|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Listopadowe poszukiwana adele!
w listopadzie sporo się pozmieniało, więc szukam kolejnych rzeczy. wątek z podpisu, w którym są moje jesienne poszukiwania, wciąż aktualny!
przedewszystkim: poszukuję znanej torby na laptopa marki BERSHKA - chodzi mi tylko o ten model, kolor bez znaczenia, może byc czarna, beżowa, lub taka jak na zdjęciu. jedyne, co jest ważne to to, żeby to był ten model! jako, że zbliżają się urodziny TŻta, to szukam nowych perfum: signature d. beckham, mexx black. szukam również radia samochodowego z wejściem usb, niekoniecznie nowe i super marki, ale ważne, żeby było w bdb stanie i działało ![]() a tak poza tym: szukam rzeczy do wystroju domu, pokoju, jak na przykład wiklinowe koszyki do organizacji rzeczy, ikeowe drobiazgi, ramki do zdjęć, kubki itp. w tej materii jestem otwarta na propozycje. no i tak na koniec: szukam także bielizny. rozmiar XS/S, czasem nawet M jeśli idzie o majtki, stanik: 70a/b, czasem 75 a, w zależności od marki i modelu. zależy mi zarówno na zwykłych bawełnianych bokserkach, jak i seksownej bieliźnie w stylu pin up. bardzo lubię pończochy, bralety, koronki. kolory jakie mnie interesują to czerwien, czerń, fiolet, kobalt, różowy. również będę otwarta na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowe poszukiwana adele!
u mnie staniki w Twoich rozm.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowe poszukiwana adele!
u mnie też staniki, poza wątkiem mam też m.in wiklinowe kolorowe maty dekoracyjne, wrzucę na dniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.