![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Też się pochwalę, a co :D
Kolczykową dłubaniną zajmuję się od niedawna
![]() Widzę, że są tu osoby, które się na tym znają, postanowiłam więc pokazać moje prace ![]() Czekam na konstruktywną krytykę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Też się pochwalę, a co :D
Witaj na wizażu!!!
Bardzo podobają mi się Twoje prace. Widzę oczywiście niedociągnięcia ale pochwała za różnorodność. Widać, że próbujesz różnych form. Piękne te ostatnie wrapowanki. Chyba według tutka Iza M ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
swietne pomysły! bardzo mi się podobają dłubaninki, ale nie podoba mi się prezentacja na zdjęciach, ponieważ widać jakieś farfocle czyli kurz i niewiem co to tam jeszcze :p obrób trochę fotki, usuń kurze i będzie ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za tak miłe powitanie
![]() Nie korzystałam z tutka, ale rzeczywiście Pani Iza mnie natchnęła ![]() Co do kłaczków na zdjęciach, wiem - też mi przeszkadzają, ale niestety jestem fotoszopowym laikiem i nie potrafię obrabiać zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja w ogole nie nosze bizuterii ale gdybym miała do wyboru to chetnie przyjełabym te czarno białe
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Śliczne prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bardzo ciekawe i różnorodne prace
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1256585138 pasujące do wszystkiego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Follow me - mam nadzieję, że z czasem moje zdjęcia będą coraz lepsze
![]() Maximaa - jak wyżej, praktyka czyni mistrza.. ![]() Viktorej - dziękuję ![]() Reverie1 - chodzi Ci o te na lince? Robiłam je na szybko, tak, zeby pasowały mi do sukienki ![]() Kolczyki - tak, pasują do prawie wszystkiego, ale są diabelnie ciężkie ![]() ![]() Dziękuję bardzo za komentarze ![]() Jutro może wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czemu mówisz że to jedyny plus tych zdjęć...są wyraźne, nierozmazane, ładnie widać na nich szczegóły ![]() ![]() Edytowane przez kolczyki Czas edycji: 2009-10-26 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zdjęcia, hm... po prostu chciałabym żeby były lepsze i już ![]() Edytowane przez slodko_kwasna Czas edycji: 2009-10-26 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Więc po kolei
![]() 1. Nie podobają mi się. Forma, użyte koraliki plus jeszcze te kokardki sprawiają moim zdaniem nieco tandetne wrażenie 2. No proszę, a tu zupełnie inaczej ![]() ![]() 3. Znowu te owijasy, ale poza tym też duży plus - ładne kolory i bardzo ciekawa forma 4. A tu kokardki mi się podobają ![]() ![]() 5. Same w sobie gronka fajne, ale te okrągłe korale są okropne. Rozumiem, że musiały być kolorowe, żeby pasowały, ale zdecydowanie wywaliłabym je i zastąpiła czymś innym 6. Nareszcie bez tych chaotycznych owijasów! ![]() 7. i 8. to moi absolutni faworyci - piękne kolczyki, nie wiem, które podobają mi się bardziej. Te śnieżynki są bardzo pomysłowe i ślicznie muszą się prezentować na uchu ![]() Generalnie bardzo udany debiut - ciekawe prace, nie boisz się eksperymentować z formą. Oby tak dalej ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
3-podobają mi się za pomysł. Gdyby były dokładniej wykonane byłyby idealne.
6-trochę mniej nierówności i ładna forma 8-zdecydowanie mój faworyt. Piękna, prosta forma, nie przesadzone koraliki i pomimo małych potknięć bardzo mi się podobają. Pozostałe jakoś zupełnie nie w moim stylu, więc się nie wypowiem. Ogólnie- witaj na wizażu z niezłym początkiem ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Jak na prace kogos, kto zajmuje sie bizu od niedawna, sa one calkiem calkiem
![]() fajne, niebanalne pomysly, wykonanie tez przyzwoite. 3 i 6 podobaja mi sie najbardziej, choc w obydwu parach ten drut na gorze za bardzo namotany. Ale duzy plus za pomysl na obie pary ![]() I gwiazdki tez ciekawe Czekam na dalsze prace, bo widze u Ciebie potencjal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajne początki
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
To ja też może napisze po kolei
![]() 1. To czysty eksperyment z tymi kokardkami ![]() ![]() 2. Wiem, że bardzo zamotałam na górze, już jakiś czas zabieram się za poprawienie tego drucikowego bąbla ![]() 3. To pierwsze kolczyki w których wykorzystałam drucikowe wywijasy, mam do nich jakiś taki sentyment, choć wiem, że najlepsze nie są ![]() 4. Jak już wcześniej pisałam, powstały na potrzebę chwili ![]() 5. Nie miałam pojęcia co zrobić z tą kolorową masą perłową, gronka miały być jakimś jej uzupełnieniem, wyszło jak wyszło ![]() 6. Najmniejsze kolczyki jakie zrobiłam, bardzo... neutralne. 7. Gwiazdki - to efekt ostatniego ataku zimy ![]() ![]() ![]() 8. Jak pisałam - zainspirowane pracami Pani Izy M. Chciałam jakoś fajnie oprawić te niebieskie koraliki. Niebieski to chyba mój ulubiony kolor, jak zamawiam koraliki to zazwyczaj wychodzi tak, że 1/3 jest niebieska. Sama nie wiem jak to robię ![]() Się rozpisałam... ![]() Dziękuję, że tu w ogóle zaglądacie i dzielicie się swoimi opiniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
a mi się podobają 4 i 6 kolczyki
ogółem masz pomysł na siebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z innymi, bardzo ciekawe i pomysłowe
![]() Jeśli chodzi o niedociągnięcia, to, co mi się rzuciło w oczy: 1. Owinięcie drucika, namotane i niedokładne, ale to już wiesz ![]() 2. Gdzieś tam przemknęły mi dośc wypitolone końcówki druta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe prace
![]() Moi faworyci: 4, 6, 8 ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
witam na wizażu
![]() ![]() ![]() ![]() ......................... ......... moje wzloty i upadki- czyli biżuty Tito ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bardzo ciekawe prace
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za komentarze
![]() Dziś tylko jedno nowe zdjęcie, nie zdążyłam więcej zrobić, bateria w aparacie mi zdechła, a teraz jest już za ciemno na robienie zdjęć ![]() Pomysł nie jest mój, znalazłam chwile temu zdjęcie kolczyków (nie pamiętam już gdzie, jeśli znowu na nie trafię, podam link ![]() ![]() Efekt końcowy... hm... ładnie wyglądają na uszach, ale gdybym miała robić je dzisiaj to wyglądałyby trochę inaczej ![]() Pierwszy raz robiłam te zawijasy z drucika na dole, proszę o wyrozumiałość ![]() *** dodałam lepsze zdjęcie, chyba ![]() *** link do oryginalnych (i o niebo ładniejszych) kolczyków http://www.digart.pl/praca/2927106/Maki.html Edytowane przez slodko_kwasna Czas edycji: 2009-11-08 o 00:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
echh... nie wiem co się stało ze zdjęciem, zmniejszyłam je i pojawiły się jakieś dziwne paski :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() to jest srebro wogóle czy drucik posrebrzany? bo fajnie by wyglądały kuleczki na końcach drucika ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
w wizazu automatycznie zmniejsza się jakość zdjęć i dlatego czasem wyglądają dużo gorzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na razie uczę się na posrebrzanych drucikach ![]() ![]() A zdjęcie jest tragiczne :/ usunęłam nawet kłaczki i inne dziwne rzeczy które zobaczyłam dopiero po wrzuceniu zdjęcia na komputer, a tu lipa - i tak tego nie widać :/ Edytowane przez slodko_kwasna Czas edycji: 2009-10-28 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
1. Zwykłe, proste i niezbyt odkrywcze w formie
![]() ![]() 2. Pierwsze kolczyki, w których tak zamocowałam szpilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
czarne gwiazdki bardzo bardzo ale to bardzo ciekawe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ależ tu potencjał widać
![]() ![]() Dwie ostatnie prace- pomysłowość Twoja mnie rozbroiła ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Te są świetne! ale wymyśliłaś
![]() ![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.