![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kwiecień: Biochemia Urody, La Roche Posay, Rimmel, Olay, Carmex, Sephora i inne! :)
Zapraszam do nowego wątku - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post33850052
Witam serdecznie! ![]() Proszę o odpisywanie w moim wątku. Odpisuję u Was, jeśli przeoczyłam - proszę o przypomnienie. ![]() Wymienię: Avene - Cleanance - żel do mycia twarzy, stan zużycia widać na zdjęciu, wyjściowo: 250 ml Lush Aqua marina - spora kostka, ok. 4x3 cm, chwilowo brak zdjęcia Clinique, próbki trzech kroków typ 4 - każdy krok 2 x 2ml Biochemia Urody - peeling enzymatyczny - max. zużycie to 1/2, ale sądze że więcej zostało, niestety nie jestem w stanie określić dokładnie, bo nie pamiętam ile było go w opakowaniu na początku. ważny do listopada 2012 r., odpowiednio przechowywany, w oryginalnym opakowaniu. dodamłyżeczkę do rozdrabniania. Biochemia Urody, Konserwant Rokonsal ND - zużyłam tylko kilka kropelek. był mi potrzebny tylko do jednego kremu. Maść cynkowa, użyta kilka razy Rimmel, Airy Fairy - popularna pomadka, używana pędzlem, na zdjęciu widać ile zostało Rimmel, bronzer - sunshimmer, natural tan booster, odcień 002 - Golden Goddess,zużyte max. 15 %, jest osobne zdjęcie ze zużyciem La Roche Posay - podkład Unifiance, creme satin, w odcieniu 03 - tu raczej nie zostało go zbyt wiele, jest bardzo wydajny, "zawartość" na oko minimalnie to: 1/5, raczej dla kogoś kto chce przetestować, na dłuższe używanie nie wystarczy; Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana - pozostała 1/2 może troszkę mniej Carmex - w tubce, została połowa Essence - korektor stay natural w odcieniu 04 - w pędzelku, używałam go około tygodnia, niestety nie wiem jak z jego wydajnością, by ocenić ile zostało Nature & Senteurs de Provence, - Les Perfums de Grasse, eau de cologne, pozostało 2/3 Under Twenty - krem + puder antybakteryjny - nowy Under Twenty - aktywny żel punktowy - 90 % z pewnością zostało, być może więcej Schwarzkopf, got2b, prostujący spray ochronny - zużycie max. 20 % Syoss, Styling mousse, strong hold - pianka, 70 % na oko jest, niestety bez okrągłej zatyczki, ale odpowiednio zabezpieczę przed wysłaniem Syoss, szczotka do modelowania włosów - nowa Dax Sun, balsam po opalaniu, 3 w 1 - nowy Lakiery do paznocki - Golden Rose 227 (fiolet) nowy, nieotwierany, blady róż obok na zdjęciu to 211, użyty raz Czerwony pękacz - używany 3 średniej grubości wałki do włosów, rzepowe - nowe myjka Sephora - nowa poza wątkiem mam Avene 250 ml żelu do mycia twarzy, jednak czasami używam (obecne zużycie to kilka procent)- oddam za coś kuszącego ![]() Próbki: Guerlain, Shalimar EDP, 1 ml La Roche Posay, Rosaliac UV Riche, 2 x 2 ml La Roche Posay, Unifiance, Creme Satin, odcien 03, 1 ml Nivea pure & natural, nawilżający krem na dzień, cera normalna i mieszana 2 x 1,5 ml L'oreal Revitalift, 10 Total repair Nivea Q10, krem na noc, 1,5 ml Rimmel match perfection podkład, odcień 200, 2 x 1,5 ml Perfecta, ekonawilżanie, krem na noc, intesywnie nawilżający, 4 x 2 ml
Edytowane przez Julkaaa777 Czas edycji: 2012-05-01 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień: Biochemia Urody, La Roche Posay, Rimmel, Olay, Carmex, Sephora i inne
COŚ u mnie za
Biochemia Urody - peeling enzymatyczny Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana - pozostała 1/2 może troszkę mniej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kwiecień: Biochemia Urody, La Roche Posay, Rimmel, Olay, Carmex, Sephora i inne
Dax Sun, balsam po opalaniu, 3 w 1 - nowy
Lakiery do paznocki - Golden Rose 227 (fiolet) nowy, nieotwierany, blady róż obok na zdjęciu to 211, użyty raz Cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za:
Rimmel, bronzer - sunshimmer, natural tan booster, odcień 002 - Golden Goddess,zużyte max. 15 %, jest osobne zdjęcie ze zużyciem Syoss, szczotka do modelowania włosów - nowa 3 średniej grubości wałki do włosów, rzepowe - nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Biochemia Urody - peeling enzymatyczny
Maść cynkowa Carmex La Roche Posay - podkład Unifiance Nature & Senteurs de Provence, - Les Perfums de Grasse, eau de cologne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Biochemia Urody - peeling enzymatyczny - max. zużycie to 1/2, ale sądze że więcej zostało, niestety nie jestem w stanie określić dokładnie, bo nie pamiętam ile było go w opakowaniu na początku. ważny do listopada 2012 r., odpowiednio przechowywany, w oryginalnym opakowaniu. dodamłyżeczkę do rozdrabniania.
coś u mnie za piling? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
niestety nic wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
-Biochemia Urody - peeling enzymatyczny - max. zużycie to 1/2, ale sądze że więcej zostało, niestety nie jestem w stanie określić dokładnie, bo nie pamiętam ile było go w opakowaniu na początku. ważny do listopada 2012 r., odpowiednio przechowywany, w oryginalnym opakowaniu. dodamłyżeczkę do rozdrabniania. -Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana - pozostała 1/2 może troszkę mniej ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za :
Under Twenty - aktywny żel punktowy - 90 % z pewnością zostało, być może więcej Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana - pozostała 1/2 może troszkę mniej Rimmel match perfection podkład, odcień 200, 2 x 1,5 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś w moim wątku za
Biochemia Urody - peeling enzymatyczny Olay - emulsja odżywczo-nawilżająca na dzień, spf15, cera tłusta/mieszana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1333290860 got2b
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
nic, ale pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za peeling enzymatyczny, maść cynkową i carmex?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post33391136
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Biochemia Urody - peeling enzymatyczny
Rimmel, bronzer - sunshimmer, natural tan booster, odcień 002 - Golden Goddess,zużyte max. 15 %, jest osobne zdjęcie ze zużyciem Rimmel, Airy Fairy - popularna pomadka, używana pędzlem, na zdjęciu widać ile zostało Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Rimmel, Airy Fairy - popularna pomadka, używana pędzlem, na zdjęciu widać ile zostało
lakiery golden rose cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Pytałaś już o CK ale nie odpisywałam bo myślałam że to żart
![]() Nie oddam 100 ml nówki CK Eternity za połówkę pilingu i połówkę Olay ![]() Rozsądne propozycje proszę . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Narazie nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Biochemia Urody - peeling enzymatyczny - max. zużycie to 1/2, ale sądze że więcej zostało, niestety nie jestem w stanie określić dokładnie, bo nie pamiętam ile było go w opakowaniu na początku. ważny do listopada 2012 r., odpowiednio przechowywany, w oryginalnym opakowaniu. dodamłyżeczkę do rozdrabniania. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.