|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marzec: Shiseido, YSL, Chanel, Smashbox,Clinique i inne
Witam,
Mam na wymiankę: 1. pielęgnacja - doskonała emulsja matująca URIAGE, zużycie ok. 60-70% (ciężko określić), wydajna! - balsam do prostowania włosów TECNI.ART , zostało ok połowa (ciężko określić) 2. makijaż: - bronzer Nouba ,numer 52. Mało używany, baardzo wydajny! - nowy pędzelek do bronzera Clinique (mogę dorzucić do bronzera Nouby jesli zrobimy dobry deal ![]() - rewelacyjna nowa baza matująca Smashbox Anti Shine, przetestowana na dłoni. Hit w USA ![]() - prawie nowa szminka YSL, maźnięta trzy razy, jak na zdjęciu, odcień 4, cuuudna ale nie do mojej karnacji. Ma zastępczą nasadkę - Shiseido, użyty raz błyszczyk, odcień RD 404 _________________________ _________________________ _________________ -------DOKŁADKA (oddam chętnie za inne kosmetyki Guerlaina, Chanel itp): pryzmy GIVENCHY Prisme Libre, kolor ,Delicate beige 02, zostało około 70% Zapraszam!! ![]() Edytowane przez chilli19 Czas edycji: 2012-04-03 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec: Shiseido, YSL, Chanel, Smashbox,Clinique i inne
cos za baze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie u mnie pliss !
rewelacyjna nowa baza matująca Smashbox Anti Shine, przetestowana na dłoni. Hit w USA ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za bronzer Nouba ,numer 52. Mało używany, baardzo wydajny!
- nowy pędzelek do bronzera Clinique (mogę dorzucić do bronzera Nouby jesli zrobimy dobry deal ) - rewelacyjna nowa baza matująca Smashbox Anti Shine, przetestowana na dłoni. Hit w USA ???
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
- prawie nowa szminka YSL, maźnięta trzy razy, jak na zdjęciu, odcień 4, cuuudna ale nie do mojej karnacji. Ma zastępczą nasadkę Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za baze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- bronzer Nouba ,numer 52. Mało używany, baardzo wydajny!
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za - doskonała emulsja matująca URIAGE, zużycie ok. 60-70% (ciężko określić), wydajna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
- bronzer Nouba ,numer 52. Mało używany, baardzo wydajny! - rewelacyjna nowa baza matująca Smashbox Anti Shine, przetestowana na dłoni. Hit w USA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedz, ale rezygnuje z wymianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
hmm olejek kosztował 120zł, zużycie nie jest jakieś mega, więc myśle, że nie wiele stracił na wartosci, aczykolwiek zastanawiam się jeszcze nad tą bazą
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- a za tą koncówke co byś chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie oddam meteorytów za tester pomadki. Może coś innego za nią znajdziesz?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos za
puder DIOR Diorskin Nude odcień 032, testowany zużycie 0,00001% Nowy, oryginalny w kasetce. kASETKA MA JEDNĄ RYSĘ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
nowość od Chanel- Róż Chanel, Harmonie de Printemps, Blush Horizon de Chanel, maźnięty kilka razy (nie mój odcień
![]() może byłabyś chętna za te joico ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- hmm... geurlain myślę, że tak z 20%, tylko lekko udziubnięty pędzelkiem, clinique też będzie, że coś koło tego ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- 01 tendre aurore ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- dobrze, trudno ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- jakbyś się jeszcze namyśliła to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za meteoryty Guerlain, kolor 03 teint beige, połowa nowego opakowania w pudełeczku zastępczym
Chanel , Ultra Correction Line Repair , krem (fluid) do cery normalnej/mieszanej, zostało około 75% pryzmy GIVENCHY Prisme Libre, kolor ,Delicate beige 02, zostało około 70% nowość od Chanel- Róż Chanel, Harmonie de Printemps, Blush Horizon de Chanel, maźnięty kilka razy (nie mój odcień ) ODDAM TYLKO ZA JAKIŚ INNY FAJNY RÓŻ DOBREJ MARKI LUB DOBRY KREM POD OCZY doskonała emulsja matująca URIAGE, zużycie ok. 60-70% (ciężko określić), wydajna zrobilam dokladkę moze teraz cos Ci się spodoba ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
nowość od Chanel- Róż Chanel, Harmonie de Printemps, Blush Horizon de Chanel, maźnięty kilka razy (nie mój odcień
![]() może jest coś co mogłabym dokupić żebyś była chętna na naszą wymianke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż Chanel? Poza wątkiem mam jeszcze korektor Bobbi brown porcelain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za róż Horizon? Poza wątkiem mam pędzel do podkładu EcoTools, szminkę MAC w odcieniu Ravishing, ponadto mogłabym rozważyć oddanie nowej, testowanej tylko na dłoni pomadki Rouge Coco w odcieniu Vendome.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
Pryzmy są jeszcze aktualne? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.