|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak to wytłumaczyć?
hej
![]() mam przyjaciółkę, która wyznała mi ostatnio, że tak naprawdę nigdy się nie zakochała. Zastanawia się nawet czy wszystko z nią w porządku. Ma 25 lat , za sobą 1 związek, przy czym jak stwierdziła, nie wyszło, bo chyba nie kochała exa tak naprawdę. On długo o nią walczył, więc w końcu spróbowała, myślała, ze coś do niego poczuje ale nic z tego nie wyszło. Ona chciałaby w końcu się zakochać, ale twierdzi, że chyba to nie dla niej......brzydka do tego nie jest ale jakoś nie może spotkać tego jednego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak to wytłumaczyć?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
właśnie jest bardzo mądra przy tym. Skończyła dobre studia i nie brakuje jej też tzw. życiowej mądrości.....sama się często zastanawiałam, dlaczego tak trudno jej znaleźć faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No i co w tym takiego dziwnego? Niektórym ludziom życie się po prostu tak układa, że nie i już. A twoja koleżanka jest jeszcze bardzo młoda, więc spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Pewnie ma bardzo wysokie wymagania. Dlatego tak trudno znaleźć jej kogoś wystarczająco dobrego. A do tego nie potrzebuje kogoś tylko dla zasady, bo dobrze jej samej ze sobą i woli czekać na swój ideał, zamiast zadowolić się kimś "prawie idealnym".
Może jak traf na właściwego faceta, to się zakocha -może jeszcze nie trafiła na swoją połówkę ![]() Ale może też być tak, że przez tak wysoko ustawioną poprzeczkę nie znajdzie nikogo. Skoro się z nikim nie związuje (a nie jest nieszczęśliwie zakochana), to po prostu nie zna nikogo z kim chciałaby być. Ja tak to widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Niektórzy np prawdziwie zakochują się dopiero na starość. A może Twoja przyjaciółka po prostu poważnie traktuje miłość i nie wkręca sobie, że jak się zauroczyła facetem lub facet pociąga ją fizycznie, to od razu to miłość jest i jej druga połowa? Moim zdaniem ludzie zbyt lekko traktują wyznania miłośc, a poem jest płacz jednej ze stron ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja na nią nie naciskam:P zastanawiam się tylko co jest tego powodem, więc piszę. Ona sama twierdzi, że nie wie, czy kiedyś będzie w stanie sie tak naprawdę zakochać i mówi o tym otwarcie. Po prostu tak czuje i już. To jest silniejsze od niej. Być może wpływ na to wszystko ma fakt, ze jest trochę nieśmiała osobą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zakochala sie jeszcze, to sie nie zakochala, coz to za jakies imputowanie, ze sie trzeba zakochac za szczeniaka ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Poza tym- koleżanka wie, że jej sprawami i tym, z czego Ci się zwierza dzielisz się na forum? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.