![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Avene, Estee Lauder, Essence, Sephora, Oriflame
Mój nowy wątek wymiankowy
![]() Odpisuj u mnie, proszę ![]() Wish: -odsypki meteorytów Guerlain (Pszczoły, Nuit), -odsypki pigmentów lub całe pigmenty (MAC, Inglot i inne), -Advanced Night Repair EL(nawet próbki), -cielista kredka na linię wodną, -pusta magnetyczna 10-tka na kwadraty z Inglota, -podkład Illamasqua RF 115, -lakiery Colour Alike, OPI, Virtual, Essie, Seche Vite, -płyny do soczewek, -peeling enzymatyczny BU, -hydrolat oczarowy BU, -płyny micelarne: najlepiej LRP, Vichy, Bourjois, Bioderma, -filtry +30, +50. Można kusić też słodyczami, maskami do włosów, żelami pod prysznic i szamponami ![]() Kolory: - szary - wymienione, - zielony - rezerwacja, - czerwony - dokładka. Do wymiany: Pielęgnacja: -EL Time Zone 15 ml, z zestawu - nowy, nie otwierany, -Avene, Triacneal - ubytek 5% - wycofuję z wymiany -Biochemia Urody, Hydrolat z kwiatu lipy ekologiczny, prawie 3/4 zostało, ważny do 12.2012. Podkłady: -Inglot AMC, LW 100 - zostało więcej niż połowa - wymianka z kiiicik -Revlon Colorstay, cera tłusta/mieszana 110 Ivory - prawie nowy, jedynie testowany, -Revlon Photoready 001 Ivory - użyty 2-3 razy, -Flormar Matt Velvet, V201 Warm Ivory - użyty 2-3 razy, -Flormar Perfect Cover, 105 Porcelain Ivory - użyty 2-3 razy, -Astor Mineral Match, 001 - nowy, zafoliowany + mam jeszcze używany z niewielkim ubytkiem - KOD:9008, - został tylko używany, -Oriflame Very Me smoothie foundation, kolor: porcelain, data ważności 2013, -Inglot, Corrective Makeup Base, 02 - biała - zużycie ok. 10%. Pudry: -Rimmel Stay Matte, 001 Transparent - ubytek z 5% może, -Basic mosaic powder - ubytek ok. 10%, -Essence, Ballerina Backstage, róż w kremie - zużycie 15%, -Essence, Into the wild, puder brązujący - zużycie może 5%, -Essence, Vampire's love, shimmer powder - zużycie prawie niezauważalne, -Essence bronzing compact powder, shimmer 01 - nowy, nieużywany, -Essence Creamylicious bronzing powder, 01 chocolate shake - zużycie znikome - wymianka z kiiicik -Golden Rose Teracotta Stardust, róż wypiekany - z wymianki, ale zużycie praktycznie żadne (nie znam daty ważności), -Astor VIP 3-tone blush, 003 purple - używany 2-3 razy - wymianka z kiiicik -ELF blush, Candid Coral - użyty może 1 raz - wymiana z Finlorą. Cienie: -Sephora colorful mono, pearl N 05 - mało używany, -Essence Meatallics, 03 Copper Rulez! - używane 2-3 razy - poleciały do tenebry, -Essence Bondi Beach, 02 long beach - używane 2-3 razy - wymianka z Minariko -Essence Stay all day, 02 glammy goes to... - zużycie ok. 10%, -My Secret double effect, 409 - zużycia nie widać nawet, -My Secret Star dust, 01 - mało używany, -Bourjois, Shimmering Shine liquid eyeshadow, 34 rose acier - użyty 2-3 razy, -Oriflame, Illuminate Eye Crayon, zielona - zużycie znikome, -Essence, I <3 glam, pudrowy eyeliner &cień - użyty dwukrotnie, - Catrice, Made To Stay Eyeshadow Soufflé 03 Rosy & Cosy - 2 razy użyty. Kredki: -Essence Into The Wild, eye pencil 02 Zulu - użyta może raz, nietemperowana, -Essence Crazy About Color,03 addicted to blue i 05 crazy about green, -Sephora Nano liner, 11 silver green, raz temperowana, -L'oreal, Contoir Parfait, konturówka do ust, 671 Icy Rose, raz temperowana. Próbki: -Sephora Light veil foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 30 medium, -Sephora Perfecting cover foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 28 medium, -La Roche-Posay, Unifance Creme Satin 03 - 2 próbki, -La Roche-Posay, Toleriane Teint 13 - 3 próbki. Włosy: -Avon, Advance Techniques, Curl-Defining Liquid-Gel, 2 opakowania nowe, nigdy nie otwierane, ważne do października 2012 i 1 opakowanie użyte w małym stopniu. Mam jeszcze trampki Victory z Deichmanna - rozmiar 38, pomarańczowe, założone może ze 2 razy, bo są na mnie trochę za małe ![]() Edytowane przez neath Czas edycji: 2012-04-25 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Avene, Estee Lauder, Essence, Sephora, Oriflame
coś u mnie za:
-Revlon Colorstay, cera tłusta/mieszana 110 Ivory - prawie nowy, jedynie testowany, -Avene, Triacneal - ubytek 5%.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej!!
Może znajdziesz coś u mnie za Essence Stay all day i Triacneal?? Mam poza wątkiem jeszcze Pastel White... mogę zobić odsypkę ![]() Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś za triacneal i podkład 110 Revlon Colorstay?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za Triacneal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
20 to jest pół opakowania ... a Pastel White to limitowanka, której już nigdzie nie dostaniesz... mogłabym oddać po 5 z Pasteli i Nuit'ów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
EL Time Zone jest pod oczy? Jeśli tak to może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To zależy od wielkości kulek... zstanowię się i dam ci znać
![]() A kulek nigdy nie mieszam... także każdy rodzaj odsypki jest oddzielnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-Revlon Colorstay, cera tłusta/mieszana 110 Ivory - prawie nowy, jedynie testowany, -Revlon Photoready 001 Ivory - użyty 2-3 razy, -Flormar Matt Velvet, V201 Warm Ivory - użyty 2-3 razy, -Flormar Perfect Cover, 105 Porcelain Ivory - użyty 2-3 razy, -Essence Creamylicious bronzing powder, 01 chocolate shake - zużycie znikome, -Golden Rose Teracotta Stardust, róż wypiekany - z wymianki, ale zużycie praktycznie żadne, -Essence Bondi Beach, 02 long beach - używane 2-3 razy, -Sephora Nano liner, 11 silver green, raz temperowana,
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nuity nie są takie jak standartowe... są różnej wielkości, jedne mniejsze jedne większe... a mi chodziło wcześniej o Pastele
![]() Próbki żadnej "maści" mnie raczej nie interesują... wymieniam się tylko na pełnowymiarówe produkty ![]() I tak ... zastanowię się jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oddam dużo za triacneal i róż ELFa
Poza wątkiem mam jeden lakier collor alike i pigment inglota(piekny głeboki, lekko opalizujacy szary)-mogę zrobić odzypkę W wątku pigmenty Golden Rose |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te rzeczy (lub część)?
![]() Inglot AMC, LW 100 - zostało więcej niż połowa, -Revlon Colorstay, cera tłusta/mieszana 110 Ivory -róz Astor -Triacneal
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
na revlonie akurat mi najmniej zależy z tych rzeczy co wymieniłam
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Kurczę, Triacneal jest z mojej wish ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zgoda
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witam
cos u mnie za -Flormar Matt Velvet, V201 Warm Ivory - użyty 2-3 razy, -Flormar Perfect Cover, 105 Porcelain Ivory - użyty 2-3 razy,
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za:
-Revlon Photoready 001 Ivory - użyty 2-3 razy, astor mineral match i róż elfa?? zajrzyj do obu watkow i odpisz u mnie prosze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.