|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy TRESOR Lancome, meski Elizabeth Tylers PASSION, Fendi i meski zapach QUORUM
1. Perfumy Lancome Tresor 100 ml pary razy psikniete, bez naklejki spod spodu bo zdarłam.
Nuty zapachowe: róża, konwalia, heliotrop irys, brzoskwinia drzewo sandałowe, piżmo. Tresor - LANCOME to kwiatowo - pudrowa kompozycja zapachowa dla naturalnych i spontanicznych kobiet. rezerwacja 2. Elizabeth Taylor's PASSION DAMSKI 30 ml 3. Fendi, 50 ml troche obita góra i z tyłu cos takiego, jest tyle co na zdjeciu. 5.meski zapach Antonio Puig QUORUM 100 ml ![]() Wymienie za cos ekstra lub ciuszki w duzym rozmiarze 44-46
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2007-09-21 o 12:09 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy TRESOR Lancome, meski Elizabeth Tylers PASSION, Fendi i meski zapach QU
Witaj czego jeszcze szukasz za Tresor?
Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-09-14 o 01:13 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy TRESOR Lancome, meski Elizabeth Tylers PASSION, Fendi i meski zapach QU
Ja mam dużo ciuszków w rozmiarze 44-46, czego konkretnie poszukujesz? podoba mi się tresor
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie doczekałam się odpowiedzi więc wycofuję swoje propozycje.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-09-19 o 23:40 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
nie mam juz tej tuniki o ktora pytalas,ale moze cos innego Cie u mnie zainteresuje?
u Ciebie odoba mi sie 1. Perfumy Lancome Tresor 100 ml pary razy psikniete, bez naklejki spod spodu bo zdarłam. odp prosze u mnie
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie Passion
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Sorry że się wtrącam, ale czy ten Tresore jest oryginalne?
Poproście dziewczyny o dokładne fotki...
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Tresor dostalam w prezencie. moge wstawic dokladne fotki ale czy da sie zrobic jeszcze bardziej dokladne??
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Tak można zrobić zdjęcie od dołu
I Może jedno z lampą będzie dokładniej widać szczegóły ![]() Jakie jest pochodzenie Passion? Chyba jest oryginalne prawda ? Nie dałam rady zrobić zdjęcia płaszczykowi, już było za ciemno
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.speedyshare.com/652687726.html zdjecia tresor,nie ma naklejki spod spodu bo mi sie odkleila i nie mam pudelka, passion moja mama dostala z USA wiec mysle ze sa oryginalne
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za tresorka?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.