|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Majowa wymiana z Lovemee
watek nieaktualny
Witam w nowym wątku ! Na początek kilka zasad : 1. Wymieniam się tylko za rzeczy z with, pogrubione są mi w tym momencie najbardziej potrzebne 2. Nie linkuj, skopiuj opis. 3. Pisz co masz u siebie w wątku z mojej listy, to dla zaoszczędzenia czasu :) 4. Nie odmieniam się, dlatego pytaj o wszystko. 5. Chętnie zrobię dodatkowe zdjęcia, podam wymiary. 6. Odpisuje na wszystkie wiadomości. 7. Ubrań przed wysyłką nie prasuje, mogę wyprać :). With lista (na dole przykładowe zdjęcia) -bandażowe spódnice (mogą być ze wzorem lub zamkiem) -czarne i jeansowe szorty -jednokolorowe tenisówki -czarna torba listonoszka -czarna, koronkowa sukienka -jednokolorowe topy i sukienki -czarne i pudrowe balerinki -pudrowo różowa marynarka -ciemno jeansowe rurki -czarne i granatowe rurki -biała koszula (dopasowana na guziki lub luźna z dłuższym tyłem) -spódnice z gumką na górze (w kwiatki lub jednolite) -czarne nerdy przeciwsłoneczne lub aviatorki -jeansowa kurtka -czarne,granatowe i pudrowe szpilki na platformie -szorty w kropki lub serduszka -nowe rajstopy w serduszka lub kropki -czarna kopertówka
Edytowane przez Lovemee Czas edycji: 2012-06-15 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowa wymiana z Lovemee
opisy wieczorem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.