![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Marcowe kosmetyki u Anastazji***
NIEAKTUALNE!!!
Witajcie. Zapraszam do wymiany. Perfumy wymienię najchętniej na inne perfumy. SZUKAM: -LIERAC fluid Hydra Chrono!!! interesuje mnie tylko nowy krem -kremy YR, ewentualnie maseczki- tylko nowe -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) -perfumy z górnej półki -BB kremy do jasnej cery o żółtym odcieniu -serum Avene tylko nowe -Glyco-A nowe na zapas WYMIENIĘ The Different Company -Rose Poivree- oddam odlewkę Penhaligon's Jubilee Bouquet ze 100 ml zostało tyle ile widać na foto, mogę zrobić odlewkę Ralph Lauren Safari- chętnie oddam odlewkę, albo całą flaszkę, tester wyjściowo 125 ml edp Tres Jourdan- 50 ml, nieużywane, brak pudełka, splah Top notes are apricot, mandarin orange, cassia, raspberry, peach and grapefruit; middle notes are tuberose, violet, orris root, jasmine, lily-of-the-valley and rose; base notes are amber, musk, vanilla, heliotrope and cedar. The Body Shop White Musk- edt wyjściowa pojemność 30 ml, zużycie niewielkie, poziom płynu mniej więcej na poziomie napisu "Inflammable" wymiana coki_ DKNY Women- wyjściowo 30 ml- mam z wymiany, wymiana coki_ PENHALIGON'S LP No 9 edt wyjściowo 50 ml, brak tej czarnej naklejki na flaszce Narciso Rodriguez FOR HER edt- oddam tylko odlewkę J'adore- nieużywane 15 ml edp, mam z wymiany MISS DIOR CHERIE- oddam odlewki za nowe perfumy YR, albo całość za inne perfumy Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-07-20 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Marcowe kosmetyki u Anastazji***
Próbka fabryczna :
Annick Goutal Folavril- nieużywana ZROBIĘ ODLEWKI: L'ARTISAN Mure et Musc edt (brak na foto) COMPTOIR SUD PACIFIQUE -Barbier des Isles -Princesse Muscat -Coeur de Vahine -Le Roi Santa -Sultan Safran- mam odlewkę 15 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
MURAD- nie ma zostawiam sobie
![]() Nawilżający tonik do twarzy, nowy 150 ml MURAD Tonik z czystą witaminą C, nowy 150 ml http://pl.strawberrynet.com/skincare.../33738/#DETAIL VICTORIA'S SECRET Rozświetlający balsam, pierwotnie 178 ml, zużycie niewielkie BOURJOIS Bio detox organic podkład kolor N53 Light beige kilka razy użyty, dla mnie jednak ciut za ciemny Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-04-25 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miniaturki nieużywane- proszę pytać o więcej info.
Miniaturka Parisienne wymiana coki_ Miniaturka Prada wymiana coki_ Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-05-01 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy miniaturek
Miniaturka NR w pudełeczku wymiana coki_ Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-05-01 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
MINERAŁY sample
EDM -brak Theme Park EGM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
KOMPLET BIŻUTERII
Nowy z metkami- wisiorek + przywieszka+ kolczyki ZEGAREK wymiana Pauli69 Timemaster KG Collection. Nowy. CZARNA TORBA Nowa, bez metki. Długość 33 cm, wysokość 36 cm (mierzone bez rączki). LA SENZA wymiana Pauli69 Nowy z metką śliczny stanik. Rozmiar 34DD- 75DD. COMPANYS Nowa z metką. Leżała trochę w szafie i ma delikatne przebarwienie. Dość duża torebka zapinana na zamek. CZARNA TORBA Nowa bez metki. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-03-17 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
H&M wymiana kmb1
Nowa z metką. Sukienka pudrowy róż. W talii czarny paseczek (tasiemka). Rozmiar 36. Emilyandfin rozm. z metki XS, ale myślę, że na S też będzie dobra. Sukienka nie była używana. Śliczna sukienka floral. Niebieska w brązowe kwiaty. Materiał z przodu zakładany. W talii wiązana paskiem. Obwód pod pachami ok. 84 cm długość 102 cm. ORSAY ICE Nowa z metką. Rozm. M Długa wiązana na szyi. Kolor ciemna zieleń. QUIOSQUE Nowa z metką. Rozmiar S. Letnia spódnica w kwiaty. Z boku zapinana na zamek. Krój trapezu. Obwód w pasie 66 cm, długość 54 cm. ONLY Spódniczka szara w fioletowe kwiaty. Z boku zapinana na kryty zameczek. W talii wiązana paskiem. Rozszerzany ku dołowi fason. Materiał: 100% bawełna. ROZMIAR z metki 42 Wymiary: długość 60 cm, szerokość w pasie 84 cm. SPÓDNICA jest NOWA z firmową papierową metką. PER UNA Nowa z metkami. Rozmiar ok. S/M Super niebieska sukienka w najmodniejszy wzór- kwiaty. Obwód pod pachami 92 cm, długość 111 cm. H&M Nowa z metka jeansowa mini. Rozmiar 34. DKNY JEANS Piękna koszula. Kolor czarny. Z przodu zapinana na jeden guzik. Na przodzie materiał kopertowo zakładany. Z boku wiązanie na kokardę. Materiał: 98% bawełna, 2% elastan ROZMIAR z metki S, ale wg mnie S/M Wymiary: długość 60 cm, obwód pod pachami ok. 94 cm, długość rękawa zewnętrzna 54 cm, wewnętrzna 40 cm. Koszula jest nowa z metką. GINATRICOT Nowa bez metki. Rozmiar ok. L Śliczna spódnica. Krój a'la tulipan. Mini. Od spodu podszewka. Z tyłu zapinana na zamek. Obwód w pasie 76 cm, długość 40 cm. InWear by JACKPOT Spódnica w paseczki. Nowa z metką. Rozmiar z metki 36, ale raczej bedzie pasowała na 38. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-04-29 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wymienię tylko na nowe kosmetyki (najchętniej Yves Rocher), proszę nic innego nie proponować.
H&M Conscious- nieaktualna sprzedana na innym portalu Sukienka różowa z falbanami. Rozmiar z metki 38. Nieużywana, ale bez papierowej metki. HOLLISTER Elegancka, jedwabna koszula. Granatowa. 100% oryginalna. Rozmiar S. Nowa z metką. HOLLISTER- nieaktualna sprzedana na innym portalu Urocza sukienka. Rozmiar XS. Nowa z metką. 100% oryginał. HOLLISTER- nieaktualna, sprzedana na innym portalu Sukienka w kratkę. Miseczki z fiszbinami (rozmiar ok. B/C). Ramiączka mają regulowaną długość. W talii paseczek. Od spodu podszewka. ROZMIAR z metki L Wymiary: długość 83 cm, obwód pod pachami 80 cm (max 98/100 cm). Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-04-29 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ABERCROMBIE & FITCH
Nowa spódnica w kwiaty. 100% oryginał. 1. rozmiar M 2. rozmiar XS 3. rozmiar XS Wymienię tylko na nowe kosmetyki (najchętniej Yves Rocher), proszę nic innego nie proponować. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2012-03-29 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hey. Chętnie przygarnęłabym wszystkie sample podkładów i róży mineralnych
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem SVR Lysalpha NOWY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bizuterie z dokladki? Oddam duzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Masz może ochotę na Montana Just Me ok 95/100ml ?
KLIK
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Chciałabym wszystkie sample edm oprocz ivory i z agm shannon, Coy, light rose, danielle, frances i anastasia. Tylko ze to troszkę za mało za ten krem
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za VICTORIA'S SECRET
Rozświetlający balsam, pierwotnie 178 ml, zużycie niewielkie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32893553]Hej, coś u mnie za J'adore i miniaturki Eaudemoiselle, For Her i F? : ) Albo chociaż za jedną z tych rzeczy? ; )[/QUOTE]
Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Ja szukam raczej pielęgnacji, a u Ciebie głównie kolorówka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Hmm... z twojej wish mam tylko nieużywaną saszetkę maseczki i peelingu z YR (musiałabym sprawdzić dokładnie jaka to) oraz odlewki BB Creamów Elemong oraz SkinFood Aloe 1.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
A nie szukasz moze Hot couture edp za Narcisso? (chodzi mi o całosc
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, znajdziesz coś u mnie za sample minerałów EGM?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za safari?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.