi - odsypka w słoiku z rossmanna 10 ml data ważności: 06/13 Perfecta PEELING ENZYMATYCZNY użyty 3-4 razy Zdjęcia dokładki będą jutro ![]() Eveline Odżywczy balsam do ciała mango&olej kokosowy, zużycie widoczne na zdjęciu ISANA Masło do ciała Orzech włoski i mleko - limitowana edycja, prawie całe BeBeauty Brazylia Spa Ujędrniające masło do ciała, zostało jakieś 30 %, zużycie widoczne na zdjęciu KOBO baza pod pigmenty do 12/2012 mogę zrobić odlewkę, tylko nie za bardzo mam w co ![]() Biochemia urody OLEJ TAMANU EKO data ważności 05/14 używany: zużyta połowa buteleczki Spa domowe KWAS HIALURONOWY 1% Data ważności 09/13 Używany: etykietka poplamiona i pomarszczona, zużycie widoczne na zdjęciu Spa domowe GLINKA CZERWONA Z EKSTRAKTEM Z ALG Działanie: Modelujące, kojące i wygładzające skórę Data ważności: 01/16 Używany: użyty kilka razy, plamki na etykiecie, zużycie na zdjęciu ESSENCE pędzelek do różu Używany, kilkukrotnie prany PLAYBOY zestaw pędzelków Używany rzadko SKIN 79 BB CREAM diamond collection I VIP GOLD COLLECTION próbki Różowy – zostało na jedno użycie Złoty – nowy, zaklejony Zamawiane na e-bay Jadwiga puder sypki do cery trądzikowej i tłustej Odsypka w opakowaniu po pudrze bambusowym z Biochemii Urody OLEJEK RYCYNOWY PhytoPharm data ważności: 03/13 zostało około 40% z 30g, poplamiona etykieta ESSENCE eye-liner czarny 01 midnight in paris Zużycie widoczne na zdjęciu Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI Data ważności 07/13 Używany: dosłownie kilka razy, zużycie zaznaczone na zdjęciu Catrice cień do powiek C'mon Chameleon w wersji sypkiej ![]() Chętnie przyjmę: puder bambusowy Biochemia urody peeling enzymatyczny Biochemia urody paletki sleek: oh so special, darks, bad girl dermogal a+e Inglot duraline bibułki matujące Edytowane przez d0m1n1k4 Czas edycji: 2012-07-15 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: m.in. Biochemia urody, Essence, Catrice, Isana, Avon
cos u mnie za
CATRICE paletka THE BERLIN COLLECTION LE SKIN 79 BB CREAM diamond collection I VIP GOLD COLLECTION Złoty – nowy, zaklejony
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za pedzelki?
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za;
Biochemia urody OLEJ TAMANU EKO data ważności 05/14 używany: zużyta połowa buteleczki Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI Data ważności 07/13 Używany: dosłownie kilka razy, zużycie zaznaczone na zdjęciu Spa domowe KWAS HIALURONOWY 1% Data ważności 09/13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI -Spa domowe KWAS HIALURONOWY 1% -Biochemia urody OLEJ TAMANU EKO -złoty SKIN 79 BB CREAM - bardzo mi zależy ![]() ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za pędzelki?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za:
ESSENCE pędzelek do różu Używany, kilkukrotnie prany PLAYBOY zestaw pędzelków Używany rzadko Jadwiga puder sypki do cery trądzikowej i tłustej Odsypka w opakowaniu po pudrze bambusowym z Biochemii Urody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI
Spa domowe KWAS HIALURONOWY 1% Spa domowe GLINKA CZERWONA Z EKSTRAKTEM Z ALG coś u mnie za to i przede wszystkim za oba bb creamy? jaka jest ich pojemność wyjściowa? ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
a szukasz czegoś konkretnego (za krem bb)? to poszukałabym poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za vip gold?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hmm..to wstępnie mogę się na tą wymiankę zgodzić
a jesteś pewna że nie mogłabyś oddać eyelinera? mogłabym poszukać poza wątkiem, mam jeszcze sporo półproduktów i rzeczy do włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze podkład drugi z bourjois odcień też 51 123 perfect zużycie 1/4 i szukam za niego bb creamu, ale nie wiem czy byłabyś zainteresowana i czy ten twój bb to nie próbka czasem
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
nasza wymiana jest aktualna??
Jadwiga puder sypki do cery trądzikowej i tłustej Odsypka w opakowaniu po pudrze bambusowym z Biochemii Urody ASTOR konturówka do ust ROUGE lipliner 016 framboise Użyta kilka razy ESSENCE eye-liner czarny 01 midnight in paris Zużycie widoczne na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze nie zauważyłam, że to próbka
![]() Ale mogę oddać np. eyeliner elfa za nią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za olej tamanu, z kocanki, kwas hialuronowy, glinkę i bb creamy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI Data ważności 07/13 Używany: dosłownie kilka razy, zużycie zaznaczone na zdjęciu ESSENCE pędzelek do różu Używany, kilkukrotnie prany Jadwiga puder sypki do cery trądzikowej i tłustej Odsypka w opakowaniu po pudrze bambusowym z Biochemii Urody Mam poza wątkiem połowę opakowania pudru bambusowego ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Tak na wyczucie jest prawie cały
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za oleje i kwas HA?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Biochemia urody OLEJ Z KOCANKI
Data ważności 07/13 Używany: dosłownie kilka razy, zużycie zaznaczone na zdjęciu Avon SERUM NA SUCHE I ZNISZCZONE KOŃCÓWKI Używany: zużycie na zdjęciu, brak pompki (zkręcone zakrętką od Revlon Colorstay) ESSENCE pędzelek do różu Używany, kilkukrotnie prany SKIN 79 BB CREAM diamond collection I VIP GOLD COLLECTION próbki Różowy – zostało na jedno użycie Złoty – nowy, zaklejony Jadwiga puder sypki do cery trądzikowej i tłustej Odsypka w opakowaniu po pudrze bambusowym z Biochemii Urody ESSENCE eye-liner czarny 01 midnight in paris Zużycie widoczne na zdjęciu ?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.