![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
MAJ- MAC, Angel, MDCH, BENEFIT, UD, OPI
Witam w maju! Do wymiany mam:
ZAPACHY: 1) MAXMARA- balsam - la parfum- nowy, nieużywany lecz rozfoliowany (był wąchany)poj 200ml kod (chyba to to- 10M0202) 2) THIERRY MUGLER- angel - klasyczny - gwiazda- pojemnośc bazowa 25ml zostało ok 18ml - z wymianki z cudowną wizażanką. 100% oryginalny, brak kartonika , jest woreczek ochronny, kod 806321 3) DIOR- miss dior cherie- tester - woda toaletowa 100ml, ubytek - jakieś 5ml, w kartoniku , kod OVO1 - wycofane 4)CALVIN KLEIN- euphoria men- woda toaletowa ze 100 ml zostało ok 45, metalowy element się lekko odkleił (potem wrzucę zdjęcia) 100% oryginalny, CO 6502165377 5) VALENTINO- valentina- edp 80ml - ubytek 5ml (nie muszę wymieniać, wymienię tylko na coś co mnie urzeknie ) 6) VALENTINO -valentina - balsam do ciała 200ml -nieużywany (tj w przypadku edp patrz wyżej ) KOLORÓWKA: 1) BENEFIT- powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5% 2) MAC -charged water- 30ml z ubytkiem 3-4 ml - kod A49 3) MAC- cień BLANC TYPE- matte - pokruszył się trochę wiec go sprasowałam z perfumami , ale nic mu nie jest ![]() 4) MAC- plushglass błyszczyk w kolorze FULL FOR YOU - A30, zużycie 30% 5) MAC- dwa puste opakowania po szminkach 6) OPI- lakier bububble bath- kupiony w sephorze, użyty ze 3 razy 7) URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, nie potrzebuję 8) L'OCCITANE - podwójne cienie- fleur cherrie- w kol. rose falbala-0001350- zużycie minimalne- użyty 3-4 razy 9) BENEFIT- high beam- pełnowymiarowe opakowanie, użyty raz, kupiony w sephorze, wymienięn najchętniej na rozświetlacz NARS- albatros PIELĘGNACJA: 1) CLARINS- mousse exquise auto-bronzante - krem brązujący do twarzy czy coś - miniatura 8ml nówa 2) FREDERIC FEKKAI- claryfing shampoo - 236 ml - nowy, nieużywany 3) DIOR- krem nawilżający "hydra life - creme extreme pro-jeunesse pro -youth" Zużycie 50% - dostałam w prezencie na gwiazdkę, nie znam pochodzenia. Na 99% jestem przekonana, że oryginalny (poj 50ml - 50%) kod : 0U01 4) LIERAC -mesolit - enriched fondant cream radiance booster- 10ml - nowy, nawet nie testowany 5) DERMIKA- passione body- zmysłowy peeling kwiatowy do ciała - tester- 50ml- nowy INNE: 1) HTC- touch pro - roczny, w stanie wizualnym dobrym, simlock orange (do ściągnięcia) o taki ---> http://komorkomania.pl/2008/06/04/htc-touch-pro- Ma kila rys na wyświetlaczu, bateria trzyma długo, mam pudełko , uchwyt samochodowy , kabel do ładowania, dodatkowy rysik , Jak ktoś zaoferuje coś super to jestem skłonna dorzucić kartę 2gb z oryginalnie zainstalowaną automapą wraz z kartonikiem licencyjnym i płytą CD do automapy. Zdjęcia wrzucę później, jak odnajdę kabel USB ![]() WISHLIST: - Miss dior cherie- tylko EDP!!! ![]() - Sztuczne rzęsy dobrej jakości - Ardell, Mac itp -Baza sylikonowa np MUFE, Smashbox itp ![]() -BB krem- lioele triple solution!!! ![]() - Queen helen mint julep - Flowerbomb- szukam balsamu i żelu pod prysznic, kolejną flaszką również nie pogardzę ![]() -CHANEL CHANCE- żęlu pod prysznic i balsamu do ciała!!!!!! -BOBBI BROWN-shimmer brick w odcieniu - beige - YSL- touch eclat nr 02 -MUFE-HD concealer nr 305 - CHANEL- coco shine- w kolorze monte carlo -kredka do brwi w kolorze szarego brązu -próbki perfum na testy: JC viva la juicy, Chopard ochez moi, -ESTEE LAUDER- idealist na pory :P -FARMONA, perfect body- serum modelujące biust -HAKURO- H85- najlepiej 2szt :P - DELIA- żel do brwi -ELF- róż w kremie- seductress Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-05-23 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ- MAC, Angel, MDCH, BENEFIT, UD, OPI
Coś u mnie?
2) THIERRY MUGLER- angel - klasyczny - gwiazda- pojemnośc bazowa 25ml zostało ok 18ml 3) DIOR- miss dior cherie- tester - woda toaletowa 100ml, ubytek - jakieś 5ml, w kartoniku , kod OVO1 1) BENEFIT- powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5% 7) URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie?
![]() 3) MAC- cień BLANC TYPE- matte - pokruszył się trochę wiec go sprasowałam z perfumami , ale nic mu nie jest ![]() 5) VALENTINO- valentina- edp 80ml - ubytek 5ml (nie muszę wymieniać, wymienię tylko na coś co mnie urzeknie 2) THIERRY MUGLER- angel - klasyczny - gwiazda- pojemnośc bazowa 25ml zostało ok 18ml - z wymianki z cudowną wizażanką. 100% oryginalny, brak kartonika , jest woreczek ochronny, kod 806321 Jezeli chodzi o valentino, to musze koniecznie powąchac. Bo moglabym Ci flowerbomba oddac za nią jak mnie urzeknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za baze URBAN DECAY?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za opi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
6) OPI- lakier bububble bath- kupiony w sephorze, użyty ze 3 razy Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za diora?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za valentine?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
cos za miss dior cherie?
sprawdz w watku ubraniowym( nie tylko ciuchy) oraz tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=34064866 #post34064866
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za MDCH lub Vatentine??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za BENEFIT- powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5%
4) MAC- plushglass błyszczyk w kolorze FULL FOR YOU - A30, zużycie 30% 5) MAC- dwa puste opakowania po szminkach 7) URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, nie potrzebuję???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
2) FREDERIC FEKKAI- claryfing shampoo - 236 ml - nowy, nieużywany 2) THIERRY MUGLER- angel - klasyczny - gwiazda- pojemnośc bazowa 25ml zostało ok 18ml - z wymianki z cudowną wizażanką. 100% oryginalny, brak kartonika , jest woreczek ochronny, kod 806321 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za angela?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() -THIERRY MUGLER- angel - klasyczny - gwiazda- pojemnośc bazowa 25ml zostało ok 18ml - z wymianki z cudowną wizażanką. 100% oryginalny, brak kartonika , jest woreczek ochronny, kod 806321 - Benefit - powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5% -MAC- cień BLANC TYPE- matte - pokruszył się trochę wiec go sprasowałam z perfumami , ale nic mu nie jest ![]() -MAC- dwa puste opakowania po szminkach -OPI- lakier bububble bath- kupiony w sephorze, użyty ze 3 razy - URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, nie potrzebuję ??? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bazę UD?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za:
BENEFIT- powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5% 2) MAC -charged water- 30ml z ubytkiem 3-4 ml - kod A49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
aktualizuj sobie link w podpisie do wymianki
![]() za diora 6) OPI- lakier bubble bath- kupiony w sephorze, użyty ze 3 razy 1) BENEFIT- powderflage - w oryginalnym opakowaniu , z sephory, ubytek jakieś 5% 7) URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
6) OPI- lakier bububble bath- kupiony w sephorze, użyty ze 3 razy
7) URBAN DECAY- baza pod cienie- primer potion - niebieska- miniaturka dołączona do paletki NAKED- użyta raz, nie potrzebuję 4) MAC- plushglass błyszczyk w kolorze FULL FOR YOU - A30, zużycie 30% Coś u mnie ? ![]() Poza wątkiem mogę odlać Dior J'adore, Miss Dior Cherie L'eau, Evidence YR i bez z YR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
a znajdziesz cos za pozostale rzeczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.