![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czerwcove Wymiankove Love ;) h&m, atmosphere, mango, new look, asos! Głównie nowe!
WATEK ZAMKNIETY!!!
tworze lipcowy wątek!!! _________________________ _______________ WITAJCIE! Mam mało czasu na wizaż! jestem tutaj średnio raz dziennie! Dlatego proszę o cierpliwość ![]() ps nie mam czasu na robienie dodatkowych zdjęć. NAJNOWSZA DOKŁADKA 2.07.2012!!! UWAGA! CZĘSTO DODAJE NOWE CIUCHY! śpieszcie się, ponieważ wiele rzeczy wystawiłam na all i mogą zniknąć z dnia na dzień. Proszę, wklejać linki!!! ps. W weekendy przeważnie nie ma mnie w domu! (ale odp zawsze po powrocie) chętnie się powymieniam na jakieś ciuszki w rozmiarze s m. rzeczy opiszę ogółowo - o wymiarki prosze pytać ![]() WAŻNE! Kolor ciuszków może różnić się troszkę w rzeczywistości od tych pokazanych na foto. Niestety ale mój aparat ma problem z łapaniem czerwieni. ;( U mnie w domu nie pali się oraz nie ma zwierząt ![]() Ciuszki opisuję rzetelnie , nie wciskam zniszczonych ubrań.Aha i dużo ciuszków tutaj znika ponieważ mam je powystawiane na innych stronach. A że kocham wymianki to ciuszki szybko ubywają ale i jeszcze szybciej przybywają dlatego mam częste dokładki ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Szukam: -nowych kompletów bielizny (75-85 C) -balerinek 37 na 24cm stopę -butów na grubym obcasie 37 jak wyżej -marynarek, sukienek, spódniczek -sukienka zara wąż jak na foto niżej -sukienka różowo czerwona H&M juk niżej -biżu najchętniej H&M -wszystkiego co żółte/limonkowe itp -wszystkiego co wpadnie w oko rozm 38 może 40 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-04 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcove Wymiankove Love ;) h&m, atmosphere, mango, new look, asos! Głównie no
marynarki
1 next 38 nowy z metkami pastelowy 2 mango 36 (jak nowy-raz ubrany) 3 czarny stan bdb ok 38 40 4 ciemny bez ok 40 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcove Wymiankove Love ;) h&m, atmosphere, mango, new look, asos! Głównie no
1 nowa xs s m
2 asos stan bdb- s 3 stan bdb+ sm 4 nie ma 5 nie ma Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sukienki
1 H&M nowa nienoszona pasuje na sml 2 sml stan bdb bez wad 3 czarna z ćwiekami sml nowa nienoszona Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-13 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
rurki raz założone
rozm 28 legginsy SML nowe nie ma! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-13 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czerwony zakiet atmosphere
40 z metki ale pasuje na 38 stan ogolnie idealny tylko haftki sie poluzowaly do zapinania i trzebaby je bylo mocniej przyszyc Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-13 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
biżuteria!
prawie wszystko nowe brak zielonego pierscionka niebieskiego naszyjnika Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie ma
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
brazowa ML nowa
asos 40 42 nowa nie ma! różowa nowa sml Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tunika z fredzlami
z metki 40 pasuje na sml jest dluzsza stan bardzo dobry mialam ja na sobie moze 3 razy polecam czarna krotka koszula elastyczna przezroczysta pasuje tak na sml stan bdb bez wad torebka kopertowka pudrowy roz stan bdb bez wad buty deichmann graceland z buta rozm 38 stan bdb- za ryski (wiecej info dla zainteresowanych) sukienka mgielka sml idelnana plaze stan bdb bez wad marynarka gobelinowa z metki 38 ale pasuje tez na 40 stan idealny za cos super Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-19 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
szara skorka M
cekinowa atmosphere nowa pastelowy carski żakiet ok xs s m nie ma Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-13 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1 s m l stan bdb- (rozdarcie na szwie)
2 s m l stan bdb- (dwie male plamki od kleju z boku kolo szwu 3 34 36 bdb bluzka 4 H&M grubsza marynarka 34 36 2x42cm pachy stan bdb 5 bluzka zip s m 6 spodnie bdb+ s moze m 7 spodnie idealny M moze S 8 aztecka spodniczka sml stan idealny 9niebieska spodniczka ok sm stan bdb 10 rozowa spodniczka stan bdb sm 11 body gina tricot stan bdb- (plamki) sm Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie ma
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1 włochaty ax paris xs s bdb
2F&F 38 ale to 37 stan bdb- 3 rurki bdb zwezane nogwaki maszynowo 4 sukienka zwiazywana na bisucie ok s 5 nowa kamizelka z kola sm l 6 satynowa 38 ale to 37 na 24cm stan bdb- minusbo sa przybrudzone, mialam jeden raz ale podczas tancow sie pobrudzily;( 7 kostium kapielowy metalik bdb xs s 8 nowe majtki kąpielowe new look BRAK STANIKA! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
perfumy
oprócz tych 2 ostatnich (gdzie ubytek jest widoczny) pozostale zostaly uzyte ok 2-3 razy i ubytek jest nieznaczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie ma
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czarna oversize
stan bdb pasuje tak na 38 40 moze 42 koszula yessica C&A stan idealny rozowy sweterek uzywany stan bdb pudrowy roz uzywany stan bdb- soczewki fioletowe nowe+płyn były drogie wiecej info dla chetnych morelowa spodniczka stan bdb- (gdzies ma w tyle przy falbance mini dziurke) Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-19 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1 szara stan bdb
z metki m pasuje na sml u dolu gumka 2 MANGO nowa nie nosilam jej pasuje na sm bardzo elastycznka kolor w realu ladniejszy! 3 sukienka H&M granatowa kopertowa stan bdb 34 pasuje tez na 36 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1 nie ma
2 nie ma 3 kwiatkowa stan bdb s,m Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jeansowe tregginsy
mam z wymiany jednak sa za duze stan idealny nie zauważyłam śladów użytkowania rozmiar to około L może małe XL niestety okazały się dla mnie za krótkie ;( bardzo cieńki elastyczny jeans kolor bardzo ciemny granat na zdjęciach wyszły brzydko;( pas 2x33 max 2x49cm stan z przodu 22,5cm dł nagawki od kroku 68cm dł calkowita ok 90,5cm udo pod krokiem 2x29cm ale sie rozciagnie nogawka u dołu 2x15cm rozciagnie sie Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1 nie ma
2 stan bdb sml Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-30 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1 xs s bdb-
2 zlota ok m elastyczna 3c&a 38 idealny 4 gobelinowa za cos super rozm ML jak nowa 5 Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-07-02 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
A.
|
cos za leggi ze skorzanymi wstawkami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1338984594 i ew. niebieską sukienke h&m?
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1338985506 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1338984594 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1338985091
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Coś za legginsy ze skórą > https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1338984429 ?
Oddam kilka rzeczy jak coś.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.