|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Flormar puder w kompakcie, Penaten
hej
Mam na wymiankę tylko 2 rzeczy. Mogę wysłać jako pierwsza osobie z długim stażem na Wizażu. Najlepiej, gdyby poszły razem. kolor szary - rzecz wymieniona Szukam: - puder prasowany, w kamieniu, sypki - tylko jasne, beżowe i najlepiej mineralny, niewymagające wprawnej ręki w nakładaniu - duży balsam do ciała, najlepiej Hipp, - duże mleczko do ciała Nivea wygładzające - krem do rąk Nivea do skóry suchej - krem z mocznikiem do skóry zrogowaciałej, np. Kreanorm, Pilarix - jakiś krem Emolium Oferuję: 1.Podkład w kompakcie FlormarCompact Make Up 10g, jasny nr 107. Użyty 1 raz do pokrycia całej twarzy, niestety od wielu lat nie używam fluidów, pudrów i nie radzę sobie z nałożeniem tego, strasznie się odznacza. Chyba troche jasnieje na twarzy. Otworzony na początku stycznia. Ważny do 13.V.2015. Koszt na stoisku firmowym -20 zł. 2. Krem Penaten w metalowym pudełku, kupiony za granicą i otworzony w sierpniu. Zużycie może 5% - tyle, co odchylone sreberko. Ważny 36 m-cy od otwarcia. Dokładka: 3. pilnik kieszonkowy For Your Beauty Rossmann (trochę twardy), użyty 1 raz na wypróbowanie 4. korektor w sztyfcie Nivea Stay On Cover Stick kolor 09 beige. Ważny 12 m-cy od otwarcia, nie wiem, kiedy był otwarty. Zostało 2 cm, ułamało się, ale wsadziłam z powrotem. Nie jest on bardzo jasny, raczej dla "średniej" karnacji Dokładka nr 2: 5. emulsja do opalania Ziaja 150 ml filtr 6, ważna do 11.2012, ubytek ok 10%, zaznaczone na foto 6. puder płynny Farmina 100g, ważny do 02.2013, ubytek ok 55% (zaznaczone na foto) 7. korektor Bell jasny nr 1, otwarty w grudniu, nie ma daty ważności na opak. Zostało 2,4 cm 8. witamina B12 Naturell 100 tabletek, ważna do 04.2014 9. Neurobion, zestaw 3ch witamin z gr. B: B1, B6, B12, 10 tabletek, ważne do 12.2015 Edytowane przez NowaIza Czas edycji: 2012-02-10 o 21:09 Powód: dokładka nr 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Flormar puder w kompakcie, Penaten
Chętnie przygarne Krem Penaten
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze mnie właśnie nie ma teraz w Częstochowie. Wracam dopiero w piątek i wtedy też mogłabym wysłać paczuszkę.
Masz może jeszcze coś do oddania? Zrobiłybyśmy większą wymiankę ,żeby nie płacić tyle za koszt wysyłki. pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tutaj są kolorki tego podkładu w kompakcie na stronie firmowej
http://flormar.com.pl/podklad-w-komp...mpact-make-up/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, wzięłabym sobie ten pilniczek i ten krem i nie kombinujmy już
![]() Za krem nivea i róż (który konkretnie?) I raczej wysyłka wchodzi w grę bo nie wiem czy znajdę w następnym tygodniu czas na spotkanie ![]() Jeśli Ci pasuje to PW?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana; 1.Podkład w kompakcie FlormarCompact Make Up 10g, jasny nr 107.
Na wymianę mam; - puder sypki Yves Rocher Couleurs Nature, odcień: 02 transparence beige (2/3 opakowania) - puder sypki mineralny Lovely, odcień: naturalny (raz wypróbowany kolor) ew. z innych rzeczy; krem Lipobase - użyty raz, różany płyn micelarny Zaji (zużycie max. 5 ml), perfumy Tresori d'Oriente 100 ml o zapachu białe piżmo (psiknięte kilka razy), płyn do kąpieli Original Source o zapachu Mięta&Czekolada, 500 ml, użyty raz. Gdyby Cię coś zainteresowało, proszę o PW Pozdrawiam
[eucerin][/eucerin] Edytowane przez kasiura Czas edycji: 2012-03-09 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.