![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Marzec Wymienię Duuużo!Perfumy,usta, oczy, rozświtlacze, brązery,róże, włosy, ciałoWĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ### Resztki stąd przeniesione DO MAJOWEGO ### Chętnie wymienię, jak w temacie ![]() W zamian poszukuję masek do włosów, szamponów (ze średniej i wyższej pólki, chętnie fryzjerskich), szminek oraz błyszczyków (odcienie chłodnego różu, nude), czegoś do pielęgnacji ust no i chętnie perfum ![]() Jeśli można, będę wdzięczna za PW ![]() ZDJĘCIA SUKCESYWNIE ROBIĘ I WKLEJAM W WĄTKU ![]() Chętnie wymienię rzeczy zestawem, jeśli spodoba Ci się coś do np do ust to zerknij też na resztę- może uda się uzbierać "pakiet" ![]() * na zielono zaznaczam rzeczy zaklepane/nieaktualne ** prośba o odpisywanie u mnie, ewentualnie na PW- czasem potrafię nie dopatrzeć się jakiegoś postu i nie odpowiedzieć :| Jeśli tak się stanie- upominaj się ![]() Z perfum: Opium YSL - ok 25/30ml Carolina Harrera 2012 Sexy-1x30ml i 1xok25 Coty Vanilla Musk - ok 25/50ml Yves Rocher kokosowe - Cap Nature Coco -50ml Gucci Rush - mysle ze ok 10/30ml Lancome Miracle- ok 10/30ml muszę się nad tym jeszcze zastanowić ![]() Coty A.Banderas-Blue Seduction- ok35/50ml jednak odpada, lubię je ![]() E.Arden Splendor- ok 25/30ml Escada Incredible Me-ok 25/30ml Jesus Del Pozo- On Ella - ok ok 25/30ml Aquolina Pink Sugar - ok12-12/30ml Miniatura Flower Kenzo 4ml (mogę dorzucić do czegoś ![]() Do tego mam trochę rozświetlaczy/brązerów/róży: Paese Perły Pudrowe rozświetlające nr 101 Bell Panete Bronzer nr 04 Bonnebell Blend'n'Glow rozświetlacz Vipera Puder Prasowany wielofunkcyjny brązujący (złote drobiny) Maybelline Dream Mousse Blush nr 06 Brown Bourjous Blush nr 33 Lilas D'Or Rimmel Natural Bronzer z minerałam i spf 8 nr 02 Sun Glow Bell Planete Blush nr 104 Wibo Your Fantasy prasowany brązujący (złote drobiny) L'oreal Blush Minerals nr 70 Tender Coral Do ust (Zdjęcia na 3 str. wątku!!!): pigment Bourjois nr 85 użyty parę razy pigment Bourjois nr 82 j.w. Loreal Glam Shine Blush Rosewood Blush- nowy Oriflame Giordani Gold Pearl Lip Gloss Tender Pink- użyty na próbę Clinique Chubby Stick koloryzujący balsam Whoppin Watermelon używany ale została większość Revlon Beyond Natural Pink użyty parę razy, ubytku nie widać Revlon Beyond Natural Spice użyty parę razy, ubytku nie widać Avon Satin Satisfaction Shimmering Nude użyty parę razy, ubytku nie widać Luna Twilight Surrender użyty parę razy Avon Color Trend Read My Lips Wink użyty na próbę 2x Loreal Glam Shine szminko-błyszczyki - Watermelon Ice i Mango Tango- użyte może ze 2-3 razy, nadal widoczne jest fabryczne "ścięcie" szminek Do oczu: Liner Jane Iredale złoty nowiutki Cienie Jane Iredale (5x kolory ziemi-brąz perła, śliwka mat, ciemna złotawa zieleń perła, jaśniejszy fiolet perła, jasny blady róż mat) 2 kolory użyte na próbę- prawdopodobnie są po terminie (szczegóły na PW) Cienie Bourjois Ombre Stech nr 03- Or Extensible (złote) użyte parę razy, troszkę widoczny ubytek Oprócz tego mam też parę rzeczy do ciała i włosów: Serum na końcówki Oriflame HairX ok 25/30ml Szampon John Frieda Brillant Brunette Liquid Shine ok 200/250ml Szampon Dove Nourishing Oil Care ok 300/350ml Odżywka Nivea Long Repair ok 150/200ml Balsam połyskujący Avon Care Shimmering Body Lotion 200ml Szampon Loreal Professionnel Solar Sublime - tak na moje czucie jest ok 2cm ![]() ![]() Szampon Bingo jajeczny - 1/4 butelki, może ciut mniej Odżywka Ziaja Intensywna Regeneracja Miód - spokojnie pół butelki Chętnie pozbędę się też różowej podgrzewanej zalotki na baterie Oriflame ![]() Edytowane przez czikicziki Czas edycji: 2012-05-12 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duużoo! Perfumy, rozświetlacze, szminki, błyszczyki, pigmenty, kolorówka oczy :
Cos u mnie za
Lancome Miracle- ok 10/30ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Duużoo! Perfumy, rozświetlacze, szminki, błyszczyki, pigmenty, kolorówka oczy :
John Frieda Brillant Brunette Liquid Shine ok 200/250ml
Yves Rocher kokosowe - Cap Nature Coco -50ml Escada Incredible Me-ok 25/30ml cos u mnie? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Carolina Harrera 2012 Sexy cos u mnie?Pozbyc sie moge: 25 ml Innocnet Muglera wkład, wanilopaczula sephora 40 ml flakon, gres great carbo 50 ml flakon, ciocolatto mon amour 40 ml flakon, very irresistible 10 ml we flakonie,lolita klasyczna 35 ml we flakonie
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dwie rzeczy mnie zainteresowały
![]() ![]() A za co ewentualnie? Preferowalabym za coś z kolorówki lub coś do ciała/włosów. Może być za 2-3 sztuki jeśli mniejsze np ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Muszę też wyniuchać w Sephorze tą wanilio-paczulę ale wstępnie za któryś z tych zapachów chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za:
Aquolina Pink Sugar - ok12-12/30ml i ewentualnie rozświetlacz?
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Coty Vanilla Musk ?
Yves Rocher kokosowe - Cap Nature Coco ? Edytowane przez kama150 Czas edycji: 2012-03-25 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Yves Rocher kokosowe - Cap Nature Coco -50ml Szampon John Frieda Brillant Brunette Liquid Shine ok 200/250ml ? ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy? Albo chociaż jedną z nich?
![]() Gucci Rush - mysle ze ok 10/30ml Lancome Miracle- ok 10/30ml muszę się nad tym jeszcze zastanowić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
a która sukienka Ci się podoba?
![]() mam kilka, które chcę wymienić tylko za inną sukienkę (jest to zaznaczone przy opisie), ale niektóre myślę że mogłabym wymienić za kosmetyki, napisz tylko o którą chodzi ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jarzo83,
Jestem chętna ![]() ![]() udało się- niżej zdj. Edytowane przez czikicziki Czas edycji: 2012-03-25 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za carolina herrera??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Co do lakieru to ciężko mi powiedzieć - jest nowy, nie używałam go bo okazało się, że mam już podobny kolor w swoich zbiorach
![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
*na mnie jest trochę za duża i tylko dla tego ją wymieniam tylko kurcze nie wiem jak z rozmiarem bo ja w sumie jestem m/s, bardziej chyba m ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- dziękuję ale chyba już ją komuś oddam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Gł zależy mi na poz. 1.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Spodobałoby Ci się coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
może coś u mnie za Coty Vanilla Musk - ok 25/50 (ale nie jestem pewna co do pojemności, na pewno jest pół flakonu- to jest 30 lub 50)
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cześć, znajdziesz coś za
Carolina Harrera 2012 Sexy-1x30ml i 1xok25 Lancome Miracle- ok 10/30ml muszę się nad tym jeszcze zastanowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za
Carolina Harrera 2012 Sexy-1x30ml i 1xok25 mam w watku sporo perfum zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Widzę że Herrera już idzie do kogoś, może coś za
Gucci Rush - mysle ze ok 10/30ml Lancome Miracle- ok 10/30ml muszę się nad tym jeszcze zastanowić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Miniatura Flower Kenzo 4ml (mogę dorzucić do czegoś) Szampon Dove Nourishing Oil Care ok 300/350ml Odżywka Nivea Long Repair ok 150/200ml odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależałoby mi na yves rocher
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.