![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
* LUTY * pędzle, rozświetlacze i inne :)
Witam!
Chętnie przyjmę: pielęgnację apteczną(skóra sucha), podkłady edm(żółte, oliwkowe), tusze MF(Masterpiece, 2000 C) nowe, czarne. Wymienię: Sephora pędzel do pokładu, trochę używany, w stanie niemalże idealnym GloMinerals pędzel do różu w kremie, nowy GloMinerals pędzel do korektora, nowy, te pędzle są bardzo dobrej jakości GloMinerals odżywka do rzęs/baza pod tusz, tylko przetestowana Sephora wygładzająco-matująca baza pod podkład, ok 50% GloMinerals rozświetlacz w płynie, piekny efekt tafli, odcień beżowo-różowy, ok 60% Catrice róż 020 Peach Sorbet, użyty kilka razy GloMinerals szminka w odcieniu Rose Petal(brudny róż), nowa No7 miniaturka linera w kolorze turkusowym GloMinerals puder rozświetlający, odcień Silver(biało-srebrzysty) i Gold(złoto-brzoskwiniowy), najchetniej odsypki Więcej info nt GloMinerals znajduje się tu http://pl.strawberrynet.com/makeup/glominerals/ MAC róż w odcieniu Style, uzyty kilka razy GloMinerals - paleta do makijażu- oddam tylko za coś co mi się bardzo spodoba bo jest trochę warta ![]() Paleta jest składana, zamknięcie na magnes, sama się na pewno nie otworzy, wymiary ok 11cmx17cm, posiada duże lusterko. Składa się z: pudru brązującego(matowego z oddzielną błyszczącą częścią), rozświetlającego, 3 róży(matowy, świetlisty i kremowy), cieni do powiek(beżo-brązy są kremowe), dwóch linerów, dwóch korektorów i 4 błyszczyków. Brak granatowego cienia, wydłubałam go ![]() Więcej zdjęć w następnym poście:
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2012-02-21 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: * LUTY * pędzle, rozświetlacze i inne :)
hej
znajdziesz cos u mnie za GloMinerals pędzel do korektora, nowy, te pędzle są bardzo dobrej jakości GloMinerals odzywka do rzęs/baza pod tusz, tylko przetestowana Catrice róż 020 Peach Sorbet, użyty kilka razy GloMinerals szminka w odcieniu Rose Petal(brudny róż), nowa No7 miniaturka linera w kolorze turkusowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż z catrice i pędzel do korektora?
![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-02-21 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
GloMinerals rozświetlacz w płynie, piekny efekt tafli, odcień beżowo-różowy, ok 60% GloMinerals puder rozświetlający, odcień Gold(złoto-brzoskwiniowy), najchetniej odsypki
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy? : )
Sephora pędzel do pokładu, trochę używany, w stanie niemalże idealnym GloMinerals pędzel do różu w kremie, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi zalezy na:
Sephora wygładzająco-matująca baza pod podkład, ok 50% No7 miniaturka linera w kolorze turkusowym GloMinerals - paleta do makijażu prosze znajdz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za
Sephora pędzel do pokładu, trochę używany, w stanie niemalże idealnym
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- niestety nic
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32448294]Coś u mnie za te rzeczy? : )
Sephora pędzel do pokładu, trochę używany, w stanie niemalże idealnym GloMinerals pędzel do różu w kremie, nowy[/QUOTE] zainteresowały mnie tylko perfumy ale cenowo to nam się wogóle nie zgadza ![]() niestety nic
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za Sephora pędzel do pokładu i pędzel do korektora?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzel do podkładu i korektora oraz rozświetlacz?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1329825831 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
Sephora wygładzająco-matująca baza pod podkład, ok 50% MAC róż w odcieniu Style, uzyty kilka razy GloMinerals pędzel do różu w kremie, nowy
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
coś za pędzel z sephory?
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- niestety nic ten liner jest tyci ![]() ![]() byłabym chętna na sample minerałow: blusche i edm(tylko o glo) ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale zainteresowały mnie jeszcze rurki za Stradiego, możesz coś więcej o nich napisać? ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- również nic
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety mi nie odpowiedzialas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze widziałam u Ciebie cos ciekawego, tym razem nie wypatrzyłam niczego bardzo potrzebnego lub kuszącego ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- jak widzisz, akurat jestem na etapie odpisywania, przeglądania wątków
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
myslalam ze kolejno odpowiadasz i Ci umknelam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() przykro mi ale nic dla siebie nie znalazłam ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.