|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
nowe szampon home institutz henną, maseczki marion, odzywka do paznokci LIPIEC
nieaktualne
szampon wymieniony z DiTu77 Edytowane przez Sherezada Czas edycji: 2012-07-26 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chimay
|
Dot.: nowe szampon home institutz henną, maseczki marion, odzywka do paznokci LIPIEC
coś za szampon? ew. napisz czego szukasz
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe szampon home institutz henną, maseczki marion, odzywka do paznokci LIPIEC
Coś u mnie za szampon?
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- zdjęcie mogę zrobić ale mam słaby aparat i nie odda koloru, są nowe. Na jednym cieniu malutka ryska - nie wiem skąd. Tu foty ![]() https://www.google.pl/search?um=1&hl...1c.QcJ3HIbfxkQ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
matowy jasny beż, satynowe: jasna brzoskwinia, brąz, rudy
![]() zdj. z netu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałąm dodać, że cienie sa z 2010 roku ale byly nie otwierane
![]() Odlewkę mogę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sun Moon Stars mam 10ml
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.