|
|||||||
| Notka |
|
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
plakalam ze smiechu , tego jeszcze nie bylo :)
Oto texty do tematu pt. "Jak jeździsz, baranie!" z interia.pl
musialam to skopiowac, jak bede miec zly humor to wystarczy to tylko raz przeczytac, i bedzie lepiej ![]() to wahal by najpirw spaliny z mojej bety trujki w ktorej sluchom se ślaskigo H(k)itu - wodzionka, a potem musialbym mu wyrżnąć w ryj! bo ja zowsze szybko brykom po ulicoh i po szosoh! bom hajer ze ślaskiej wsi, a to jest respekt jak cudny fix! · Re: Idioci nie potrafiom ustompić lepszej bryce!!!! ( 2008-05-25 18:38) ~antyseter pulower,z wluczki po starym dziadzie uplećony na babciowych drutach. Po prostu nawet nie leczyć, tylko pośpiesznie uśpić takowe zjawisko, jak wieśniak w takim pulowerze. · ( 2008-05-25 19:18) ~arturescu5 ortorafii to jakos mi sie widzi, pala (ze tak zgaaje z francuska), jak tak smo jezdzisz to wspolczuje.... · Idioci nie potrafiom ustompić lepszej bryce!!!! ( 2008-05-25 18:18) ~VWBOSS zainteresowanie na ulicy poniewasz jes dobże zrobiony, mam LED-y UV w spryskiwaczach i postojuwkach, rułe pełny pszelot fi 165 i alusy 19\". Czensto idjoci nie potrafiom wpuścić mojego Golfa z podpożondkowanej tylko dlatego że mi go zazdroszczom. Ciemne sypki, lota na klapie i zafsze modna muza na maxa pszy otfartych oknach. Myśle isz Bejce i VW-eje mogłyby mieć pierszeństwo za samo wykonanie jakościowe. (...) z Japońcuw, fiatuw i francuzuw nie muwionc o fordach to leszcze i chamy ze wsi. · Re: (...)nie potrafiom ustompić lepszej bryce!!!! ( 2008-05-25 19:38) ~big maluch tjuningu, ze silnika wycislem 320KM, ma obnirzone podwozje, szerokje felasy spyler wysoki, ktury pszy wjekrzych prentkosiach dociska tyl wozu do szosy! Mowie ci rakjeta i tesz mam kuopoty s innemi kjerofcami bo mno gardzo a nawet nje wjedzo co mam za fore !!! · Re: Idioci nie potrafiom ustompić lepszej bryce!!! ( 2008-05-25 23:36) ~wojcio jeździ konkretnej klasy japończykiem, dużo droższym i lepszym niż twoja trójka. Ale napisze krótko, życze Ci aby Twoja POLSZCZYZNA była kiedyś tak piękna jak co najmniej ów Golf. · Re: Idioci nie potrafiom ustompić lepszej bryce!!!! ( 2008-05-26 01:04) ~pawel drogach, zdezelowane kola, poobijana karoseria, prawie zatarte sprzeglo, w efekcie czego nie ma mocy. Wszyscy Angole litosciwie puszczaja mnie przodem... coby sie dowartosciowac. To lepsze niz tfuj tjuning :P. Pozdrawiam. · ~Słoneczko obleśny facet zajechał mi drogę, podszedł do mojego wozu i próbował wyciągnąć mnie przez okno...gdyby nie jego żona chyba by mną asfalt pozamiatał a ja przecież przeprosiłam chama!!! · ( 2008-05-24 18:46) ~Romek drogi postanowił mnie "uczyć" zajechał mi drogę i zwolnił do 40km/h nie pozwalając się wyprzedzić. Później gdy dojechaliśmy do świateł wysiadł, podszedł do mnie, zapukał w szybkę i gdy uchyliłem okno próbował uderzyć mnie w twarz. Uchwyciłem jego ręke i ruszyłem, przewlokłem go elegancko po jedni dobre 15m. Już nie mógł wstać bo stopa mu się wkręciła pod koło i skóre miał zdartą do kości. W sądzie zeznałem że napadł mnie próbował wywlec mnie z auta więc sie broniłem. Sąd uznał że to była obrona konieczna. Byli świadkowie bo jego auto nadal stało na skrzyżowaniu, skutecznie blokując ruch. Chamów trzeba uczyć.
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: plakalam ze smiechu , tego jeszcze nie bylo :)
Beznadziejne :|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
za małe literki, za dużo tekstu i nie chce mi się czytać do końca bo nudne
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
popieram
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
strasznie źle sie to czyta....wiec nie doczytam do konca
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Zwłaszcza, że takie posty naszpikowane ortograficznymi błędami są pisane specjalnie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
popieram poprzedniczki
nic ciekawego ale każdy śmieje się z czego innego
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
podbijam i popieram przedmówczynie - beznadziejne.... :|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Co w tym śmiesznego?
Popieram - beznadziejne ;||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
mało śmieszne
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Może byłoby śmieszne, gdyby chciało mi się to czytać. Ale błędy ortograficzne i mała czcionka mnie skutecznie zniechęcają
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Nic specjalnego!!
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
muszę przyznać, że czytałam śmieszniejsze rzeczy ale pośmiać się można z tego jak to faceci przechwalają się jakie mają auto, w sumie pomarzyć zawsze można bo jakoś nie wierze, że mają to co opisali
Nie rozśmieszyło mnie to tak bardzo, ale jak już ktoś to pisał każdy śmieje się z czegoś innego
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam tylko kawałek, mało czytelne
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam teledysk z tym tekstem ;D Niezłe było :P
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
mysle, ze wlasnie chodzi tez o te bledy ort- ale czcionka malutka, no i przydlugawe.
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

ale każdy śmieje się z czego innego

Popieram - beznadziejne ;||
Życie jest piękne jak żyć się umie