Saszki - nie na obcasie ;). - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 12:46   #1
Tirosoma
Zadomowienie

Saszki - nie na obcasie ;).

Poszukuję względnie tanich, bo do 100 zł (no, max 120 zł) czarnych saszek (nie na obcasie, nawet niskim). Ktoś widział? . Chętnie jakieś nietypowe, z klamerkami, kokardami i różnymi takimi.
Tirosoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 12:48   #2
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Saszki - nie na obcasie ;).

przeszukaj allegro, widziałam sporo takich butów ostatnio.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 13:09   #3
Alekss
Raczkowanie

Zajrzyj do deichmanna, ja zakupilam u nich swoje czarne saszki za 99 zl. Niestety maja taki malenki obcasik ale prawie niewidoczny. Moze Tobie tez sie spodobaja
Alekss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 13:15   #4
Tirosoma
Zadomowienie

Przepraszam, ale ja Deichmanna nie znoszę - WSZYSTKIE buty, jakie stamtąd mam, rozwalają mi się...

Jeszcze słówko, nie chcę saszek lakierowanych, zamszowych . I wolę raczej wyższe. No i ocieplane .
Na allegro szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam.
Wszystko jest podobne i to samo...

Może widziałyście w jakimś markowym sklepie (New Yorker, H&M i takie)? Choć znając życie, ciężko by było znaleźć do 120 zł...
Stary 2008-11-22, 13:17   #5
BitterHoney
Raczkowanie

sprzedawca na allegro -> FabLook ma fuul fajnych bucików
BitterHoney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 13:33   #6
tootsie
Zakorzenienie

radzę odwiedzić pierwszy lepszy bazar

Takich butów teraz pełno.

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 13:57   #7
Alekss
Raczkowanie

Szczerze mowiac, tez mam do deichmana uraze ale buty mi sie spodobaly a chyba jeszcze bardziej ich cena. Dlugo szukalam czegos sensownego i w rozsadnej cenie, niestety skapitulowalam Oczywiscie buty ocieplane nie sa, ale czego wymagac za 100zl. Wole poczekac na wyprzedaz pod koniec zimy i kupic cos fajnego polowe taniej.
Jakos agresja we mnie rosnie gdy np. w ccc wystawiaja kozaki za 300-400zl a dla mnie ccc to zadna marka ( buty w duzej mierze nie wygodne, jakosciowo nie powalaja za to cena owszem). Wole poczekac troche i np z gino sobie kupic przecenione - przynajmniej przy reklamacjach nie robia problemu. Takie jest tylko moje zdanie, kazda z nas moze inaczej uwazac. Mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 14:36   #8
whoai
Zakorzenienie

GG do whoai

Cytat:
Napisane przez Alekss Pokaż wiadomość
Zajrzyj do deichmanna, ja zakupilam u nich swoje czarne saszki za 99 zl. Niestety maja taki malenki obcasik ale prawie niewidoczny. Moze Tobie tez sie spodobaja
a mozesz pokazac zdjęcie?

tez takich szukam...
w deezee.pl mają nawet fajne

zapraszam

A tak sobie fotografuję : klik
whoai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 14:58   #9
Alekss
Raczkowanie

Question Dot.: Saszki - nie na obcasie ;).

Zaraz sprobuje wrzucic fotke, mam nadzieje ze sie uda bo to moj debiut.
Stary 2008-11-22, 15:09   #10
Alekss
Raczkowanie

Czarne saszki za 99zl chyba poszlo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (16,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but2.jpg (26,4 KB, 72 załadowań)
Stary 2008-11-22, 15:12   #11
LaLaRe
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze mowiac, tez mam do deichmana uraze ale buty mi sie spodobaly a chyba jeszcze bardziej ich cena. Dlugo szukalam czegos sensownego i w rozsadnej cenie, niestety skapitulowalam Oczywiscie buty ocieplane nie sa, ale czego wymagac za 100zl. Wole poczekac na wyprzedaz pod koniec zimy i kupic cos fajnego polowe taniej.
Jakos agresja we mnie rosnie gdy np. w ccc wystawiaja kozaki za 300-400zl a dla mnie ccc to zadna marka ( buty w duzej mierze nie wygodne, jakosciowo nie powalaja za to cena owszem). Wole poczekac troche i np z gino sobie kupic przecenione - przynajmniej przy reklamacjach nie robia problemu. Takie jest tylko moje zdanie, kazda z nas moze inaczej uwazac. Mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie.

widać,że się nie znasz. CCC sprzedaje buty głownie Lasockiego- jest to świetna, renomowana firma podobnie jak Ryłko. Jest to obuwie SKÓRZANE. za 100zł to możesz sobie eko skórke kupić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 15:29   #12
Tirosoma
Zadomowienie

Hmm, dla mnie to nie taki mały obcas. Poza tym Deichmann i tak czy siak odpada.

http://www.deezee.pl/shop,show,647 - co myslicie o tych? Chociaż w sumie to one typowe dosyć są...
Stary 2008-11-22, 15:43   #13
Gosicaa
Raczkowanie

http://www.deezee.pl/shop,show,647

jakoś mi sie nie widzą..

Nie mów mi jak mam żyć bo nie będziesz za mnie umierać.

Edytowane przez Gosicaa
Czas edycji: 2008-11-22 o 15:44
Gosicaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 15:50   #14
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLaRe Pokaż wiadomość
widać,że się nie znasz. CCC sprzedaje buty głownie Lasockiego- jest to świetna, renomowana firma podobnie jak Ryłko. Jest to obuwie SKÓRZANE. za 100zł to możesz sobie eko skórke kupić.
BTW. Buty Lasocki są faktycznie ze skóry ale jej jakość na kolana nie powala Do wygodnych butów również nie należą. To oczywiście moja opinia

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 15:53   #15
Alekss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LaLaRe Pokaż wiadomość

Po pierwsze napisalam ze to jest tylko MOJE zdanie i mam prawo takie miec. Nikogo nie potepiam za kupowanie w tym czy innym sklepie i fajnie by bylo gdybys to zrozumiala. Nie napisalam ze to sa buty SKORZANE!! I nie wiem skad wogole taki pomysl przy tak niskiej cenie. Chyba nikt nie uwaza ze za 100 zl mozna kupic nowe skorzane buty.

Wybacz ale dla mnie Lasocki to nie jest zadna marka. Pamietam jak wchodzila ta firma do ccc, ceny byly niskie i nikt o nich nie slyszal.Teraz juz srubuja ceny do granic mozliwosci.A nie sadze ze lasocki i rylko to ta sama renoma( Ryłko ma juz 50 lat) Uwazam ze cena powinna byc adekwatna do jakosci. A dla mnie ocena firmy jest sposob w jaki traktuje klientow. - zalatwianie reklamacji itp.

Cytaty z forum:

"po dwóch tygodniach uległy zniszczeniu (skóra pomarszczyła się - na większości powierzchni JEDNEGO z butów!), a polityka reklamacyjna Lasockiego jest ŻENUJĄCA - odrzucają wszystkie zwroty

ja też kupiłam kozaki Lasockiego. Wewnętrzna strona popękała, ale większym problemem było to,że kozaki po prostu przemakały. Niestety w uzasadnieniu reklamacji odpisano - KOZAKI NIE SĄ WODOSZCZELNE_ Przecież jak chciałabym mieć w zimie mokre nogi to chodziłabym w sandałach. Przecież to jakiś…

jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Kupiłam piekne kozaki i po 2 miesiacach uzytkowania starła mi sie powierzchnia przy czubach-po prostu zrobiła sie dziura. Oczywiscie reklamacje odrzucono. Jestem bardzo zazenowana i zła calą tą sytuacja kupujac buty bo takiej cenie powinnismy sie spodziewać ze bedą one nam służyły przynajmiej przez 2 lata."

o CCC
Zdaniem Łukasza Wachełki, analityka CAIB, rynek tanich butów importowanych z Chin to podwórko, na którym CCC czuje się bardzo dobrze. Działalność firmy w dużej mierze od początku opiera się na dystrybucji butów, których produkcję organizuje na Dalekim Wschodzie.

Ja swojego zdania nie zmienie, ilekroc przymierzalam tam buty to cos z nimi jest nie tak. np kozaki zafarbowaly mi jasne skarpetki ( nota bene miala w nich noge 2 minuty), uwieraja w piete albo kostke.

I daruj sobie wypowiedz w stylu "widac ze sie nie znasz" , dobrze ze Ty sie znasz i raczysz nas swoimi madrosciami.
Stary 2008-11-22, 16:18   #16
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

ja właśnie dwa dni temu takie zakupiłam. całkiem płaskie, całe czarne bez żadnych tam dodatków. zauroczyły mnie i cena także. 69zł
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 18:05   #17
Alpenliebe
Rozeznanie

GG do Alpenliebe

Dziewczyny a jakieś kozaki saszkowate, skórzane, ocieplane najlepiej płaskie lub mini (max 3-4 cm) obcasik?? Do mniej więcej 250 zł. Mogą być wysokie lub takie średnie. Pomożecie/?
Alpenliebe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 18:22   #18
Tirosoma
Zadomowienie

Pfff34, gdzie je kupiłaś? .
Stary 2008-11-22, 18:49   #19
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

a w takim 'bez firmowym' sklepie w Śremie...

mogę zrobic zdjęcie

Edytowane przez Pfff34
Czas edycji: 2008-11-22 o 19:30
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-15, 14:42   #20
Noc(nik)
Zadomowienie

Jak ma się sprawa w tym roku? Poszukuje saszek lub jakichkolwiek innych butów

- BEZ obcasów (może być jedynie takie prostokątne, płaskie podwyższenie centymetrowe, ale obcas to na pewno nie jest)

- OCIEPLANE!

- w jakiejś sieciówce

- pożądane kolory - karmel,szary,fiolet,grana t,czarny, ale innymi też nie pogardze

+ widziałyście coś ala glany?

Noc(nik) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-15, 17:18   #21
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tirosoma Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale ja Deichmanna nie znoszę - WSZYSTKIE buty, jakie stamtąd mam, rozwalają mi się...

Jeszcze słówko, nie chcę saszek lakierowanych, zamszowych . I wolę raczej wyższe. No i ocieplane .
Na allegro szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam.
Wszystko jest podobne i to samo...

Może widziałyście w jakimś markowym sklepie (New Yorker, H&M i takie)? Choć znając życie, ciężko by było znaleźć do 120 zł...
Cytat:
Po pierwsze napisalam ze to jest tylko MOJE zdanie i mam prawo takie miec. Nikogo nie potepiam za kupowanie w tym czy innym sklepie i fajnie by bylo gdybys to zrozumiala. Nie napisalam ze to sa buty SKORZANE!! I nie wiem skad wogole taki pomysl przy tak niskiej cenie. Chyba nikt nie uwaza ze za 100 zl mozna kupic nowe skorzane buty.

Wybacz ale dla mnie Lasocki to nie jest zadna marka. Pamietam jak wchodzila ta firma do ccc, ceny byly niskie i nikt o nich nie slyszal.Teraz juz srubuja ceny do granic mozliwosci.A nie sadze ze lasocki i rylko to ta sama renoma( Ryłko ma juz 50 lat) Uwazam ze cena powinna byc adekwatna do jakosci. A dla mnie ocena firmy jest sposob w jaki traktuje klientow. - zalatwianie reklamacji itp.
no jak Ty uważasz, że new yorker i h&m to dobra marka na wybór butów a Lascoki już nie to ja nie mam słow
Poza tym jak ty sadzisz, ze New Yorker i H&M maja lepsze buty od ekoskórek w deichmannie to już w ogóle

z takim podejście to najlepiej kupić na bazarze jakieś buty "DolceGabbana" bo marka dobra haha

buty chociażby w tym nieszczęsnym New Yorkerze już w sklepie są często porozklejane a rzadko ksoztują rozsądnie jak za ekoskórkę czy sztyczny zamsz ;/
Ja z Deichmanna mam sporo butów i żadne mi się nie rozwaliły chociaż w niktórych chodzę już 2 czy 3 rok. Ba - nawet z reklamacjami nie było problem jak w domu zauważyłam wadę na jednym bucie - od razu mi wymienili i wszystko było ok.

No ale wiesz - może tylko ja mam takie zdanie bo nie niszę butów od razu zrzucając winę na jakość...

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości