![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuchy, buty, dodatki - XS-S
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witam Was po raz kolejny w wątku wymiankowym ![]() Z góry przepraszam, że będę marudna, ale...mam w szafie naprawdę sporo ciuchów i nie chciałabym magazynować kolejnej sterty. Dlatego wymienię się tylko na WISH, najchętniej kosmetyki i zapachy . Wszystkie moje ubrania są w bdb stanie, najczęściej ubrane kilka razy lub całkiem nowe, tylko przymierzone. Wystawiam też ubrania na innym portalu, więc mogą zniknąć niektóre. Noszę małe rozmiary, dlatego nie proponuj mi czegoś powyżej rozm S. Jeśli coś mi się u Ciebie spodoba to odpiszę u Ciebie, jeśli nic nie znajdę - odpiszę w moim wątku. WISH <3 <3 <3 1. Torba - teczka- kuferek. Mieści A4. Nowa, stan idealny. Trzyma ładnie kształt.To, za co oddam sporo: *brązowe buty: rozm.37-39, dł.wkładki 24,5 - 25cm (botki, czółenka, platformy, balerinki), raczej na niskim, szerszym obcasie *szare platformy *nude czółenka/platformy *torba w kolorze nude, pudrowym *szale i chusty - szara, pudrowa, beżowa, karmelowa, panterka * rurki granatowe xs, s, ale z dłuuugimi nogawkami *biała tunika mgiełka/biały nietoperz *effaclar k KOLORY które noszę to: nude, beżowy - kawowy, szary, biały, morelowy,czarny Można mnie też kusić: *koszula chętnie z body - xs: czarna, szara, biała, pudrowa, jeansowa * sukienki *szorty jeansowe *spódnice - ołówki, tulipany *kardigan: pudrowy, biały *portfel *opaski do włosów z kokardką, wstążką - pudrowa i czarna *rajstopy i pończochy - nowe - koronkowe czarne rajstopy, pończochy samonośne cieliste *kosmetyczka mała, taka do torebki Najchętniej wymienię jednak ciuszki na kosmetyki i zapachy: * effaclar K * puder brązujący * róż - różowy i lekko pomarańczowy ![]() * maski do włosów *szampony i odzywki John Frieda dla jasnych włosów * kremy z kwasami: Clarena, Diacneal Avene *biała perła *czerwony lakier do paznokci(nowy), najlepiej Inglot - bez drobinek, bez perły i bez brokatu * zapachy - tutaj można mnie kusić wieloma bo lubię testować, bez dyskusji przyjmę: Euphorię, Lady Million, Coco Mademoiselle, Chloe, Currara Fioletowa ![]() Na wymianę mam: Będę marudzić. Tylko za inną torbę albo buty. 2.Peep Toe, Koturna. Pudrowo-rózowe. Rozm.39, dł.wkładki - 25,5cm. Ubrane raz , nie noszą śladów noszenia. Dla mnie za duże ![]() 3.Botki fioletowe, rozm 38 - przepiękne i stylowe botki. Całość jest w stanie bdb, ale obcasy koniecznie do szewca, bo są pozdzierane ![]() 4.Zara, białe eleganckie rurki na kant rozm.34 Tunika, odsłania ramiona, ma głęboki dekolt na plecach, rozmiar uni.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy, buty, dodatki - XS-S
DOKŁADKA
*Caliope, rozm.38 - piękny top. Jest naprawdę wyjątkowy, ale za duży ![]() *Vero Moda - XS - nowa kurteczka/krótki płaszczyk/trencz z świetną wysoką stójką, którą można dowolnie formować, nosić także jako ciekawy, szerszy kołnierz. Rozmiar z metki to xs, jednak myślę, że t s, bo na mnie jest za luźny ![]() *Vero Moda Only - XS - granatowo kobaltowa skórka - noszona wczesną jesienią na zmianę z innymi okryciami wierzchnimi, nosi niewielkie ślady użytkowania, jest MATOWA (połysk to wina lampy). Nie muszę jej wymieniać bo świetnie mi służy, ale zamarzyła mi się jakaś jasna ramoneska. WYMIENIĘ TYLKO NA INNĄ SKÓRKĘ lub RAMONESKĘ w rozm. XS (kolory: szary/pudrowy/beż) Aldo, Platformy rozm. 38 - dla mnie za ciasne ![]() Mango, Koszula -L - nowa, z metką.Nie mój rozmiar ![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
6.Angie - nowa, mierzona, bez metek. bluzeczka z żabotem, rozmiar hmm..chyba uniwersalny S-M
7. Tally Weil S - legginsy z zipami, ubrane 2 razy Pas - jest tam szeroka guma - ok 34cm Biodra/Pupa - w najszerszym miejscu - ok 46cm Uda - ok 24cm Dł. całkowita - 101cm Szerokość nogawki na dole - 13cm - nie ma 8. Tally Weil XS - granatowe super rurki. Stan bdb, miałam na sobie tylko kilka razy. Tylko za inne rurki granatowe rozm S, może być XS. Tylko na inne rurki. 9. Amisu S - ramoneska pudrowa. Nowa, bez metek, mam z wymianki ale nie nosiłam, bo na mnie jest za duża ![]() 10. Bandage czarny + pudrowy róż - później załączę real foto. Tylko przymierzona, mam chyba nawet metkę. Za inną sukienkę albo spódniczkę bandażową albo za szary tulipan.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() 11. Stradivarius wężowy tulipan- S - stan idealny, ubrana 2 razy. Tylko za innego tulipanka 12. Wełniana mini xs 13. Trapezowa tweedowa xs - za drobiazg. 14. Czarna z wysokim stanem xs - za drobiazg, np. balsam do ciała, czerwony lakier do paznokci 15. Cubus - xs-s -m jeansowa - stan idealny! 16. Cubus - czarna tunika -xs- s-małe m - za inną sukienkę - tunikę 17. Szara sukienka -tunika z kwiatem przy dekolcie - xs-s -małe m
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Miejsce na dokładkę
18. Sukienia tunika - morska z czarnym paskiem - uni 19. Balerinki - 38 20. Zara - sandałki - 37/38 (dla zainteresowanych sprawdzę dokładny rozmiar i dł wkładki) 21. Torba - mieści a4, bardzo pojemna. Jest matowa, błysk to efekt lampy aparatu. DOKŁADKA *Microsoft Life Cam VX1000 - nowa kamerka, użyłam jej tylko 1 raz, mam pudełeczko, wygląda jak nowa.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
22. Lifeline - liliowy sweterek, roz.34
23. New Yorker - różowy w rąby, S 24. Bershka -kobaltowy kardigan, M 25. Bershka - śliwkowy kardigan, S 26. Troll - miętowy kardigan S 27. Granatowy-kobaltowy nietoperz
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2011-04-05 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1.Only - top xs, noszony max 2 razy, jak nowy 2. Galeria Centrum Frodo, 34 - malinowy top - prześliczny! 3. Coco More - S - miętowy 4. Amisu - XS (bardziej S, nawet m powinno być dobre) nietoperz 5. Zara - S 6. Top z kokardką 7. Oxide - turkusowy baby dol - ubrany 1 raz, stan idealny
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2011-08-18 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
* 2 sukienki boho - prześliczne, misterne koronki!! *szara tunika - sukienka (przepraszam ze taka wygnieciona, przed wysyłką prasuję ![]() ![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2011-05-18 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hej, cos za buty peep toe
![]() ![]() moj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25515830 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
2.Peep Toe, Koturna. Pudrowo-rózowe. Rozm.39, dł.wkładki - 25,5cm.
cos u mnie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1300290111 - jasno rozowe koturny?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1300290585 srebrne sandalki? moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
2.Peep Toe, Koturna.
coś u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300290111 oraz platformy aldo
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
<Może masz coś z mojej wish??
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
podoba mi się pudrowa ramoneska, znajdziesz cos u mnei za nia ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za
7. Tally Weil S - legginsy z zipami, ubrane 2 razy 8. Tally Weil XS - granatowe super rurki. Stan bdb, miałam na sobie tylko kilka razy. 9. Amisu S - ramoneska pudrowa. Nowa, bez metek, mam z wymianki ale nie nosiłam, bo na mnie jest za duża ![]() ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
U mnie za :
7. Tally Weil S - legginsy z zipami, ubrane 2 razy 10. Bandage czarny + pudrowy róż - później załączę real foto. Tylko przymierzona, mam chyba nawet metkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej coś za szare leggisny ?
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej coś u mnie za beżowe koturny i sukienke bandazową? ODDAM SPORO!
odpisz w moim watku z góry dzieki Edytowane przez witsoon Czas edycji: 2011-03-16 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.