|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pytanko od chłopaka ... do Kobiet
Witam Was drogie panie !
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje z gory za odp jesli takie beda, przepraszam za styl ... ale musze wracac sie uczyc ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco ! milego ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Mów mi Rosia :)
|
Dot.: Pytanko od chłopaka ... do Kobiet
Cytat:
![]() Ale jeśli drastycznie zmniejsza ci to pewność siebie - dowiedz się, czy można coś zadziałać w tym obszarze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Chyba sobie jaja chłopie robisz
![]() Mi osobiście by to powiewało totalnie, o ile w ogóle brak kawałka palca można nazwać jakąkolwiek wadą. Lepiej się pozbądź tych nawyków chowania ręki po kieszeniach, bo chyba każdej normalnej kobiecie (i ogółem każdej normalnej osobie) jakiś paluch nie będzie robił najmniejszej różnicy, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Powiem Ci tak..
Dla mnie to nie byłby problem pod warunkiem, że dla Ciebie też by nie był. ![]() Taki, jak to nazwałeś, 'defekt' nie robi przecież żadnej różnicy w życiu codziennym, więc jestem pewna, że normalna dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko.
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Od mojego faceta brat ma dokładnie taki, ja to nazwałeś - "defekt". Ma żonę i dwójkę dzieci, więc chyba jej to nie przeszkadza
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hmmm... mam zacząć wymieniać Ci moje kompleksy i defekty ciała, które mi spać po nocach nie dają?
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli Cię to pocieszy to mój wujek nie ma paznokcia na kciukun (a może w sumie też odrobiny opuszka palca) i od wielu lat ma cudowną żonę i synka. ![]() Trzymaj się ciepło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłby to problem. Pod warunkiem że Ty też musisz to akceptować. Ktoś kto coś ukrywa, wstydzi się - to widać. ![]() Mój wujek, który jest tak czarującym facetem, i pewnym siebie (29 lat) nie ma u prawej dłoni od połowy palca wksazującego, środkowego, i tego serdecznego. Odciął sobie na pile mechanicznej tnąc drzewo. Nie jest to dla niego problem. Wszyscy to widzą. Ale jest pewny siebie, nie zwraca na to uwagi, uśmiecha się, jest pogodny. Żaden, żaden problem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
W lewej ręce to nie problem (if you know what I mean
![]() A na poważnie - kompletnie bym się tym nie przejmowała. Wstydzisz się tego "defektu" zupełnie bez potrzeby. Wstydzić byś się mógł, gdybyś kradł, gwałcił i zabijał... A to jest od Ciebie niezależne i kompletnie nie zwracałabym na to uwagi. Sama kiedyś "uganiałam się" za facetem, który nie miał połowy serdecznego palca prawej ręki - zupełnie nikomu to nie przeszkadzało. Wyluzuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
dla mnie rowniez nie byloby to problemem.. jesli zakochuje sie to we wnetrzu chlopaka, w charakterze, i napewno takie cos mnie nie odpycha.
![]() co do chowania reki do kieszeni to do konca zycia bedziesz to robil? tylko dlatego zeby nikt nie widzial? nie wydaje mi sie to najlepszym wyjsciem. ![]() musisz nauczyc sie rozmawiac o tym otwarcie - na luzie. a i tak dodam, mam szwagra, nie ma palca u prawej reki na ktorym powinien nosic obraczke - jakos jego zonie to nie przeszkadzalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się całkowicie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
popieram przedmówczynie. może u prawej ręki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
bez kija nie podchodz
|
Nie, nie przeszkadzało by mi to, zakochuje się przede wszystkim w charakterze, i interesuje mnie całość a nie poszczególne części ciała
![]() Ludzie nie mają rąk/nóg i życa w związkach. Nie zadręczaj się tak nikłym defektem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
a ja w ogóle nie zwracam uwagi na takie coś. Mój chłopak ma bardzo dużą bliznę na ręce, która jest ciągle czerwona (no, powiedzmy, że teraz różowa), na prawdę jest to widoczne - ok 10-15cm i dość szerokie, ale nie widzę w tym nic złego
![]() Uważam też, że powinieneś przestać ukrywać rękę, bo przez takie ukrywanie będziesz się jeszcze bardziej nakręcał i będzie to stanowiło dla Ciebie problem później, jak już będziesz chciał przestać to ukrywać. Moja rada - jeśli przestaniesz już się z tym kryć to nie myśl, że każda dziewczyna, która nie będzie chciała się z Tobą umówić robi to z powodu palca. Bo wydaje mi się, że tak możesz myśleć patrząc na to jak się nakręcasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nawet nie zwróciłabym na to uwagi. Takie rzeczy nie mają znaczenia, gdy między dwojgiem ludzi rodzi się uczucie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez willy_nilly Czas edycji: 2012-02-23 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że żadnej normalnej kobiecie by nie przeszkadzało coś takiego
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jeżeliby jakiejś dziewczynie to przeszkadzało, to sobie daj spokój - nie zależy jej na Tobie i patrzy tylko na wygląd
![]() A tak serio - wyluzuj. Jeżeli dziewczynie będzie naprawdę na Tobie zależeć, to takie szczegóły nie mają znaczenia. Ty nie masz palca, a inne dziewczyny narzekają np. na brak biustu :P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Moja mama nie ma połowy palca wskazującego u prawej ręki. Z tego co wiem nikt się nawet nie zorientował. Mało tego w liceum w klasie był chłopak. Dopiero po 1.5 roku zorientowałam się, że nie ma dwóch palców u prawej ręki. Ale ogólnie tego się nie zauważało. Na studiach miałam w grupie dziewczynę która nie miała całej ręki, miała protezę. Jedynie jeden chłopak się zorientował i to tylko dlatego, że ją kiedyś poklepał po plecach i wyczuł protezę. Każdy ma jakieś kompleksy, uwierz, ale jeśli ty nie będziesz tego widział to inni tym bardziej. Zgadzam się do przedmówczyń, wyluzuj, przestań o tym myśleć, a świat od razu stanie się piękniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nie przeszkadzało by mi to zupełnie, nawet gdybyś i całego palca nie miał (odpukać oczywiście)
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nie przeszkadzałoby mi to w ogóle. Na tym przecież polega miłość! Kocha się od stóp, do czubeczka głowy. Po całości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
gdyby ktoś pomyślał że taki "defekt" mógłby mi przeszkadzać to chyba poczułabym się urażona.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie przeszkadzałoby mi to.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
ja mam wiele poważniejszych kompleksów..
Co do palca, mam podobną sytuację: jak bylam młodsza w wypadku został zmiażdżony mój paluch (ten wielki, pierwszy) u stopy, teraz jest już wszystko ok ale mam krzywego paznokcia, czy myślisz że ze względu na to zrezygnuje z sandałów w gorące dni? Czy mam jeszcze szanse być z kimś? Sam odpowiedz na te pytania (muszę powiedzieć że też miałam straszne kompleksy, nosiłam ciągle trampki itp żeby nie było go widać, trwało to 6 lat.. W tamte wakacje zalożyłam pierwszy raz klapki i.. nikt nie zwracał uwagi na moje paznokcie!) PS: Mój tata ma przy prawej ręce wskazujący i środkowy palec całkiem wyprostowane (też po wypadku) i nikt nie robi z tego problemu (a on się śmieje że taki wyprostowany wskazujący może się przydać do wielu rzeczy..) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Dzieki wielkie za odp
![]() ![]() Kochane ale ja to wiem ze to jest taka głupota z mojej str ze az szkoda gadac... ale tak juz mam zryta psyche pod tym wzgledem ze nie umiem z tym normalnie zyc. zgadzam sie z Wami w 100 % musze jakos to ogarnac i przejsc do normalnosci z tym czyms ![]() hehe tak jestem praworeczny ![]() ![]() mam nadzieje ze to sa szczerze odp, bo tak pieknie i rozowo a juz spotkalem sie z kilkoma pojazdami od dziewczyn ... i jakos nie mam ochoty słuchac kolejnych dlatego chyba wole to ukyrwac ! ok mniejsza ! dzieki za odp ! buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
z mojej strony Ci jeszcze powiem, że np ja mam prawie 10centymetrowa blizne po operacji na nodze, obok kolana. nie rezygnuje z miniowek, szortow, sukienek. Facetowi tez to nie przeszkadza, niektore osoby sa tym nawet nieco zaintrygowane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.