![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Vichy, Avon, Maybelline i inne
Cześć, targowisko śledzę od dawna, ale wystawiam rzeczy po raz pierwszy, mam nadzieję, że gafy żadnej nie zrobię
Wątek na ubraniowym: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post20234557 odpisywać będę u Was ja poszukuję m.in. : cieni do powiek (brązy, beże) na pewno na szybszą wymianę będę zdecydowana z Wrocławiankami 1.Vichy , Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany-NIEAKTUALNE-w lipcu leci do Protki 2.Vichy , Aqualia Antiox-sztyft pod oczy-nowy, nieużywany, nieodkręcany -NIEAKTUALNE-w lipcu leci do Protki Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2012-05-05 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vichy, Avon, Maybelline i inne
po namyśle dokładam jeszcze filtr:
6. La Roche-Posay, Anthelios XL SPF50+/UVA 38 (PPD) innowacja 2010, lekki fluid do twarzy, skóra bardzo wrażliwa (ważny 1/13)- nieużywany, nieodkręcany Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-06-25 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za oba vichy oraz za blyszczyk maybelline?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za Vichy, Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany?
Mam także poza wątkiem pędzle do makijażu marki Mario Luigi,cienie do powiek w odcieniu fioletu i różu marki Inglot oraz niebieską tunikę w rozmiarze M-znajduję się w wątku z ubraniami ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie :
*Maybelline, Watershine Gloss, błyszczyk do ust, nr230 Precious Lilac, użyty raz *Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) razy, stan zużycia widać chyba na zdjęciu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
coś za 1.Vichy , Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany albo 2.Vichy , Aqualia Antiox-sztyft pod oczy-nowy, nieużywany, nieodkręcany? mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438244
Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2010-06-24 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj!!
Coś u mnie za Maybelline, Watershine Gloss, błyszczyk do ust, nr230 Precious Lilac, użyty raz (a może dwa?) 5. Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) razy, stan zużycia widać chyba na zdjęciu Pozdrawiam ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za krem aqualia? mam poza wątkiem cienie do powiek inglot, jeśli jestes zainteresowana to daj znać, wrzucę zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Avon, perfumy Perceive, 50 ml, stan zużycia widać na zdjęciu
Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) razy, stan zużycia widać chyba na zdjęciu coś u mnie zapraszam do obu wątków
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za sztyft pod oczy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie
![]() 2.Vichy , Aqualia Antiox-sztyft pod oczy 5. Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) Poza watkiem mam inne paletki, powiedz dokladniej czego szukasz ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Inne paletki z La Colors, odcienie brązow i delikatnej zieleni zupelnie nowe, reszta delikatnie użyta- sinsique, basic, my secret, fajne kolorki do makijazu dziennego
![]() Daje foto ![]()
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-24 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie essence Aoh?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Nr cieni Euphora splendor 403. Brązik i beż/róż, trudno określić.
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Dodam jeszcze że data ważności 01.2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1.Vichy , Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany
cos u mnie? mam cieni do powiek pędzli do makijażu może różu bardzo mi zalezy dla mamy chcialam ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-06-24 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
.Vichy , Aqualia Antiox-sztyft pod oczy-nowy, nieużywany, nieodkręcany 5. Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) razy, stan zużycia widać chyba na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ten vichy pod oczy tez chetnie
oddam wiele ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- poza watkiem mam jeszcze pedzel do pudru i podkladu edm
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ok, rozumiem i pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
cos za Vichy , Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany lub blyzszczyk maybelline?mam cienie
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Myślalam, ze juz wczesniej widzialas i usunelam
![]() ![]() Oki,nie ma sprawy ![]()
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-24 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
Umnie za 2 kremy Vichy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post15932505 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
Cześć
![]() 1.Vichy , Aqualia Antiox-antyoksydacyjny krem nadający promienny wygląd-nowy, nieużywany, nieodkręcany 2.Vichy , Aqualia Antiox-sztyft pod oczy-nowy, nieużywany, nieodkręcany 4.Maybelline, Watershine Gloss, błyszczyk do ust, nr230 Precious Lilac, użyty raz (a może dwa?) I jestem z Wrocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za: 5. Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający) , napis na opakowaniu w połowie starty, puder użyty kilka (do 8-10) razy, stan zużycia widać chyba na zdjęciu ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.