|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LIPIEC. Minerały; próbki, korektor Pixie. Niemineralne; Vichy, NyxWątek nieaktywny Cześć dziewczyny, Mam dosłownie kilka rzeczy na wymianę. Może którąś z Was coś zainteresuje ![]() Minerały: Pixie, korektor beżowy. W dwóch słoiczkach. W jednym kilka dziabnięć pędzelkiem. Sample: Lucy (testy paskowe): Light Medium Medium Medium Caramel Blusche (raz testowane) Jadyne Matte Vein House Blend Full, Matte Foundation Rasberry Mocha Full, Matte foundation Lumiere (raz testowane) Ivory, Flawless Finish Ivory, Veena Veil Medium Cool, Veena Velvet Niemineralne: Vichy, Lumineuse, 01, Clare Mate. Została ok połowa. Nie ma daty ważności, ale jest dobry. Nyx, kolor Rea. Ok 3 razy użyta. Celia, trio cieni. Testowane. A tu kilka rzeczy, których szukam
![]() *Pędzelki Maestro (wszystkie) *Pędzel Hakuro H51 *Paletki cieni Sleek (wszystkie) *Baza pod cienie Art Deco *Cienie mineralne (wszystkie kolory) *Bronzery mineralne *Zielony korektor Blusche *Hide A Pore Dark, Sweetscents *Podkład Pixie, Shaylee 2-3, Blosom 2-3, Cameo 2-3 *Tusze do rzęs (czarne, pogrubiająco-wydłużające) *Chętnie wypróbuję cienie inglota i co mi wpadnie w oko ![]() Odlewki/próbki perfum (trochę tego jest ![]() w pierwszej kolejności: Alexander McQueen, Kingdom edp Banana Republic, Malachite edp Cartier, Must de Cartier edt Dior, Dolce Vita EDT ![]() Dior, Dune EDT ![]() Ginestet, Botrytis edt Givenchy, Hot Cuture edp Guerlain, Shalimar Perfum Initial edp Hugo Boss, Deep Red Jean Paul Gaultier, Classique Jil Sander, Sun JOOP! Femme Narciso Rodriguez, For Her edp Sarah Jessica Parker, Covet edp Versace, Cristal Noir I jeszcze takie: Armani, Code edp Armani, Code Elixir Boucheron, Trouble edp Cacharel, Noa Perle edp Carolina Herrera, 212 VIP edp Charles Jourdan, The Perfum edp Chopard, Wish Magical Nights edp Christian Dior, Dolce Vita Christian Dior, Dune Comme Des Garcons, Incense, Jaisalmer Coty, Vannilla Fields Diptyque, Eau Duelle edt Escada, Magnetism edp Estee Lauder, Pleasures For Women edp Estee Lauder, Youth Dew edp Etro, Musk edt Gianfranco Ferre, GF Ferre Lei - Her Giorgio Armani, Sensi White Notes Guerlain, Mahora Guerlain, Mitsouko Jean Paul Gaultier, Gaultier 2 edp Kenzo, Indian Holi edp La Perla, Love Frills, Dark Extacy edt Louis Feraud, Feraud Paris Eue De Perfum Mauboussin, Mauboussin edp M.Micaleff, Night Aoud edp Perfumerie Generale, Musc Maori edp Sarantis, Christina Aguilera X-Pose Desire (zielone) Serge Lutens, Cedre edp Serge Lutens, Fille En Aiguilles edp Thierry Mugler, Innocent edp Thierry Mugler, Alien Sunessence Edition Or d'Ambre edt Trussardi, Essenza Del Tempo edt Trussardi, Skin YSL, NU edp
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2012-07-29 o 18:04 Powód: wątek nieaktywny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC. Minerały; próbki, korektor Pixie. Niemineralne; Vichy, Nyx
cos u mnie za :
Pixie, korektor beżowy. W dwóch słoiczkach. W jednym kilka dziabnięć pędzelkiem. Vichy, Lumineuse, 01, Clare Mate. Została ok połowa. Nie ma daty ważności, ale jest dobry. ?? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- a czego szukasz ? najbardziej zależy mi na korektorach pixie ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- mam cienie Inglota, widzę że ich szukasz ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
coś za korektor Pixie?
![]() (ja piszę u Ciebie, a Ty u mnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za pomadkę nyx'a?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
niestety już nie mam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.