| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-04-01, 13:24 | #1 | 
| Zadomowienie | Kwietniowa wymiana, m.in. J. Del Pozo, Armani

Witam wszystkie Wizażanki dziś mam na wymiane kilka kosmetyków, nie szukam nic konkretnego, no chyba że perfum   jakiegoś pudru sypkiego fajnego różu, no w zasadzie co mi wpadnie w oko, proszę nie oferujcie kosmetyków z Avon i Oriflame bo tego mam na pęczki  oto co mam na wymiane: Foto1 - wszystkim znane Pret a Porte pojemnośc poczatkowa 50ml - J. Del Pozo Halloween poj. Poczatkowa 50 ml Itaka - odpowiednik zapachu C.K Euphoria Bossom połowa ze 100 ml - balsam do ciała Emporio Armani Diamonds, poj. Poczatkowa 200 ml, zostało ciut mniej niż połowa Foto2: - cienie metaliczne kremowe Hema mam z wymianki, nigdy ich nie używałam, nie moje kolory - pomadka Ingot (foto 3) kolor nude numer 133 z drobinkami, mam z wymianki, nie zdążyłam jej uzyć, jakoś mi ten kolor nie pasuje - lakier do paznokci z mieniacymi się drobinkami Wibo, raz uzyty - próbka kremu Clarins Hydra - połowa próbki lotion energisante Clarins (starczy na przetestowanie) - lakier do paznokci w kolorze granatowo-grafitowym Miss Sporty uzyty raz - krem do rąk Avon nowy - pojedynczy cień do powiek Bourjois lila z drobinkami, raz uzyty - róż Vipera kolor 203 zuzycie widoczne - róż Bell nr 4 - puder w kamieniu Synergen kolor 01 kilka razy użyty - 3 próbki podkładu Bourjois healthy mix kolor beige Clair 53 
				__________________ Edytowane przez Unforgiveable Czas edycji: 2012-04-03 o 20:27 | 
|     |   | 
|  2012-04-01, 14:00 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Kwietniowa wymiana, m.in. J. Del Pozo, Armani

Hej, znalazłabyś coś u mnie za:  - odpowiednik zapachu C.K Euphoria Bossom połowa ze 100 ml ?   | 
|     |   | 
|  2012-04-01, 14:49 | #6 | 
| DobraRada-NieGłaszczGada. Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Opolszczyzna 
				Przekupka: 258 pkt  / 100% pozyt. | 

Hej   Może coś u mnie Ci się spodoba, w zamian za Halloween ?   
				__________________ Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...  Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 | 
|     |   | 
|  2012-04-01, 17:00 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Zachodniopomorskie 
				Przekupka: 75 pkt  / 100% pozyt. | 

cos za Halloween?    
				__________________ Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki  Moje blogowe wypociny  BodyUnderConstruction  | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-04-02, 10:13 | #8 | 
| Zadomowienie | 

up

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-04-02, 17:51 | #9 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ?   | |
|     |   | 
|  2012-04-02, 21:10 | #10 | 
| DobraRada-NieGłaszczGada. Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Opolszczyzna 
				Przekupka: 258 pkt  / 100% pozyt. | 

Dziękuję za odp. u mnie   Myślę, że Herrerę 212 VIP mogłabym oddać za Halloween  Co Ty na to?  Pzdr  ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- To bardzo się cieszę, również jestem na Tak  Halloween oryginalny?  Jeśli oryginalny to wymianka 30 ml (bez psika testowego) 212 Vip Carolina Herrera za Halloween ( na moje oko na zdjęciu....zostało chyba jakieś 30 ml ? )  Prosiłabym abyś wysłała swoją przesyłkę pierwsza  Jeśli wszystko się zgadza to zapraszam na PW   
				__________________ Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...  Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-04-02, 23:55 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

Chyba mi nie odpisałaś.

| 
|     |   | 
|  2012-04-09, 21:24 | #15 | 
| Rozeznanie | 

Niestety nic

| 
|     |   | 
|  2012-04-09, 21:27 | #16 | 
| Raczkowanie | 

niestety nic;( wymiankowo: ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php...9#post33 423159 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...3#post33 429403 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.