|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wielki czerwcowy misz-maszMUSZE PRZEROBIĆ TEN WATEK< TAKŻE JEST NIE AKTUALNY< ZAKŁADAM NOWY! MOZNA USUNĄĆ ![]() WITAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI! Oto mój nowy wymiankowy wątek. Każda z Was znajdzie tu coś dla siebie. Jestem tego pewna. Chce się szybko i sprawnie pozbyć wszystkich rzeczy, bo robię remont, a te rzeczy zwyczajnie są mi niepotrzebne. Szukam w zamian różnych rzeczy:
-kosmetyków kolorowych -miętowych rzeczy -spodni/rurek/treginsów -ciekawe torebki, zarówno mieszczące A4, jak i kopertówki, czy channelki -buty w rozmiarze 36 (baleriki, sandały, szpilki w kolorze nude) -wszystko w kolorze karmelowym, nude, granat, czerwień
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2012-06-05 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki czerwcowy misz-masz
SPÓDNICE:
1.Biała króciutka spódniczka bombka biała. Rozmiar S. szerokość 37 cm x 2, długość 35 cm ROZMIAR S 2.Spódniczka w biało-czarną kratkę Szerokość 41x2 cm Długość 38 cm 3.Jeansowa błyszcząca spódnica. House. Rozmiar S. szerokość 39x2 cm, długość 33cm. ROZMIAR S 4.Fioletowa, krótka spódniczka w kratkę z New yorkera. Rozmiar s. wymiary szerokość 35 cm x 2, długość 31 cm ROZMIAR S 5.Czarna króciutka bombka. Rozmiar M. wymiary: ·Szerokość w pasie 38 x 2 cm, długość całkowita ok. 30 cm ROZMIAR S 6.Krótka biało-niebieska spódniczka. Butik. Rozmiar S. szerokość 38 x 2 cm, długość 35 mc. ROZMIAR S 7.spódnica w szkocką kratkę. Nie wiem ani firmy ani rozmiaru. Szerokość 39 x 2 cm, dlugość 38 cm. Rozciąga się. uzywana. Ubrana może 3 razy, jednak mimo wszystko używana ![]() 8.Spódniczka w biało-czerwoną kratkę. Rozmiar z metki to 42. ORSAY. Wymiary: długość: 61cm szerokość w pasie: 44, 5x2 cm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.