|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Rzeszów-gdzie kupię koraliki i inne półfabrykaty?
HEj dziewczynki
![]() ![]() ![]() Gdzie móżna kupic ładne koraliki, bigle, zaciski itp itd w rzeszowie?? albo farby akrylowe i lakier pękający ??? podajcie mi proszę jakieś sklepy i gdybym mogła z adresem Ja mieszkam w stalowej woli i trudno mi znaleźć takie rzeczy ![]() ![]() A że dziś jade na zakupy właśnie do rzeszowa to bym sobie kupiła ![]() Pozdrówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie kupic ładne korALIKI itp W rzeszowie??
ojj, to chyba sie spoznilam, bo pewnie juz wrocilam z Rzeszowa..
no ale.. centrum handlowe Europa na Pilsudskiego albo moze Galeria Rzeszow kolo Rynku albo galeria Graffica a w sumie to srednio wiem, bo nie nosze, ale tak przypuszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Szczypce i drut - Rzeszów
Mam pytnie, gdzie w Rzeszowie jest jakiś sklep gdzie można kupić szczypce okrągłe i drut posrebrzany (najlepiej 0.6, 0.7) ??? Drut widziałam na qnszcie, ale już złożyłam zamówienie w dwóch innych sklepach i samego drutu mi się nie opłaca kupować... A szczypiec nigdzie nie mogę znaleźć... W internecie też nic nie ma... Chyba, że w hurtowni, za 30 zł... :/ Mhm... Narzędziowego też nie mam w okolicy
![]() Rzeszowa i zna jakiś adres gdzie można je dostać???
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczypce i drut - Rzeszów
Cytat:
http://www.allegro.pl/search.php?str...ing_interval=7
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam szczypce okrągłe w castoramie- kosztowały jakoś tak 10 zł, a drut to tylko miedzieny lub srebrzankę w sklepch z metalami.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W całym Rzeszowie na pewno znajdzie się jakiś sklep dla elektryków i budowlańców. Tam szukaj.
Poza tym na Qnszcie masz i szczypce i drut ![]() Edytowane przez naila Czas edycji: 2006-08-04 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
pjej no sama bym chciala znac adresy takich sklepow ale nie w rzeszowie tylko w KRAKOWIE jesli ktos da rade mi podac adresy byla byw wdzieczna a jakbym mogla tobie pomoc to z przyjemnoscia bym to zrobila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej, jestem z rzeszowa, ale niestety musze się zaopatrywać w sklepach internetowych. w agorze jest jedna pasmanetria jakieś koraliki i korale tam sa aale kompletnie nie oplaca sie kupować, gdyż nie przekłada się to na ceny, które są na internecie. byłabym bardzo skora zamawiać coś z neta z wami dziewczyny, koszty przesyłki schodzą do minimum. mogłybyśmy się gdzieś spotkać nawet. nie wiedziałam, że jest tu kto z rzeszowa czy okolic
![]() Lovvely srebrne bigle można sobie zamówić u przemiłej pani na lisa kuli w warsztacie biżuterii
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
sklep z koralikami i akcesoriami w rzeszowie?
Czesc dziewczyny.Mam pytanie, czy orientuje sie ktoras czy w rzeszowie istnieje sklep z koralikami, koralami i polfabrykantami do wyrobow bizuteri?szukam , szukam i znalezdz ni moge.sam pasmatrie, ktore jakies tam produkty posiadaja ale generalnie nic spcjalnego w ofercie a i wybor niewielki.
pytanie drugie-co sadzicie o otworzeniu takiego sklepu w rzeszowie?mialoby to racje bytu i zaintresowanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep z koralikami i akcesoriami w rzeszowie?
Nie mam pojęcia czy jest taki sklep ale chętnie się dowiem
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Od 2004 roku mieszkam w Rzeszowie, i wiem, że takiego sklepu nie ma bop sama szukałam. I nie ma co liczyć na takowy. Pasmanterie coś mogą mieć ale na pewno nic poza koralikami i może biglami.
Sklep jako sam w sobie w Rzeszowie to ciężko powiedzieć czy miałby sens. Dział półfabrykatów w jakimś sklepie artystycznym czy pasmanterii na pewno by mógł się sprawdzić, wtedy można by było ocenić czy opłaci się otwierać sklep czy nie? Tak myślę.. ale ekspertem nie jestem ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! JEST! Koralikarnia w Rzeszowie.
odkryłam, że nowy sklep ze wszystkim do robienia biżuterii jest w piwnicy odremontowanej Europy. Wybór koralików wielki i maja też srebrne elementy, w ogóle wszystko do robienia biżu. Można kupowac na sztuki, nawet 1 koralik sprzedadzą ![]() ![]() A i można tez na miejscu samemu złożyc bizuterię ![]() Edytowane przez Konkrety Czas edycji: 2008-11-26 o 14:18 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez magatek Czas edycji: 2010-07-30 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam jednego sprzedawcę na allegro .Być może i jest możliwość odbioru osobistego
![]() ![]() A w Krasnem ( to chyba niedaleko Rzeszowa) jest hurtowania srebra silvex ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-03-25 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
O kurcze
![]() ![]() ![]() Nie słyszałam o tej hurtowni, a z tym Panem z allegro korespondowałam nie dawno i jest możliwość osobistego odbioru przesyłki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobne zapytanie ale jeśli chodzi o inne miasto (nie chce śmiecić nowym wątkiem). Wie ktoś czy jest jakiś sklep w Sieradzu/Łodzi? Jak tak to na jakiej ulicy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez magatek Czas edycji: 2010-07-30 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No z tego co wiem wybor w Rzeszowie znikomy a jak jest z cenami w Grafice?? Mimo wszytko wadaje mi sie ze lepiej kupowac w necie bo chyba taniej to wychodzi bo pewnie narzut wysoki ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
heeeej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- kobietki znalazłam nowy adres sklepu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli jesteś początkująca to ten sklep może być dla Ciebie dobry chociażby pod tym względem, że możesz iść, pomacac sobie wszystko, zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości, a nie na przerobionych w PSie fotkach i... wrócić do domu i zamówić to samo np na allegro :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
czy któraś z was wie może gdzie jeszcze są koralikarnie w Rzeszowie poza ta na zygmuntowskiej? Słyszałam że w nowym świecie było coś takiego, ale podobno juz zlikwidowali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
a czy ktos wie gdzie można znaleść takie koraliki i różne akcesoria do tworzenia biżuterii w Tarnowie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rzeszów-gdzie kupię koraliki i inne półfabrykaty?
no właśnie co z tym Tarnowem???? znalazłyście tutaj coś dziewczyny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.