|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zostanę mamą, zostaniesz tatą
Nie znalazłam wątku takiego, jeśli jest taki to sorry Ladies i proszę o przekierowanie
![]() Jak zareagowałyście na fakt, że zostaniecie mamami? Jak poinformowałyście swoich partnerów/mężów, że zostaną ojcami i jaka była ich reakcja? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zostanę mamą, zostaniesz tatą
RObiłam test rano przed pracą. Tż jeszcze spał. Jak zobaczyłam 2 kreski to wrzasnęłam "P. dwie kreski!!!" Tż wyskoczył z łóżka momentalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szoku doznałam, bo uzdurałam sobie, że jestem bezpłodna i że w ogóle patrząc na to, jak mało dni płodnych ma kobieta w ciągu miesiąca, szansa na zajście w ciąże jest mała(taki już mam życiowy optymizm)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jest taki wątek.. ale nie chce mi się go szukać..
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też w szoku byłam, chociaż nadzieja jak w każdym poprzednim miesiącu. A szok spowodowany tym, że mimo ponad pół roku starań nic się nie udawało. Odpuściliśmy sobie, chcieliśmy zrobić przerwę dwumiesięczną na uporządkowanie paru spraw związanych z firmą. Na trzy dni po obliczonej i wymierzonej owulacji byliśmy na spotkaniu ze znajomymi, na którym pozwoliłam sobie na alkohol, bo przecież teraz się nie staramy i jest już zresztą po ptakach, i na pozycję, która przy staraniach niewiele daje i tak oto się jednak udało.
Czy staranie, liczenie, dbanie nic nie dawało. Dało uchlanie się i zachowanie jak nastolatkowie po imprezach ![]() Poczekałam z półtorej godziny po zrobieniu testu w dniu spodziewanej @, bo sama nie byłam pewna czy ten cień cienia to kreska i zbudziłam męża, żeby ocenił swoim sokolim wzrokiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To było tak,planowaliśmy powiększyć rodzine noi w związku że w tamtym okresie jakiś taki seks był rzadki,udało nam się spłodzić potomka.
![]() ![]() ![]() Poprostu w toalecie zrobiłam test,po ujrzeniu II kreseczek w lekkim szoku zeszłam do salonu do męża,podeszłam do niego mówiąc jestem w ciąży,a mąż wstał nic nie mówiąc i mnie przytulił ![]() ![]() ![]() A noi pamiętam,ze wklejałam na pewnym wątku moje dwa testy,bo na drugi dzień znów robiłam niewierząc do końca chyba w dwie kreseczki,które były dosyś mocno widoczne.Mało tego,zapisując sobie dzień/dni na testach w którym testy robiłam z tego wszystkiego się pomyliłam. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2012-06-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
zawsze mam racje
|
Mnie to na szczęście nie spotkało, ale facet mojej koleżanki powiedział ' o kur**' w pierwszej reakcji
![]()
![]() |
#11 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hyhy jeszcze przypadek: rany boskie a co moja mama na to powie? (reakcja faceta)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Test robiłam będąc na wakacjach. Staraliśmy się dopiero 3 miesiące i już w dniu kiedy powinnam dostać @, a jej nie było, byłam przekonana że jestem w ciąży. Dwa dni później z samego rana w tajemnicy zrobiłam test. Byłam może w lekkim szoku, ale przyjęłam to bardzo spokojnie, raczej jak potwierdzenie tego co już wiedziałam.
Mężowi chciałam powiedzieć tego dnia po południu, ale nie wyszło tak jakbym chciała ![]() ![]() Kolega ze studiów mojego męża dostał w czasie wykładu mmsa ze zdjęciem pozytywnego testu ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2012-06-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.