![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
LIPIEC różności u Maaczka :)
NIEAKTUALNE
# Paczki wysyłam listem poleconym ekonomicznym TYLKO w piątki ![]() # Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza ![]() # Nie odmieniam się # Rezerwacja # Wymienione 1 zdjęcie: 1) Bourjois Healthy Mix 51 Vanille Clar - ubytek testowy 2) Max Factor Pan Stik podkład w sztyfcie kolor True Beige 12 - zużycie jak na zdjęciu 3) Oriflame Very Me Peach Me żel rozświetlający odcień dark - użyty kilka razy 4) Avon Arabian Glow błyszczyk - użyty kilka razy 5) Avon Glazewear extreme odcień Nectar - użyty kilka razy 6) Maybelline watershine diamonds nr 102 Dazzling Purple 2 i 3 zdjęcie: 7) Revlon ColorStay 12 Hour Eye Shadow odcień 10 Berry Bloom - zużycie jak na zdjęciu 8) E.L.F. Golden Bronzer - kilka razy testowany 9) Luna Twilight mortal glow rozświetlacz odcień swoon - testowany kilka razy 10) Sleek blush odcień flamingo - ubytek niewidoczny 4 zdjęcie: 11) 10 ampułek Vichy Dercos 5 zdjęcie: 12) Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey - ubytek testowy 13) Queen Helene Cocoa Butter peeling do twarzy - użyty trzy razy 14) Queen Helene Oatmeal and Honey peeling do twarzy - użyty trzy razy 15) Oeparol Balance mleczko do demakijażu - użyte dwa razy 16) Pharmaceris preparat zmniejszający istniejące rozstępy - ubytek testowy, data do 06.03.2012 6 zdjęcie: 17) De Noyle's żel z kwasami AHA 9% - zużycie takie jak widać na zdjęciu 18) Ziaja masło kakaowe emulsja do twarzy i ciała - raz użyte 19) Cerkoderm 15 - zużycie niewielkie 20) Alterra krem do cery wrażliwej - nowy 21) Ziaja kuracja naczynkowa emulsja redukująca podrażnienia na dzień/na noc - raz użyta 22) Odlewka BB cream oriental gold plus 23) Odlewka BB cream oriental gold (przelane do innego opakowania bo w tym złamała sie nakrętka) 7 zdjęcie: 24) KTC olej migdałowy - zrobie odlewkę nie oddam w całości 25) Nivea pianka Volume Sensation podwójna objętość - użyta trzy razy 26) Rolland Laboratoires jedwab w płynie - zużycie zaznaczone 27) Tara Smith odżywka do włosów prostych - użyta kilka razy 8 zdjęcie: 28) Avon Brazil Beat 29) Victoria Beckham Signature 30) Odlewka Daisy EDT 31) Odlewka Gucci Rush2 32) Odlewka Dolce Vita 33) 5 pustych atomizerów 9 zdjęcie: 34) Nivea Visage natural beauty upiększający krem nawilżający - ponad połowa 35) Dwa mydełka ozdobne 36) Yves Rocher waniliowy balsam do ust - użyty kilka razy 37) Nivea Visage natural beauty upiększający krem nawilżający - użyty dwa razy 38) Herba Studio tonik do cery trądzikowej - użyty kilka razy 10 zdjęcie: 39) Ricco zestaw pielęgnacyjny - nieużywany 11 zdjęcie: 40) Prostownica z trzema różnymi nakładkami (prostująca, falująca i karbująca) 12 zdjęcie: 41) Sephora zalotka elektryczna (na baterię, ja daję zalotkę bez baterii) 42) Pędzel Lumiere kabuki 43) Hakuro H50S (tylko za coś z wish) 44) Pędzel Ultimate Concealer do korektora Lumiere 45) Pędzelek Sephota do korektora 13 zdjęcie: 46) Różne kosmetyki, opisy w poprzednich wątkach, najchętniej wymienię wszystkie naraz 14 zdjęcie: 47) Ozdoby do paznokci Edytowane przez Maaczek Czas edycji: 2012-09-09 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC różności u Maaczka :)
2) Max Factor Pan Stik podkład w sztyfcie kolor True Beige 12 - zużycie jak na zdjęciu
2puste atomizery blyszczyk nivea -> bardzo mi zalezy ![]()
aktualne:Gorset Obsessive Musca, nowy! Zapraszam. aktualne: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=69010136 Edytowane przez sssDziubek Czas edycji: 2012-07-15 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 28?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
hej, mam w wątku świeczki i woski zapachowe.
interesuje mnie paletka cieni revlon, ewentualnie bb krem, a najbardziej healthy mix, jeśli ewentualnie coś jeszcze byś u mnie znalazla ![]() peeling queen helene też by mnie interesował Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-07-15 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za pędzel do korektora Lumiere i balsam do ust YR waniliowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Luna Twilight mortal glow rozświetlacz odcień swoon - testowany kilka razy
KTC olej migdałowy - zrobie odlewkę nie oddam w całości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos w moich watkach za:
Victoria Beckham Signature ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Hakuro H50S ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=628450 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za;
26) Rolland Laboratoires jedwab w płynie - zużycie zaznaczone 27) Tara Smith odżywka do włosów prostych - użyta kilka razy 24) KTC olej migdałowy - zrobie odlewkę nie oddam w całości 21) Ziaja kuracja naczynkowa emulsja redukująca podrażnienia na dzień/na noc - raz użyta12) Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey - ubytek testowy 13) Queen Helene Cocoa Butter peeling do twarzy - użyty trzy razy 14) Queen Helene Oatmeal and Honey peeling do twarzy - użyty trzy razy 15) Oeparol Balance mleczko do demakijażu - użyte dwa razy
moja wymiana: ciuchowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641972 książkowa- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34906355 kosmetyczna- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36090681 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś za atomizery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
6) Maybelline watershine diamonds nr 102 Dazzling Purple
9) Luna Twilight mortal glow rozświetlacz odcień swoon - testowany kilka razy 39) Ricco zestaw pielęgnacyjny - nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 1) Bourjois Healthy Mix 51 Vanille Clar - ubytek testowy 18) Ziaja masło kakaowe emulsja do twarzy i ciała - raz użyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
12) Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey - ubytek testowy 31) Odlewka Gucci Rush2 43) Hakuro H50S (tylko za coś z wish)
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj kochana podoba mi się healthy mix oraz quenee helene facial scrub
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626334
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bourjois Healthy Mix 51 Vanille Clar - ubytek testowy
Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey Queen Helene Oatmeal and Honey peeling d 20) Alterra krem do cery wrażliwej - nowy 21) Ziaja kuracja naczynkowa emulsja redukująca podrażnienia Odlewka Daisy EDT 31) Odlewka Gucci Rush2 32) Odlewka Dolce Vita 43) Hakuro H50S moze cos uu mnie
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za flamingo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za healthy mix, peelingi do twarzy z queen helene i blyszczyk watershine?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie za -odlewkę Daisy i Gucci Rush 2? ![]() co prawda nie mam zbyt wielu z wish listy, ale moze jeszcze czegoś szukasz poza tym? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
12) Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey - ubytek testowy
13) Queen Helene Cocoa Butter peeling do twarzy - użyty trzy razy 14) Queen Helene Oatmeal and Honey peeling do twarzy - użyty trzy razy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Korres Kings&Queens balsam do ciała Honey 10 ampułek Vichy Dercos Cerkoderm 15 Queen Helene Oatmeal and Honey peeling do twarzy - użyty trzy razy? Poza wątkiem mam z Twojej wish: paleta sleek STORM, pełnowymiarowy podkład mineralny w jasnym odcieniu Beige Light (klik) oraz podkłady mineralne w słoiczkach 1g (w wątku). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Byłabym zainteresowana produktami Queen Helene i masłem Kings&Queens.Z Twojej wish miałabym tylko jasne podkłady Meow, ale niewiele. Mimo to zajrzyj proszę do mojego kosmetycznego, poza nim mam olejek i emulsję dr Hauschka, a wieczorem otworzę nowy wątek z ubraniami, może coś Ci wpadnie w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za którąś z tych rzeczy:
8) E.L.F. Golden Bronzer - kilka razy testowany 9) Luna Twilight mortal glow rozświetlacz odcień swoon - testowany kilka razy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.