|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
***~~Donqsia Maj~~ Help me !Wszystko na obronę, tunika kosmetyczna,inne.Pomóż!** *Kochane moje Wizażanki! Pilnie potrzebuję kilku ciuszków! Mam nadzieję,że pomożecie mi je u Was znaleźć ![]() ![]() Dam się pokroić za: - białą koszulę, najchętniej body rozm. S/ 36 -czarną lub granatową ołówkową spódnicę 36 -czarne szpilki 38 -elegancką sukienkę w neutralnych kolorach -sukienkę maxi na lato 36 - jednoczęściowy strój kąpielowy 36/ 75B/S -morelowe, pastelowe spodnie - torebkę chanelkę - koszulki S z dużymi napisami, grafikami- najlepiej białe ODDAM BAAARDZO DUŻO ZA ZADBANY FARTUCH KOSMETYCZNY/ TUNIKĘ KOSMETYCZNĄ W ROZM. 36 BIAŁĄ !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym tygodniu postaram się stworzyć nowy wątek i wrzucić kilka nowych rzeczy, dlatego zapraszam do grzebania w swoich szafach i wyciągania tego co mi się przyda, a Wam już nie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.