![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~~ Lipiec u Migotki różności wszystkigo po trochu S-XL ~~~NIEAKTULNE! Witam w moim nowym wątku mam do zaoferowania kilka rzeczy na które chętnie się wymienię. Jeśli coś mi się podoba u Was piszę w Waszym wątku i oczekuję że odpiszecie u mnie gdyż nie prowadzę subskrypcji wątków.
Masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza Wysyłam zawsze poleconym i tego oczekuję do uzgodnienia ekonomiczny czy priorytet Nie odmieniam się odpowiem na wszystkie pytania mogę zrobić dodatkowe foto. Kolory na zdjęciach mogą nieco odbiegać od rzeczywistych Ubrania są w stanie bdb lub db proszę pytać Jestem wybredna bo ubrań mam sporo Nie proponuj mi ubrań w rozmiarze mniejszym niż M Wszystko na 1str Szukam Dior 5 Pink Idol Zegarka białego różowego lub niebieskiego Bluzki na długi rękaw jednolite Topy na grubych ramiączkach i bokserki białe, ecru, beże, morelowe, niebieskie najlepiej jednolite Kardigany lub narzutki Czarnej eko skórki L Sukienek letnich Buty rozmiar 38 czarne szpilki wysokie Czarnego paska na gumie Ubrania dla dziewczynki na 122-128cm Ubrania dla chłopca 92cm i wzwyż Płaszczyk przeciwdeszczowy dla chłopca na 2-3lata Płaszczyk przeciwdeszczowy dla dziewczynki 6-8lat NOWE ![]() WYMIENIĘ TYLKO NA INNE CZARNE SZPILKI NA NIŻSZYM OBCASIE NA INNE PROPOZYCJE NIE ODPOWIADAM! Czółenka na platformie - nie ma Ideal rozm z buta 39 ale jest to 38 Wymiary długość wkładki 24,5cm wysokość obcasa 13cm wysokość platformy 2cm
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2012-02-23 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~ Lipiec u Migotki różności wszystkigo po trochu S-XL ~~~
Nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach dla zainteresowanych mogę zrobić foto
* Cienie Inglot zielone odcień MATT 738 użyte może dwa razy * Cienie Inglot czerwone z drobinkami odcień MTRIX 432 użyte może dwa razy * Cienie kanarkowy z zielenią tylko wypróbowane * Cienie GOSH odcienie Blue/Ice * Róż Pierre Rene odcień Beige Glow tylko wypróbowane nie ma * Cienie Butterfly fiolet nie używane termin do 12.2010 ale myślę że są ok. * Konturówki Revlon 2szt odcień 03 Wine (1szt - NIE MA) * Lakier do paznokci Sally Hansen Opal odcień 09-perłowo brzoskwiniowy raz użyty * Lakier do paznokci Bourjois czerwony z brokatem użyty dwa razy nie ma * L'Oreal, Elseve Cement - Ceramidy, Odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów - ubytek minimalny dwa razy użyta NIE MA * Revlon Color Stay with Softlex SPF6 Oily Skin 150 Buff praktycznie cały użyty dwa razy * Gliss Kur Połysk Jedwabiu, Szampon do włosów matowych i zniszczonych - użyty dwa raz także ubytek niewielki NIE MA NOWA kosmetyczka Atmosphere w cętki z cekinami L'occitane Dodająca Objętości Odżywka do Włosów Cienkich i Normalnych NIE MA
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-08-17 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szorty PRIMARK Disney rozm 8-10 PL 36-38 foto przód/tył NOWE Naszyjnik Opia NOWY Kolczyki serca Atmosphere Opia NOWE Półbuty złote Nowe rozm 29 dł wkładki 17cm Półbuty fioletowe Nowe rozm 27 dł wkładki 15cm Półbuty brązowe dla chłopczyka używane niewielkie ślady użytkowania rozm 22 dł wkładki 13cm Zimowe buciki ocieplane używane niewielkie ślady użytkowania rozm 21 Mała torebeczka Atmosphere Czarna torebka stan db+ widoczne ślady użytkowania przy uszach
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-17 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NOWE
![]() Karmelowe baleriny mokasyny Atmosphere r 38 NOWE ![]() Ażurowe czółenka Open Toe na szpilce Atmosphere r 38 Wymiary długość wkładki 24,5cm wysokość obcasa 12cm Używane czółenka George skóra naturalna r 39 Meliski z kwiatkiem r 38 raz ubrane Czarne botki stan db+ normalne ślady użytkowania r 38
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-05 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lniane spodnie z metki 36 ale to 38 Jeansowe krótkie spodenki M pas 38cm biodra 49cm szer nogawki 24cm dł 36cm Spodenki Cherokee błękitne z metki 12-13 lat ale to S-M Beżowe rybaczki - bojówki M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-08-24 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tunika Bershka - wykończenie gumy u góry i na dole ze złotą nitka r S ale będzie ok S-L Niebieska dzianinowa odcinana pod biustem Marks&Spencer r 12 Czerwona na ramiączkach Atmosphere 40-42 Bokserka DKNY Jeans S (biel nieco sprana) Kobaltowe body S-M Biała F&F z ślicznym zdobieniem z koralików sznurki pod biustem do wiązania z tyłu S 100% COTTON Różowy t-shirt ze znaczkiem Adidas na rękawach dwa paski M Czerwona z ciekawymi rękawami na dole ściągacz M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-08-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sukienka czarna w chabrowe kwiaty M
Mała czarna z pięknym kwiatem S-M Reserved czarna sukienka góra na gumie r 42 ( może służyć jako ciążowa) Dzianinowa sukienka ciężko opisać kolor ciemny brudny róż lub liliowy rozm uni powinna być ok S-L Sukienka w kwiaty r M-L wiązana na szyi i z tyłu pod biustem Zwiewna sukieneczka floral z tyłu wiązana na troczki będzie ok na M-L stan oceniam na bdb- ze względu na kiepskie wykończenie przy dekolcie Sukienka Cubus L (bez kwiatka) Tunika Vero Moda r XL ale zawyżony
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-19 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sztruksowa mini khaki M Nowe ![]() Leginsy Atmosphere r 36 khaki Mini F&F czarna z falbankami M Śliczna sukienka Vero Moda Nowa z metką r M - cena 149zł NIE MA Jeansowa koszula F&F 38 Kopertowy sweter Marks&Spencer rękaw 3/4 r UK 20 będzie ok na L-XXL
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-19 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
koralowa szer w biuscie 44*2 z tym ze jest miejsce na cucuszki
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nowe T-shirty męskie
Priamark granatowe z ciekawym napisem 1szt - L 1szt - XL
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-20 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() Bluzka MARKS&SPENCER rozm 18 z tyłu ma troczki więc łatwo ją dopasować ja noszę M-L i była ok
Cherokee z twarzą S-M Long z twarzami Nev Look M Reserved grafitowa M Nowa Fishbone bez papierowej metki XS (na ustach drobinki czerwonego brokatu) Bokserka Zebra z pawiami S Ciemno turkusowa z cekinami M (niektóre cekiny powycierane ale w efekcie wygląda jakby to miało tak być) Czarna z czerwonym brokatem przekładana przez szyję S
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-08-30 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Koszula long Amisu M kolor turkusowy na foto wyszedł inny odcień wywijane rękawy NIE MA Śliwkowa Reserved rozm S Japan Style Mgiełka w cętki S-M Biała koszula long H&M wywijane rękawy 40 NIE MA
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-18 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Różowa narzutka Dunnes Stores r14 bedzie ok na S-M
Czarna na guziczki M W panterkę Gap rozm M Czarna krój nietoperza przód i tył bluzki łączony tasiemkami efekt odkrytych ramion S-M
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
UBRANKA 3-6mc
Błękitny welurowy pajac na podszewce 68cm Śpiworek George z Kubusiem Puchatkiem Komplet koszula flanela i spodenki 68cm, buciki - dziuniaax Bluza khaki Early Days Sweterek granatowy ![]() Używany w bardzo dobrym stanie 2 in 1 Baby Walker dwu-funkcyjny chodzik jeździk marki Smiki jedyne ślady użytkowania widoczne na kółkach i kilka małych rysek na lusterku. Walker zapewni dziecku zabawę na dwa sposoby - maluch może z nim chodzić, może też w bardzo prosty sposób zmienić go w interaktywny jeździk z siodełkiem. Używany jako chodzik pomoże dziecku stawiać pierwsze kroki i zachęci do kolejnych radosną muzyczką. Kiedy chodzenie się znudzi, zabawka stanie się wygodnym jeździkiem. Rozmaite czynności, które dziecko może wykonywać podczas zabawy z Muzycznym chodzikiem-jeździkiem, rozwiną jego zdolności manualne oraz sprawność ruchową. Światełka, dźwięki i inne interaktywne funkcje zabawki skupią uwagę malucha i pomogą w rozwoju koordynacji wzrokowo-ruchowej. Dla zainteresowanych chętnie zrobię real foto jeśli będzie taka potrzeba. Kupiony w Smyku za 169zł Ciuszki w stanie db+ normalne ślady użytkowania-prania bez plam, dziur itp. Bodziaki Disney 9-12mc Pajace długi rękaw kolorowe 6-9mc białe frote 9-12mc niebieski frote 6-9mc Bluzeczki dł rękaw 68cm Majteczki kąpielowe 23mc
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
NOWY PLECAK
Zapinany na zamek regulowane szelki z przodu mała kieszonka. Kapcie z dzwoneczkiem r 27 bdb- raz ubrane ![]() Mata dla 2 osób 8 układów tanecznych o 3 różnych stopniach trudności stan bdb Utwory na licencji SONY/ATV MUSIC PUBLISHING: 1. Asereje - Las Ketchup 2. Rasputin - Boney M 3. I Drove All Night - Celine Dion 4. Holding On For You - Liberty X 5. Tsunami - Manic Street Preacher 6. Horray, Horray, It`s A Holi-Holiday - Cheeky Girls 7. Chemistry - DJ Encore 8. BLZ - Mondo Grosso Mata zawiera 2 gry dodatkowe: - Pinball - Knock Out 4 możliwości gry: - gry taneczne dla 1 osoby - funky dance dla 1 osoby - gry taneczne dla 2 osób - funky dance dla 2 osób Bluzeczki na dł rękaw w paseczki i błękitna 3-6mc Rampersy F&F 9-12 mc Bodziaki błękitne dł rękaw 74cm - 1 szt, 2szt - 80cm Czapeczki wiązana ok 48-50cm z lwem 3-6mc w paski 3-6mc Rampersy 74cm Rampers na dł rękaw 9-12cm z tygryskiem 3-6mc
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-30 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ciążowe rybaczki M w bdb stanie raz ubrane
Koszula nocna do karmienia po bokach ma rozcięcia Ubranka dla chłopca na ok 12-18mc Foto 3 Sztruksowe spodnie ocieplane polarem Sweterek na zamek Foto 4 Polarowy dres Foto 5 Bluza błękitna polarowa z kapturem Błękitny sweterek Foto 6 Bluza z tygryskiem (beżowe paski nieco zafarbowały mają lekki odcień różu ale po 1-2 praniach powinno zejść) Beżowa bluzeczka Next
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-08-28 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Śliwkowy sweter stan db
Blado różowy w serek Evie M Śliwkowy z koszulą i kryształowymi guzikami S-M Blado różowy na zamek M Czekoladowa bluza TU S
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-07-15 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Biustonosz Secret Possessions różowy w grochy 75B
- używany w bdb stanie Śliczna koszula nocna blado różowa w kwiaty długa satyna była trochę zwężana w biuście ale delikatnie fastrygą więc można odpruć rozm 16-18 ale powinna być ok od M-XL Różowy topik z koronką i cekinami stan db z boku na dole ma malutką dziurkę Czarny topik z koronką regulowane ramiączka S-M Czarny bezszwowy topik S rozciąga się Czarny topik na grubych ramiączkach Gatta bezszwowy Fioletowa H&M na ramiączkach 42 Nowy ![]() Błękitny top na grubych ramiączkach Atmosphere z dodatkiem Strechu rozm 42
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-09-19 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za
Treska do samodzielnego przedłużania włosów metodą CLIP IN NOWA? Poza wątkiem mam troszkę ubrań dla chłopca 92-98cm ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wymiary obu rzeczy podam tak koło 19
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309416285 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1309418786 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1309418786 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309416285 ???? ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
* John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating Moisturising Shampoo met Light Enhancers- ubytek minimalny użyty dwa razy kupiony w Holandii chyba nie dostępny w Polsce (Wygładza i regeneruje porowate powierzchnie każdego włosa – włosy natychmiast wyglądają jaśniej, są jedwabiste i lśniące) Karmelowe baleriny mokasyny Atmosphere r 38 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1309417354 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1309416527
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Wymiary koszulki:
długość ok. 72cm szerokość mierzona pod pachami ok.40cm, ale jest mega rozciągliwa, dostosuje się praktycznie na każdy rozmiar, stan bdb, żadnych uszkodzeń czy ubytków, wszystko ok Wymiary leginsów: długość ok. 82cm, szerokość ciężko zmierzyć, są na gumce więc się dostosują ![]() Stan db, można by było je ogolić, niestety ja nie posiadam golarki ![]() ![]() Zaraz porobię zdjęcia ubranek dla synka, wrzucę na swój wątek i dam Ci znać jak już będą
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.