|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bywając na różnych zagranicznych forach i stronach zauważyłam że wiele osób podaje swoje profile na twitter'ze równie często jak te na facebook, myspace itd. Zalogowałam się na to z ciekawości, tyle że wogóle nie kapuje o co w tym chodzi
![]() A Wy? korzystacie? Szukałam, nie ma takiego wątku.
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twitter
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Czytałam, że dużo gwiazd z niego korzysta i informuje o swoim życiu. Osobiście jednak nie wypróbowałam, bo miałam kiedyś problem z rejestracją, ale w sumie się cieszę, bo pewnie byłby to tylko nowy pożeracz czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a ja myślę, że twórcy twittera płacą grubą kasę za to, by gwiazdy się chwaliły czymkolwiek na tym szicie, byle tylko za jeszcze większe pieniądze sprzedać ten badziew jakiemuś naiwnemu inwestorowi
![]() na naszej klasie już się przejechano, fart Popowicza i spółki, że trafili z tym w tak genialnym momencie i mogą się teraz piętami kopać we wszystko ![]() a już kompletnie się załamałem po lekturze artykułu o młodych amerykańskich rodzicach, którzy aż do samego wejścia na salę porodową pisali z telefonów na twittera relacją z porodu, a mądra mamusia była zła, że musi przerwać, żeby urodzić dziecko. nie chciałbym być dzieckiem takiej kretynki.. ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja fenomenu Twittera w ogóle nie rozumiem...informowanie ludzi o najmniejszej nawet czynności typu " poszłam do sklepu po bułki a teraz pije kawę" jest dla mnie niezrozumiałe, bo w sumie kogo to obchodzi? ale teraz z każdej strony słysze o twiterze i o "tłitowaniu" gwiazdy maja swoje twiterry,
o nawet na naszej klasie powstał śledzik, ale z tego co widać ludziom się to za bardzo nie spodobało, kto wiem może się jeszcze przyjmie?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie z powodu popularności Twittera nk wprowadziło śledzika... Tak mi się zdaje
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Też mi się ze śledzikiem skojarzyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kurczę, ja też nie rozumiem idei tego całego tłitowania. Jeszcze bardziej nie ogarniam jego popularności - tak jak piszecie, co kogo interesuje czym ja się teraz zajmuję? Bezsens. Wystarczająco irytują mnie opisy na gg informujące mnie o tym, że ktoś śpi, gotuje, kąpie się itp
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: jak kogoś chcę obserwować na Twitterze to będę widzieć jakie ta osoba zdjęcia dodała, wpisy itp. czy ona mnie musi zaprosić do przyjaciół - coś takiego jak na nk lub fb? Czy poprostu jak dam obserwuj to widzę wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.