|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Różności w lutym - szybko wymiana - zapraszam!
ZAMKNIĘTE
Ogólne Zasady:
Oznaczenia: czarny - kosmetyk dostępny pomarańczowy- rezerwacja/negocjacja/ ale można wciąż pytać szary - kosmetyk nieaktualny zielony - dokładka ** -kosmetyk nowy bądź użyty do spr koloru UWAGA: kolory mogą być lekko przekłamane (wina aparatu w tel. :/) nie wszystkie kosmetyki są na fotkach Kolorówka: 1. Beautycycle (Amway)**, Podwójne cienie do powiek Sapphire - niebieskawe szarości, 3 g, kupione w 07.2011 r. (data ważności to 12 lub 24 miesiące - nie pamiętam dokładnie ), zużycie praktycznie zerowe - sprawdzenie koloru na ręce, niestety siostra mi je zrzuciła i kawałeczek się odłamał - widać na foto(tu link: http://w w w.amway.pl/cms/brand_center/beautycycle/products , cena jednego cienia to ok. 44 zł, te kolory mi nie pasowały, ogólnie mogę powiedzieć, że cienie są bardzo trwałe, mają mineralne pigmenty, nie blakną, nie rolują się, opakowanie ładne aczkolwiek wg mnie "ubogie") 2. Beautycycle (Amway), Beztłuszczowy podkład w płynie UVA/UVB SPF 15, 30 ml., kupiony w 07. 2011 r., kolor Medium 20 - dość ciemny (dla opalonych cer) aczkolwiek można go stopniować - dobrze roztarty nie jest taki ciemny, użyty kilka razy więc jak nowy, nie mam już kartonika, sama używam tych podkładów i mam praktycznie całą gamę od odcieni light do medium ![]() opis producenta: Podkład posiada lekką i trwałą formułę, umożliwia średnie i pełne pokrycie skóry. moje wrażenia: jeden z lepszych podkładów jakie kiedykolwiek miałam, nie podkreśla suchych skórek, nie zapycha, świetne krycie, filtry, trwałość i przede wszystkim ogromna wydajność! Polecam każdemu koszt podkładu: 55 zł oddaję bo mam Medium 10 - są podobne, a nie potrzebuję dwóch ciemnych, świetny też do mieszania z innymi podkładami / mam też w zapasie kolor Light 10 (najjaśniejszy z palety, ale nie wiem czy oddam )3. Beautycycle (Amway)**, Puder sypki kolor light 30, 10 g. (kiedyś był w kamieniu - niestety kolega zrzucił mi torebkę i puder rozwalił się w drobny mak)przesypany do pudełka po pudrze Manhattanu, kupiony w 03.2011 r., daje średnie pokrycie skóry, trwały, skutecznie matowi skórę i kryje niedoskonałości, kolor będzie się nadawał dla jasnych i średnich karnacji oddaję bo nie używam zbytnio pudru, mam taki sam w odc. Medium 10 i służy mi jako bronzer do konturowania koszt. też ok. 50 zł - nie pamiętam dokładnie4. Dermacol Make up cover**, kolor 221, praktycznie cały, 30 g, data ważności 09.2013 r. / mam też kolorek najjaśniejszy z palety - 208 - mogę zrobić odlewkę bądź pertraktować oddanie całego :p 5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy ![]() 6. Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r. 7. Vipera Sweet&Wet**, błyszczyk w kolorze nr 4 (zgaszony róż, bez drobinek, ślicznie kryje), kupiony 3-4 miesiące temu, używałam go max. 3-4 razy 8. Avon Uwodzicielskie Nawilżenie**, szminka w kolorze Soft Pink, malowałam się nią 3 razy - nie mój kolor niestety, kupiona miesiąc temu (12.2011) 9. E.L.F. Eyes Lips Face, Mineral Lipstick, szminka mineralna w kolorze Cheerful Cherry, kupiona w 1 kwartale 2011 r., zużycie ok. 10 % 10.Yves Rocher**, błyszczyk Gloss w kolorze Rouge Jelly z przywieszką, 7ml, czysty kolor bez drobinek, kupiony na wiosnę 2011r. 11.Yves Rocher**, błyszczyk Gloss&Charm w kolorze Blanc on Ice z przywieszką, 7ml, kolor z mieniącymi się drobinkami 12. E.L.F. Eyes Lips Face, Cream Eyeliner ** w kolorze Coffee, bez pędzelka, 4,7 g, kupiony w 1 kwartale 2011r., zużycie niewielkie, jest lekko wyschnięty, ale do wypróbowania będzie ok (kolor nie jest intensywnym brązem) 12. E.L.F. Eyes Lips Face, Mineral Blush, róż w kolorze Pink, odsypka połowy z pełnowymiarowego produktu 3,4 g 13. NYX Round Lip Gloss** w kolorze Doll Pink, nie wiem czy chcę oddać 14. Avon Lip Liner**, kredka do ust w kolorze Rich Ginger, kolor spr. na ręce, kupiona w wakacje 2011 r. 15. Avon Incadescence Lumiere**, próbka - nowa w folii, 1ml. 16. Bell Multi Mineral, korektor w płynie, kolor. 02, kupiony w końcówce 2011 r., zużycie ok 50 % może mniej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ineralami.html17. Sleek Blush, róż w kolorze Flamingo, zużycie niewielkie, kupiony w wakacje 2011 r., kolorek matowy bez drobinek ![]() Pielęgnacja: 1. Elfa Krem pod oczy z zieloną herbatą**: http://kosmetykielfa.pl/krem-pod-ocz...rbata-p-6.html, odlewka z wymianki (mi nie podszedł), opakowanie próbkowe dość spore 2. Skrzyp polny FORTE suplement diety -włosy, skóra, pazonkcie, zostało 16 tabletek, ważny do 04.2013r., 3. Radical Farmona, mgiełka wzmacniająca do włosów, kupiona w 11.2011 r., z 200 ml zostało ok.60 % 4. Spirulina, 10 g, użyta 2 razy, kupiona w listopadzie 2011 r. tu się jeszcze zastanawiam czy chcę oddać ![]() 5. Avon Planet Spa, Rozświetlające serum do twarzy Sake i Ryż, 50 ml, zostało ok. połowy, ważny do 03.2013r Inne: 1. Kolczyki Hand - Made - nowe -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=19ps. za rzeczy z listy WISH mogę sięgnąć po kosmetyki spod lady np. - zestaw tonik i krem nawilżający (nowy) Corine de Farme, - Papryczkę Baviphat Paprika Pore Solution Sleeping Pack, - odlewkę filtrów i bazy w 1 - Holika Holika Make Up, - Passion Dance Avonu (nowy, 50 ml bez kilku psików) - kredki SuperSHOCK Avonu mało używane itd.
Edytowane przez irlandia87 Czas edycji: 2012-02-29 o 01:09 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różności w lutym - szybko wymiana - zapraszm!
hej. coś u mnie za
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy ![]() 6. Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r. 7. Vipera Sweet&Wet**, błyszczyk w kolorze nr 4 (zgaszony róż, bez drobinek, ślicznie kryje), kupiony 3-4 miesiące temu, używałam go max. 3-4 razy |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za 12. E.L.F. Eyes Lips Face, Mineral Blush, róż w kolorze Pink, odsypka połowy z pełnowymiarowego produktu 3,4 g
NYX Round Lip Gloss** w kolorze Doll Pink, nie wiem czy chcę oddać . Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r.??
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy
coś u mnie? |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie i daj znać czy mam cos szukac
|
|
#8 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej, u Ciebie podoba mi się miodek Vanillia oraz krem do rąk ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
odpisałam
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mam bazę, ale innej firmy, znalazłabym może pedzelek do cieni
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Radical Farmona, mgiełka wzmacniająca do włosów
Missha PC w kol. 21 light beige odlewke? Dermacol Make up cover odlewke? |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności w lutym - szybko wymiana - zapraszam!
cos za
5. Missha PC w kol. 21 light beige, kupiona ok. pół roku temu, poj. wyjściowa 20 ml, zostało ok. 60 % lub więcej, na spokojne testy ![]() |
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauważyłam ze 20 ![]() one sa chyba bardzo drogie? ![]() najbardziej mi zależy na Radical Farmona, mgiełka wzmacniająca do włosów Missha PC w kol. 21 light beige( na tym baardziej )ale mam chyba za słaba oferte dla Ciebie (bo na jedna rzecz to tez tak bez sensu) ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- wiesz.... tak sobie poczytałam w necie i ludzi po tym kremie "wywala"(brzydkie słowo troche ) a ja mam tendencje do zapychania sie ![]() bede musiała podziękować- przepraszam za problem
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-02-09 o 00:38 |
|
|
|
|
#16 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a ile Ci go zostało
?na ten jasny )zamysł jest taki ze bede go jako korektor stosować lub rozjaśniać sobie podkładziki(sasasaa:admin ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- coś takiego?http://www.goldnails.pl/allegro/zest...ryl/ozdoby.jpg a na jakieś olewki mogę jeszcze liczyć? ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- hmm.... mam szklane po kremie (chyba za ciężkie)lub plastikowe po filmie(do apratu - taki oldschool )moze być?
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-02-09 o 14:28 |
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
6. Yves Rocher, Couleurs Nature, Base Preparatrice** (Baza rozświetlająca z wyciągiem z róży), kolor różowy, kupiona w 1 kwartale 2011 r. ? |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
mam poza wątkiem nowy tusz Super Shok i chętnie go wymienię, bo nie potrafię nim malować rzęs
|
#20 |
|
BAN stały
|
hej znajdziesz cos u mnie??bardzo prosze o odp.
|
|
|
|
#21 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...to bedzie cos takiego
http://imageshack.us/photo/my-images...mg33222oa.jpg/ wysokość to 4,5 cm średnica 3 cm |
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie jest to paleta namagnesowana, ale wystarczy podkleic kawalkami magensow wklady z cieniami aby sie w niej stabilnie trzymaly. Cienie Inglot i Kobo jak najbardziej pasują.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
witaj!
wiec na ten moment mam kolczyki te czarne duze z koralikami sa z MOHITO i kosztowały 20zł i naszyjnik z HM tez nowka kosztował 29zł, moglabym je oddac za: elf liner, bell korektor, vipera bł., nyx doll, dermacol 221 i jakies kredki super schock np. 2 jakies co ty na to??? |
|
|
|
#27 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

(ciężko mnie będzie skusić czymś innym)
), zużycie praktycznie zerowe - sprawdzenie koloru na ręce, niestety siostra mi je zrzuciła i kawałeczek się odłamał - widać na foto
)

tak sobie poczytałam w necie i ludzi po tym kremie "wywala"(brzydkie słowo troche
)