|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wspolne odchudzanie, wsparcie, dieta, cwiczenia, razem do celu !!!
Dziewczyny!!!
Potrzebuje Waszego wsparcia a podejrzewam, że i Wy potrzebujecie mnie i innych osób do wsparcia! Zostalo mi troche do zrzucenia, chce sie za siebie wziaśc ale potrzebuje osob do realizacji wspolnego celu. chce zaczac od jutra dietę, nie jakas glodowke, ale mniej zrec i wiecej ruchu. Chce takze nauczyc sie pic wiecej wody, bo z tym mam ogromne problemy- pije jej za mało. Chce takze cwiczyc oraz ujedrniac cialo balsamami. Kto ze mna? Chce schudnac do 65 kg !!! Piszcie kto ze mna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspolne odchudzanie, wsparcie, dieta, cwiczenia, razem do celu !!!
Może się dołączysz do Naszego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639029&page=50
lub innego podobnego.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej, chętnie się przyłącze (wątek który śledziłam upada, więc może ten się rozwinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
martusia - chcieć to móc. Ponieważ sama jestem po 7-dniowej diecie kapuścianej,więc się do Was raczej nie przyłączę, chociaż baaaaardzo żałuję, ale będę trzymała kciuki za powodzenie w wytrwałości. Trzymajcie się moje twardzielki.Pa.Pozdrawiam .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Powodzenia! Jestem z Tobą bo planuję z 62, schudnąć do 58.
![]() Piję dużo wody, zielonej herbaty, staram się jesć mniej a częściej. Dużo warzyw, i stara się ruszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja się również przyłączam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja też do Was dołączę! moim celem jest niewiele schudnąć, jakieś 2-3 kg, dla lepszego samopoczucia i wyglądu
![]() (mam 162 cm wzrostu) Edytowane przez arabesque213 Czas edycji: 2012-09-24 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Myślę, że z waszym wsparciem uda mi się w końcu osiągnąć swój cel, a mianowicie 50 kg ![]() Obecnie przy wzroście 174 cm ważę 67 kg ![]() Chciałabym schudnąć przede wszystkim dla siebie, aby czuć się dobrze i pewnie ![]() Obecnie zbieram kasę aby zapisać sie na siłownie, w planach mam również rozpoczęcie zdrowego odżywiania, nie liczę na cud ![]() Liczę, że razem damy rade dziewczyny, najważniejsza to wzajemna motywacja ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ja przeszłam na dietę 1000 kcal. jest mi na niej dość dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Więc może i ja się dołączę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam 173 wzrostu i ważę 62 kg obecnie.. w lipcu zeszłam poniżej 60 co było moim celem.. teraz cel znów powraca. Celem kolejnym jest dojść do 57 kg ![]() Trzeba jakoś razem z tym walczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
kochana, oi problemem rteż były szerokie biodra, schudłam i mam extra bioderka! Trzymam kciuki za Ciebie i silną wolę. Też miała z ty ciężko ale wytrwałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Dziękuje ![]() ![]() ![]() Ostatnio byłam na siłowni i jak sobie pomyślę, że w ciągu 20 min jeżdżenia na rowerku spaliłam około 160 kcal i mam to zaprzepaścić ciastkami, lub inna słodkością to odechciewa się nie powiem ![]() ![]() Co do balsamów wyszczuplających to mogę wam polecić "superskoncentrowane serum modelujące pośladki " firmy Eveline, jest naprawdę świetne, jestem z niego bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() Fajnie, że wątek nam się rozwija i przybywa więcej osób ![]() Jakieś pomysły na pyszne i dietetyczne śniadanko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
mnie najbardziej męczy wzdęty brzuch po jedzeniu. rano jest dość ładny, płaski, ale wystarczy że zjem śniadanie i już staje się wypukły, a po obiedzie robi się wzdęty! nie pije żadnych napojów gazowanych, nie jem słodyczy ani smażonych potraw, nie jem warzyw strączkowych, jem około 5-6 małych posiłków, ćwiczę... ehh, nie wiem co na to zaradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
mnie najbardziej męczy wzdęty brzuch po jedzeniu. rano jest dość ładny, płaski, ale wystarczy że zjem śniadanie i już staje się wypukły, a po obiedzie robi się wzdęty! nie pije żadnych napojów gazowanych, nie jem słodyczy ani smażonych potraw, nie jem warzyw strączkowych, jem około 5-6 małych posiłków, ćwiczę... ehh, nie wiem co na to zaradzić
![]() Może spróbuj czegos na wzdecia? jak np. Espumisan. No i mozesz poczytać też w necie co jesc na plaski brzuch, gdzieś czytałam ze jogurt naturalny pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Heloł
![]() odchudzałam się już w tym roku, z jakiś 66 do 50 schudłam. Niestety przez ostatnie 3 miesiące głównie przez wakacje... przytyłam 4 kg (tak tak, mcdonalds zrobił swoje) na szczęście od miesiąca waga stoi. W każdym razie ideałem mojej wagi jest jakieś 48 kg. Powiedzmy że moja waga startowa to jakieś 55 kg. Wzrostu: 165 cm. ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- ah no i przytyłam też przez to że przez urlop nie jeździłam na rowerze. teraz pogoda jest straszna ale oglądam rowerki stacjonarne na allegro i chyba jakiś kupię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
tez mam wzdety brzuszek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Lasencje przy wzdęciach spróbujcie wykluczyć niektóre produkty i zobaczyć czy coś pomaga
![]() plus ostatnio przypadkiem na usg wyszło, że mam kamyczki w woreczku żółciowym-lekarz powiedziała, że to właśnie one powodują te wszystkie wzdęcia itp. Może to co napisałam pomoże którejś z Was ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Przyłączę się i ja jeśli można
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Super, że jest nas więcej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Ten wątek jest lekko niemrawy ;-p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dobra, to ja rezygnuję z udzielania się w tej grupie wsparcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
ej dziewczynki co tak cicho ? Właśnie zabieram sie do ćwiczeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Ja byłam wczoraj na siłowni
![]() No a poza tym dietka obowiązuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
moja waga stanęła w miejscu! i ani rusz! ehh, to trochę dołujace, że mimo starań nie ma żadnych efektów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
no i jak dziewczyny, jak wam idzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ciężko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej też chciała bym sie przyłączyć, bardzo chce schudnąć jak dotąd kończyło sie na słowach "od jutra" bądz "od poniedziałku" ale czas postawić na swoim i schudnąć. Waże 72 kg mój cel to 55. do roboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
zapraszam koleżanki do zapoznania się z naszym wątkiem wspólnego odchudzania. Zdrowe odżywianie, ćwiczenia a pyzatym przyjazna atmosfera i wsparcie koleżanek z forum. Co miesiąc się ważymy i sprawdzamy rezultaty naszych zmagań w walce o piękną sylwetkę. Jeśli macie ochotę przyłączyć do Nas w walce z zbędnymi kilogramami to zajrzyj do Nas- może akurat ci się spodoba i zechcesz dołączyć. Zapraszamy Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639046
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.