![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyki,ubrania,torebki-zbiorowo.ZAPRASZAM
Witam. Potrzebuję pozbyć się zbędnych mi kosmetyków i ubrań. Większość była uzywana ale są w stanie dobrym.
PILNIE POSZUKUJĘ DUŻEJ PALETY Z INGLOTU szary-wymienione zielony-rezerwacja Sama poszukuję *wszystkiego co jest z INGLOTA: jasne pudry i podkłady matujące,palety lub wkłady cieni *torby XXL *dłuuugiego sweterka,takiego do kolan w ciemnych kolorach *książek J.Piekary i A.Pilipiuka oczywiście można mnie kusić też czymś innym. Zużycie kosmetyków takie jak na zdjęciu.Jeżeli nie ma daty przy opisie tz.że nie znalazłam jej na opakowaniu. Kolorówka: *Max Factor Creme Puff,42 deep beige-puder w kamieniu,zużycie widoczne na zdjęciu,napisy się poscierały *Margaret,puder mozaika,ważny do 31.12.2012 *Avon,light medium,puder w kamieniu-zuzycie ok.15% *Rimmel cienie trio-najbardziej używany był brąz, bała perła i różowo-łososiowy nie uzywane *My Secret Colour Shock-5 cieni w soczystych błyszczących kolorach-każdy maźnięty 1-2 razy *Avon Rich Cream, arabic glow-pojedyńczy cień,maznięty ze 2-3 razy *Max Factor Pan Stik,odcień 13 Nouveau Beige,podkład w sztyfcie,uzyty ze 2 razy *Inglot,róż w kamieniu,odcień 85,uzyty raz *Kryolan,róż,wkład,uzyty raz *Manhatan,korektor pojedyńczy 280,testowany *Maybelline,cień 123 Pink Diamond-nie uzywany,ale lekko ukruszony *Cień bez nazwy ,33 Rose Camelia *Maybelline 73 Nude,puder mineralny-Tester *Rimmel Lasting Finish Minerals,200 Soft Beige,puder tester (x2) *Wibo,poczwórne cienie (2 brązy,zieleń,żółć) druga paletka to fiolety-oba ważne do 11.2011, mażnięte 3-4 razy *Maybelline Pure Mineral,045 Light Honey,SPF 15-podkłąd,zostałą połowa *Maybelline Super Stay 24H,SPF 19, 010 Ivory-zostałą połowa *Kobo Matt Make up,102 Medium Beige,do 10.2012-uzyty 2 razy troszke *Pierre Rene Expert Matt Makeup,ciemny podkład,połowa *Bell,paleta pudrów testerów-1 i 2 mażnięty kilka razy *Rimmel,Stay Matte Mous 100 Ivory-raz testowany na reku (x2) i 200 Beige-raz testowany na reku
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez SAH20 Czas edycji: 2011-04-26 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki,ubrania,torebki-zbiorowo.ZAPRASZAM
Pielęgnacja
*Lirene: -mleczko nawilżające do opalania SPF 6 -balsam roświetlający do opalania SPF6 -balsam nawilżający po opalaniu i kąpieli (raz uzyty) *Avon: -scrub do stóp wanilia-brązowy cukier(raz uzyty) -krem do stóp(raz uzyty) *Nivea krem regenerujący na noc w słoiczku,zuzycie 10% *Beautiful Body,balsam nawilżająco brązowujący do ciała
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez SAH20 Czas edycji: 2011-04-26 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie wkład do paletki inglot cien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ubrania-rozmiary dominujące to L i XL
*zielona bluzka a la nietoperz,L *niebieski sweter z szerokim kołnieżem,XL z H&M *zielona bluzeczka na ramiona,L z Reportera(ale innej firmy) *biało-różowa bluzeczka z nadrukiem,XL z C&A *czarna bluzeczka z kapturem i kieszenią z przodu,L *Bluzeczka na ramionczka w drobne paseczki,L z H&M *niebieska sukienka na ramiączka z cienkiego materiału i siateczki w motyle,rozm.38 (ale spkojnie wejdzie na 40) *zielona sukienka z cienkiego materiału,rozm.40 *bluzka brązowo-czarna w paski na długi rękaw,M,z tyłu dwie malutkie diurki
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dodatki
*torebka czarna A4 David Jones z eko skórki,w środku plama *fioletowa torba A4 usztywniana z eko skórki,nowa *kopertówka srebna Avon,nowa
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za:
*Max Factor Pan Stik,odcień 13 Nouveau Beige,podkład w sztyfcie,uzyty ze 2 razy *Inglot,róż w kamieniu,odcień 85,uzyty raz *Manhatan,korektor pojedyńczy 280,testowany *Maybelline 73 Nude,puder mineralny-Tester *Rimmel Lasting Finish Minerals,200 Soft Beige,puder tester *Rimmel,Stay Matte Mous 100 Ivory albo chociaz czesc z tych rzeczy? zapraszam do obu watkow ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-scrub do stóp wanilia-brązowy cukier(raz uzyty) -krem do stóp(raz uzyty) *Nivea krem regenerujący na noc w słoiczku,zuzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
RoOxAnKaA
odpisałam u ciebie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wiesz co jeszcze się jednak zastanowie i dam znać jak coś bo sephora jest prawie nowa i był drogi ten cień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za torbę?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302972790
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi sie ten podkladzik z pierwszego zdjecia kolo cienia? rimmel. Co to za podklad? Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tak, to te cienie na zdjęciu
![]() ale niestety nic w zamian nie znalazłam ![]()
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
za cień z sephory róż wkład kryolan?
![]() jaki jest ten kolor? sephora też była użyta raz no i napisz jaka jest wielkość bo sephora dość duża ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-04-16 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
czym moge sluzyc za scrub do stóp wanilia-brązowy cukier?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej cos za
Maybelline Super Stay 24H,SPF 19, 010 Ivory-zostałą połowa Rimmel,Stay Matte Mous 100 Ivory-raz testowany na reku (x2) i 200 Beige-raz testowany na reku Max Factor Creme Puff,42 deep beige-puder w kamieniu,zużycie widoczne na zdjęciu,napisy się poscierały *Margaret,puder mozaika,ważny do 31.12.2012 bardzo mi zalezy wiec moze znajdziesz cos w moich 3 watkach jesli nie to poszukam czegos poza watkiem prosze odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
1990paulinka odpisałam u ciebie w kosmetycznym
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o puder w kamieniu czarne zamykane z lusterkiem? pudeleczko Obok cienia rimmel...Co to takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka:
*Max Factor Creme Puff,42 deep beige-puder w kamieniu,zużycie widoczne na zdjęciu,napisy się poscierały *Margaret,puder mozaika,ważny do 31.12.2012 *Max Factor Pan Stik,odcień 13 Nouveau Beige,podkład w sztyfcie,uzyty ze 2 razy *Inglot,róż w kamieniu,odcień 85,uzyty raz *Kryolan,róż,wkład,uzyty raz *Maybelline 73 Nude,puder mineralny-Tester *Rimmel Lasting Finish Minerals,200 Soft Beige,puder tester (x2) *Maybelline Pure Mineral,045 Light Honey,SPF 15-podkłąd,zostałą połowa *Maybelline Super stay *Kobo Matt Make up,102 Medium Beige,do 10.2012-uzyty 2 razy troszke *Bell,paleta pudrów testerów-1 i 2 mażnięty kilka razy cos u mnie za cos z tych?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Maybelline Super Stay 24H,SPF 19, 010 Ivory-zostałą połowa ten podkład jest jasny? chciałabym ten podkłąd jest go tylko połowa plus paletę pudrów testerów plus róż z kryolana i za to cien z sephory i z inglota i coś jeszcze chcesz? np żel i balsam Yves rocher mogę zaproponować? odp u mnie kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hmm z kolorowki i pielegnacji nic mnie nie zainteresowalo
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- szukam zapachow, transparentnego pudru, rozswietlaczy.. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- a w czym masz ten sypki z inglota? ile go jest i do kiedy wazny? ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- a moglabys sie wymienic za Chance?
![]() |
#25 |
Lux Mundi
|
Hm.. Avon Gruszkowy?
Który to zapach i ile ma ml? ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie widze
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Rezygnuje z puderku Avon niestety mnie nie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
W wątku nic więcej nie widzę. Nie masz czegoś poza wątkiem z mojej listy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#30 |
A cobra on my left...
|
Przykro mi, nic nie znalazłam -daj znac, gdybyś miała coś z mojej wishlisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.