|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w kwietniu kilku rzeczy i dodatków ;)
Witajcie
![]() Moja mała wish-lista ![]() Ubrań poszukuję w rozmiarze 36 lub S, ew. 38 płaszczyk wiosenny płaszczyk zimowy rajstopy z wzorkami bawełniane skarpetki bryczesy do jazdy konnej eleganckie bluzeczki koszule, najchętniej czerwona, ale też inne kolory bluzki basic - krótki rękaw lub bokserki, ale nad długim rękawem też się zastanowię sukienki! Takie na co dzień, ale też takie trochę bardziej eleganckie szorty golarka płatki na wągry na nos - Nivea kao biore lub Marion waga kuchenna półka na buty ładna papeteria, niekoniecznie nowa ![]() Póki co tyle ![]() ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2012-04-23 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: w kwietniu kilku rzeczy i dodatków ;)
mam taką papeterię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
papeteria jest cała w takie wzory jak na okładkach, ja zużyłam po kilka kartek z tego co pamiętam, jeśli chcesz mogę jutro podliczyć ile kartek i kopert jest w każdej i dorobić fotki, żebyś zobaczyła jak to wygląda w środku. chcesz?
a co do wymiany, to myślałam o tym: 4. Turkusowy cień do powiek my Secret pearl touch kolor 110 - zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu może wybierzesz coś z ubrań? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
papeteria po kolei jak na zdjęciach:
7 kartek, 6 kopert 9 kartek, 8 kopert 8 kartek, 6 kopert wymiana za cienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ewentualnie podoba mi się jeszcze to: 1. Maseczka błotna z minerałami z Morza Martwego Avon - została ponad połowa
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się książki (pod warunkiem że wymieniasz książki za ubrania
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ogólnie bardziej szukam kosmetyków niż ubrań, ale wishlisty nie mam... możemy też poczekać aż zrobimy jakieś dokładki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.