|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwietniowa wymianka kosmetykow z nizszych polek
Czesc, mam do zaoferowania kilka kosmetyków do wymiany
![]() 1. Rimmel, Lash Accelerator Mascara (Wydłużająco - odżywczy tusz do rzęs) kolor: 002 BROWN BLACK Mascara użyta doslownie dwa razy, ze względu źle dobranego koloru. ![]() 2. Garnier, Czysta Skóra Active [Pure Activ], Roll - on przeciw niedoskonałościom 2 w 1 kolor : do cery śniadej Zużycie do połowy, wymieniam ze względu koloru - dla mnie okazał się za ciemny. 3. Miss Sporty, So Perfect Stay Coverstick (Korektor w sztyfcie) kolor: 001 LIGHT Zużycie 2/3 4. Miss Sporty, Studio Colour, Mono Eye Shadow (Pojedynczy cień do powiek) kolor: 111 Tender Zużycie: użyty kilkanaście razy. ------- BRAK 5. L`Oreal, True Match, Super Blendable Powder (Puder prasowany) kolor: C3/K3 beige rose Widoczne ślady użytkowania, użyty kilkanaście razy, dla mnie okazał się za jasny. Minusem jest, że pudełeczko mi pękło, jednak nie przeszkadza to w użytkowaniu. Lustereczko zadbane, praktycznie bez rys. ------------ BRAK 6. Inglot, Ice & Fruits, Pomadka do ust kolor: 318 Zużycie 1/3, pomadka niestety polamała mi się, jednak nie przeszkadza to w użytkowaniu. 7. Avon, Plump Pout Lip Gloss (Błyszczyk powiększający usta) Zużycie: połowa koloru niestety nie znam ![]() 8. Pędzel, Rossmann 9. L`Oreal, Casting Creme Gloss Połowa odżywki z farby ![]() 10. Kolczyki zakupione w Bułgarii 11. Nivea, Sun Protect SPF 30 (Pomadka ochronna na słońce) Zużycie: 1/10 12. Nivea, Pearly Shine (Perłowa pomadka ochronna) Zużycie: 1/10 13. Owocowy witaminowy olejek do ust, wibo zapach: melon Zużycie : dwa razy przejechany na ustach 14. Lakier wibo, kolor neistety sie zmyl - bordowy Zuzycie 1/10 ZDJECIA MOGE WYSLAC NA MAILA W CALOSCI ![]() doing@o2.pl w razie jakich kolwiek pytan ![]() Edytowane przez menel19 Czas edycji: 2012-04-07 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowa wymianka kosmetykow z nizszych polek
Cos za L`Oreal, True Match, Super Blendable Powder?
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coas u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z chęcią się wymienię za
- tonik przeciwko wągrom z 2% kwasem salicylowym Clearskin 125 ml albo - perełki rozświetlające avon przy czym mogłabyś coś jeszcze dobrać, ponieważ uważam, że perełki nie są warte tego pudru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
A o czym myślałas?
![]() Ojj, źle zrozumialam ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Może Miss Sporty, Studio Colour, Mono Eye Shadow (Pojedynczy cień do powiek) ? Edytowane przez yours0destiny Czas edycji: 2012-04-07 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
szminka jest na wylocie, szukac za pozostale?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
5. L`Oreal, True Match, Super Blendable Powder (Puder prasowany) kolor: C3/K3 beige rose Widoczne ślady użytkowania, użyty kilkanaście razy, dla mnie okazał się za jasny. Minusem jest, że pudełeczko mi pękło, jednak nie przeszkadza to w użytkowaniu. Lustereczko zadbane, praktycznie bez rys. ?
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
z kosmetyków raczej nic, chyba ze masz coś z mojej wish
![]() Ale z ciuchów podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1333976545 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1333976545 Będziesz mogła za któreś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nic, pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.