![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczeń/Luty kolorowo i zapachowo- WarszawaNa posty "zajrzyj do mnie", "coś u mnie" bez podania co się chce nie odpowiadam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A reszta zasad to jak u wszystkich. Najchętniej wymieniłabym się z osobami z Warszawy z odbiorem osobistym. Wiadomo zawsze to niższe koszty. 1. Osoba z mniejsza liczbą przekupek wysyła jako pierwsza 2. Obie strony wysyłają listem poleconym (dobrze zabezpieczone, nie rzucone luzem do koperty) i dają znać na prv ze wysłały 3. Odbiór osobisty możliwy na terenie Warszawy centrum lub po linii kolejowej Piaseczno-Warszawa 4. Nie odmieniam się 5. Wszystkie przez mnie wystawione rzeczy są oryginalne i staram się je opisywać jak najdokładniej 6. Jeśli mam wątpliwości co do jakości lub oryginalności tego co wystawiam wrzucam info w opis produktu 7. Jeśli zdarzy mi się nie odpisać na Twój post, przypomnij mi się ![]() 8. Preferuje większe wymianki bo szkoda tak wysyłać po jednej rzeczy ![]() Enjoy! WISH/CZEGO SZUKAM: - najpotrzebniejsza lista https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post31909359 - lakiery OPI (rozowe, rozowe-zarowiaste, cieliste, czerwone) - róż hervana- oddam dużo -biała kredka do oczu, najlepiej z temperówką -zalotka -pędzle Hakuro do pudru np H55, podkładu (okrągłe), różu (okrągłe, skośne). Mogą też być do cieni ale nie szerokie. Ewentualnie Maestro. -terakoty, bronzery ale w odcieniach dla jasnych karnacji - szminka chłodna czerwień -rozświetlacz do twarzy - Benefit- co wpadnie w oko ![]() - róż wypiekany (nie ceglaste) -Merz Special -bazy do rzęs -oleje: makadamia, jojoba, z masłem shea, avocado, truskawkowe -kremy mocno nawilżające rezerwacje odebrane Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń/Luty kolorowo i zapachowo- Warszawa
Jeśli nie ma pojemności- to oznacza że pełnowymiarowa
Jeśli nie ma info o tym że używane- tzn. nowe ![]() Na wymianę:
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2012-02-28 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2012-02-12 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mam rozświetlacz Crystalliced, mało używany (2-3 razy)
Chętna jestem na odsypkę meteorków i próbkę Healthy Mix'a ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Zależałoby mi, żeby kuleczki były odmierzone w odpowiedniej dla produktu proporcji... Ale wiesz, ten rozświetlacz to limitka i jest więcej warty (produkt kolekcjonerski) ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Chciałabym pszczółki albo nuit, ale nie wiem które fajniejsze... Możemy się wymienić próbkami podkładów - Healthy Mix za próbkę Flower Perfection. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
Za moje 2 pędzle chciałabym....? Może odsypiesz trochę kulek gold temptation;> mam na nie chcicę a nigdzie nie mogę dorwać całej puderniczki lub ewentualnie Imperiale ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ok, niuty będą ok ;D
Hm no nie wiem, zależy jaki pojemniczek bym znalazła/kupiła, acz nie sądzę, żebym znalazła na 10ml... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a pędzel mało używany kilka razy wykonałam nim makijaż i raz prany.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Coś U Mnie za odsypkę nuit ?
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:33 ---------- Cytat:
![]() zatem czekam . Pozdrawiam Ania P/s poza mam jeszcze fajny brązer nowy ELF i olej Macadami--mogę oddać z 25ml. http://www.makeupalley.com/product/s....L.F./Bronzers I taki wypiekany KOBO --uniwersalny kosmetyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ed-colour.html
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-19 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Meteorki są śliczne, ale mając do wyboru te, albo pearly white wolę białaski
![]() Na mnie Warm soul nie jest różowy, w sumie trudno mi określić jednoznacznie jaki to kolor. U Ciebie wstępnie interesuje mnie to: lancome star bronze mineral mat kolor 01 12g, ale nie wiem który to konkretnie bronzer? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda
![]() Strasznie zależało mi na tych meteorkach... W sumie wymiana próbkami podkładów nam się nie opłaca... Chyba, że coś znajdziesz jeszcze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Za flaszkę Aguilery z chęcią oddam :
Avon perełki brązujące - nowe akurat moja mama wiem jestem konsultantką A ale nie chce mi się tam chodzic;p Avon SuperShock tusz czarny - nowy NYX Jumbo Pencil - nowa, black bean Yves Rocher mandarynka (20ml) - zużycie na zdjęciu Masz czym kusić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Nie no żel to już za dużo ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Czy znajdziesz coś za:
YR, woda toal liliowa, 60ml, oddam na odlewki do 30ml (chyba lilak czyli bez?) - YR nie ma wody liliowej ![]() Clinique 3 kroki nr 3, próbka taa duża w kartoniku/książeczce, 4xpo 3 saszetki, kazdego po 2ml (tonik 8ml,krem 8, mydelko 8) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o Big shampoo?
nawet połowe i to orginalnym opakowaniu ![]() (mam te duże 330 gr ) ew. może zainteresowałaby Ci e adekwatna odsypka meteo guerlain pastel white 04 lub Imperiales (nie używanych oczywiście )
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2012-01-20 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Clinique 3 kroki nr 3, próbka taa duża w kartoniku/książeczce, 4xpo 3 saszetki, kazdego po 2ml (tonik 8ml,krem 8, mydelko 8)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie?
Moschino funny edp, oddam do 30ml
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oż Ty
![]() ![]() ![]() ![]() Avon perełki brązujące Avon SuperShock tusz czarny NYX Jumbo Pencil Yves Rocher mandarynka (20ml) Zapraszam na PW ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2012-01-21 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ok. możemy zrobić tak
![]() 17 kulek to ilość optymalna aby "dobrze " je używać . Tak imperiale mają różną wielkość więć kulka za kulkę tu nie bardzo się sprawdzi . Bardziej odpowiednia byłaby zamiana wagowa (Ja mam wagę więc dla mnie to nie problem ). Za Biga nic wiecej nie wpadło Mi w oko. Ale może odleje 30 gr. z Ty dołożysz ze 3 kulki ? Ania
![]() |
#25 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ano....mam trochę meteo , no i ze względu na ich szaloną wydajność, nigdy nie używam bezpośrednio z puszki, tylko robię odsypke na własny użytek a reszta "chopaków" mieszka w ciemnej szufladzie toaletki, spokojnie i higienicznie
![]() A imperiali to wogóle nie zdążyłam użyć , od kupienia są nowe i nie śmigane ---miałam w użycieu inne kulaski, róże i rozświetlacze więc tak wyszło ( dlatego też nie chce kupować całych następnych litek --więc bardzo , bardzo łasa jestem na odsypki ![]() Fotkę oczywiście zrobię --aby nie było ![]() A te ampułki to Moje "dawne " chciejstwo, muszę wykasować z listy. Już zakupiłam sobie kiedyś 3 szt. ale nie miałam tego rozpylacza i średnio Mi szło aby dobrze to rozprowadzić --więć może to przyczyna , że jakiś achów i ochów nie widziałam ![]() Teraz używam Fekkai i odżywki i kremu nabłyszczającego i na razie jestem w tej kwesti spełniona ![]() To nie wiem, co robimy dalej ![]()
![]() |
#29 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, niech tak bedzie. Teraz tylko kulki są używane czy nie? No i chciałabym jak ta odsypka będzie wyglądać --proporcje --jak da radę
![]() Czyli Ja mam swoich oddać za 17 kulek nuit + Biga z 3 dodatkowe. Wklejam fotki meteo i Biga z data ( do 22.06.12 ) Rozumiem, że wysyłka od Ciebie możliwa po 30 stycznia ? tak? ![]() Ania
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.