|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię LIPIEC
// tak, już dowiedziałam się z regulaminu, że nie można sprzedawać, więc NA WYMIANĘ! przepraszam za niedoczytanie ale jestem tu nowa. //
Hej! Mam na wymianę parę ciuszków. Takie letnie sprzątanie szafy. A mianowicie: - szara bluza Cropp / stan średni z plusem / używana przez jakieś pół roku raz na jakiś czas / troszkę sprana, nieraz przyszywane guziki bo strasznie odpadały.. / ROZMIAR XS ale wydaje mi się, że spokojnie na osobę z S wejdzie. - spódniczka w kratkę, kupiona na jakimś bazarku, założona może z 5 razy. stan dobry. / pisze na niej że rozmiar M, ale wydaje mi się, że to S . - szary żakiet w kratkę. Ani razu nie założony- dostałam jako prezent. stan idealny. rozmiar XS. . - super spodnie z Diversa. stan idealny- miałam je na sobie chyba 2 razy. Rozmiar- 26, długość 32. - zielona koszula w kratę z Croppa. Założona maksymalnie 5 razy. stan idealny. Rozmiar XS ale na mnie jest trochę za duża więc S spokojnie ![]() - dwie nienoszone bluzki. Stan idealny. Ta z kotkiem to rozmiar XS i jest z Croppa. cena 15zł. Druga to Reserved i rozmiar S. - koszula w kratę z H&M, rozmiar 34. założona 2 razy. stan idealny. . - szara bluzeczka z Housa z długim rękawem. Założona raz, stan idealny. Rozmiar XS. -żółty sweterek z F'N'S. Założony raz, ale chyba w praniu się trochę pokulkował. więc stan bardzo dobry. Rozmiar S. - dwa golfy, jeden czarny drugi szary. Czarny jest trochę pozaciągany i pod pachą ma zaszytą dziurę. stan dobry. Szary jest w stanie idealnym, niechodzony. Rozmiary na oko to S. - bluzka w paski z Housa. stan bardzo dobry, założona parę razy. rozmiar S, więcej informacji na priv, mogę w razie czego zrobić więcej zdjęć i podesłać na maila. ![]() ZAPRASZAM!
![]()
zacznij robić przysiady!” ![]() ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2012-07-09 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię/sprzedam
nie czytałam, przyznam się, ale domyśliłam się dlatego napisałam, że mogę też wymienić. mi to w zasadzie bez różnicy jeżeli znajdzie się coś fajnego na wymianę.
![]() i przepraszam za niedoczytanie, ale dopiero niedawno założyłam tu konto, więc jeszcze nie o wszystkim wiem..
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
W pierwszej kolejności powinnaś przeczytać regulamin wtedy wiedziałabyś że w tytule trzeba wpisać miesiąc w którym założyłaś wątek, już wiesz że się nie sprzedaję ale możesz dostać ostrzeżenia a nawet bana więc radzę zamknąć wątek i założyć nowy zgodny z regulaminem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1341766287
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.