|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka kosmetyków szuka nowego domu. ;)
Witam wszystkich.
![]() Kosmetyki naturalne: 1. FlosLek - Peeling solny, zostało jakieś 70% 2. AA - Krem odżywczy, zostało jakieś 97% 3. Alterra - Dezodorant, zostało jakieś 80% 4. Yves Rocher - Tonik na dobranoc, zostało jakieś 75-80% Kosmetyki inne: 1. Lovely - Balsam do ust, zostało jakieś 50-60% (nigdy nie był używany na dworze i tykany brudnymi rękoma) 2. Eveline - Lakier do paznokci (418), zostało jakieś 70%? 3. Miss Sporty - Lakier do paznokci (330), zostało jakieś 80%? WAŻNE: Kosmetyki naturalne wymieniam tylko na naturalne.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2012-05-11 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetyków szuka nowego domu. ;)
coś u mnie za floslek i aa?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
1. FlosLek - Peeling solny, zostało jakieś 70% 2. AA - Krem odżywczy, zostało jakieś 97% 1. Lovely - Balsam do ust Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 1. FlosLek - Peeling solny, zostało jakieś 70%
2. AA - Krem odżywczy, zostało jakieś 97%?
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nyx to jest pędzel do pudru (wykonczeniowego) nigdy nie próbowałam go inaczej używać...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- w wątki mam olej Amla do włosów... nie wiem czy widziałaś?? Hydrolatów nie mam obecnie... ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Hmmm... nie wszyskie mają parafinę, ale ona włosą nie szkodzi nie ma co demonizować... ale przejrzę swoje zbiory może coś wyszukam... a z mojego wątku już nic ci w oko nie wpadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Up, up, up.
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.