![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Clarins, Guerlain, YSL, Lancome, Benefit, Sleek, TBS, Clairol - Luty ;)
NIEAKTUALNE!
Tytułem wstępu: Jeśli już dobijemy targu to wysyłka odbywać się będzie końcem lutego ze względu na fakt, że od 28go będę w Polsce na urlopie. W związku z powyższym przesyłka na terenie Polski. Wszystkie poniższe produkty są oryginalne. Jako dopiero początkująca na targowisku mogę wysłać pierwsza. Interesuje mnie wymiana na większość ilość rzeczy (cięcie kosztów przesyłki i czasu biegania na pocztę ![]() Ja odpisuję u Ciebie w wątku, Ty odpisuj u mnie. Produkty które poszły w świat oznaczone będą na szaro. Kosmetyki zarezerwowane na zielono. Dokładka w kolorze granatu. Na wymianę mam: Podkład Clarins Everlasting Foundation 103 Ivory (najjaśniejszy z palety) - zostało na moje jakieś 40% - idzie do Tassarinian. Sleek - róż do policzków w odcieniu Pixie Pink - maźnięty kilka razy. Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. - idzie do Marylindy. Lancome - tusz do rzęs Hypnose - nowy, nieużywany, z kartonikiem. Idzie do Marylindy. YSL - szminka Rouge Volupte o numerze 08. Użyta kilkakrotnie. - idzie do Tassarinian. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo - idzie do Tassarinian. Szminka z serii G - Noir. Kolekcja zeszłoroczna (wiosenna bodajże) - Rose Desir 71 - nowa, nieużywana - idzie do Marylindy. The Body Shop - masełko do ciała migdałowe - nowe, nieużywane - Idzie do Marylindy. Bronzer The Body Shop w odcieniu 04 - używany okazjonalnie. Farba do włosów w piance Clair - 06 light brown - rzecz jasna nieużywana. Dokładka w poście # 24 i # 25. Interere mnie: perfumy (różne, różniaste) eye liner czarny w słoiku Catrice, Essence (ale nie lakiery) Kobo Języczkowy z Hakuro i do lajnera
Nie dogonisz mnie jednakże bo mam płetwy wszakże. ![]() Edytowane przez Ptys_Mietowy Czas edycji: 2012-02-15 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Clarins, Guerlain, YSL, Lancome, Benefit, Sleek, TBS, Clairol - Luty ;)
Interesuje mnie szminka Guerlain i maslo TBS.
edit: i moze jeszcze paletka Benefitu. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-02-12 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Oddam wiele. Najbardziej zależy mi na podkładzie i szmince ; )
Podkład Clarins Everlasting Foundation 103 Ivory (najjaśniejszy z palety) - zostało na moje jakieś 40%. Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. YSL - szminka Rouge Volupte o numerze 08. Użyta kilkakrotnie. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo). Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-02-12 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
YSL - szminka Rouge Volupte o numerze 08. Użyta kilkakrotnie. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo). Oddam wiele
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za: Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu.
lub Lancome - tusz do rzęs Hypnose - nowy, nieużywany, z kartonikiem. Miniaturka kredki czarnej do oczu - użyta kilka razy. mam poza wątkiem jeszcze eyeliner żelowy w słoiczku z essence |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie masło TBS
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz coś u mnie? podoba mi się trio z benefita i szminki
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie w zamian za: Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. The Body Shop - masełko do ciała migdałowe - nowe, nieużywane. Lancome - tusz do rzęs Hypnose - nowy, nieużywany, z kartonikiem. Szminka z serii G - Noir. Kolekcja zeszłoroczna (wiosenna bodajże) - Rose Desir 71 - nowa, nieużywana. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hey!
![]() ![]() Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. Lancome - tusz do rzęs Hypnose - nowy, nieużywany, z kartonikiem. Miniaturka kredki czarnej do oczu - użyta kilka razy. YSL - szminka Rouge Volupte o numerze 08. Użyta kilkakrotnie. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo). Szminka z serii G - Noir. Kolekcja zeszłoroczna (wiosenna bodajże) - Rose Desir 71 - nowa, nieużywana. The Body Shop - masełko do ciała migdałowe - nowe, nieużywane. odpisz proszę u mnie ![]() mam sporo rzeczy poza wątkiem ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Benefit - świąteczne trio Lancome - tusz do rzęs Hypnose |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
oddam wszystko za ten podklad
Podkład Clarins Everlasting Foundation 103 Ivory (najjaśniejszy z palety) - zostało na moje jakieś 40%.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Sleek - róż do policzków w odcieniu Pixie Pink - maźnięty kilka razy. Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. Lancome - tusz do rzęs Hypnose - nowy, nieużywany, z kartonikiem. Miniaturka kredki czarnej do oczu - użyta kilka razy. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo). The Body Shop - masełko do ciała migdałowe - nowe, nieużywane
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Bardzo chętnie oddam Idylle : ) Co mogłabyś za nie wymienić? : ) Oczywiście najchętniej przygarnęłabym wszystkie te rzeczy, ale wtedy chyba musiałabyś coś dobrać...
EDIT: Widzę, że Marylinda jest chętna na Benefit więc jeżeli ona go zgarnie to może oddasz podkład, meteorki i szminkę za Idylle? : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-02-12 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zainteresowałoby Cię coś u mnie ?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-02-12 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Gdybyś tak dorzuciła G Noir to oddałabym też Guerlaina ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz u mnie cos za:
Benefit - świąteczne trio do facjaty. Bronzer hoola i dwa róże (bella bamba & coralista) - gramatura 3 x 3g. - używane od wielkiego dzwonu. Guerlain - puder, prasowane meteoryty 03 beige Lumineux - używane. Niestety po terminie (nadal pachną fiołkami i nic się z nimi na mojej twarzy nie dzieje, ale to kwestia indywidualna jak wiadomo). The Body Shop - masełko do ciała migdałowe - nowe, nieużywane. poza watkiem mam sporo perfum ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-02-12 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za szmineczki?
![]()
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA! SVR 50+ Lait filtr ochronny użyty dwa razy - 100 ml, ważny do 06.12 LRP Anthelios XL 50+ Sticks - sztyft ochronny z filtrem - 9 g, ważny do 12.12 Bioderma Sebium Pore Refiner & Hydrabio Legere - maluchy po 15 ml - Hydrabio zostało połowę, a Sebium użyte tylko raz na nos. Obydwa ważne do 2013 - idą do hot_summer Olej tamanu zimnotłoczony Ecospa - nowy, nieużywany - 30 ml. ważny do 07.13 Spirulina ekstrakt glicerynowy - nowy, nieużywany - 30 ml, ważny do 12.12 Stenders - trzy rożki soli do kąpieli (grejfrut, morela, jabłko), mydełko jabłkowe, kula musująca do kąpieli grejfrutowa - nowe, nieużywane - producent z Rygi. Tabletki Oeparol Femina - 50 kapsułek. - idą do hot_summer. Tabletki Naturell Koenzym Q10 + witamina E - 115 kapsułek. Juvit C- pozostało jakieś 30, może 27 ml. Lakier China Glaze - 997 Stret Chic - użyty dwa razy. Lakiery z Revlonu - 146 Gold Coin & 095 Facets os Fuchsia - użyte raz. Idą do hot_summer Maybelline Eyestudio cień (wypiekany?) - 50 Green Glam - użyty raz. Guerlain - prasowańce meteorytów 01 mythic parfait - po terminie, ale jak w przypadku poprzednich pachną fiołkami i twarz mam jeszcze całą po ich mazianiu ![]() Max Factor Colour Elixir - 827 Bewitching Coral - zużycie jak na zdjęciu. Dior Addict High Shine 454 Rose Show - zużycie jak na zdjęciu. Idą do hot_summer Bourjois x 2 - obydwie szminy z serii Sweet Kiss - jasna skuwka odcień 07 Framboise exquise (seria naturel), fioletowa skuwka 0dcień 70 Framboise petillant (seria shine) - zużycie jak na foto. Perfumy Vera Wang Rock princess z 50 ml zostało na moje oko 40 ml. Idą do hot_summer Joop! Thrill - jakieś 27 ml. Kenzo Maczek - 30 ml, psiknięte raz. Prada Infusion de fleur d'orange - zostało jakieś 47 ml. idą do hot_summer CK Secret Obession - 30 ml, raz psiknięte. CK One - 50 ml wyjściowo, zostało tyle co na foto.
Nie dogonisz mnie jednakże bo mam płetwy wszakże. ![]() Edytowane przez Ptys_Mietowy Czas edycji: 2012-02-14 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Fotek ciąg dalszy.
Nie dogonisz mnie jednakże bo mam płetwy wszakże. ![]() Edytowane przez Ptys_Mietowy Czas edycji: 2012-02-14 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za olej tamanu i bronzer?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Sleek - róż do policzków w odcieniu Pixie Pink - maźnięty kilka razy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Hej Ptysiu,
gdyby cos jeszcze Ci sie u mnie podobało, to mi u Ciebie z dokladki wpadly w oko: Lakiery z Revlonu - 146 Gold Coin & 095 Facets os Fuchsia - użyte raz. Olej tamanu zimnotłoczony Ecospa - nowy, nieużywany - 30 ml. ważny do 07.13 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś za :
Lakiery z Revlonu - 146 Gold Coin & 095 Facets os Fuchsia - użyte raz. Max Factor Colour Elixir - 827 Bewitching Coral oraz kulę do kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.