|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Evitka: LRP touch pro,wax, matrix,pan stik,maska nabłyszczająca i kilka drobiazgów...Mam do wymiany:1. LRP unifiance touch pro -odcień 11-podkład kamuflujący (najjaśniejsy z dostepnej u nas gamy) => link do kwc Jest go ok. połowa i ma pękniętą zakrętkę-przezroczyste wieczko wpada do środka. Do sklejenia 2. panstik max factor-odcień 12-podkład korygujący w sztyfcie (najjasniejszy z dostępnych u nas). => link do kwc . Niedawno kupiony, zyżycie minimalne (może z 2 mm), ale na opakowaniu starły sie troche napisy 3. wax w ciemnym opakowaniu (do wszystkich rodzajów włosów) 240g. => link do kwc Ubytek: ok 1-1,5 cm 4. Matrix sleek look-wygładzająca odżywka do spłukiwania. => link do kwc . Odlewka ok 150-200 ml w opakowaniu zastępczym. 5. fructis nutri gładka-odżywka-krem wzmacniająca do włosów suchych, szorstkich, trudnych do wygładzenia. => link do kwc. Ok. pół opakowania 6. Lumigloss firmy Jean-Marc Maniatis- profesjonalna maska nabłyszczająca do włosów. => link 1 , link 2 150ml. Prawie nowa, uzyta 2 razy. 7. soraya baeauty creator głęokie nawilżanie- intensywnie nawilżający krem do ciała do skóry przesuszonej. => link do kwc Z opakowania 200 ml zostało ok.2/3 8. Dax cosmetics, Perfecta cera wrazliwa, łagodny nawilżający krem do twarzy. => link do kwc. Nowy, zafoliowany. Bardzo fajny bezzapachowy kremik dla wrazliwców. (mam swój drugi, którego używam i bardzo lubię) 9. Dolce & gabbana lght blue-męski- próbka zapachu 2 ml bez atomizera 10.Trusardi inside- próbka z atomizerkiem- połowa z 1,5ml 11. balsam dove summer glow do ciemnej karnacji- ok. 2/3 opakowania Próbki/ gratisy: (potem dopiszę) Moja wish-lista: -Przede wszystkim za ubrania i bizuterię dziekuję ![]() -diroseal -płyny micelarne i do demakijazu oczu (najchetniej apteczne) -paletka do brwi sephory -rozświetlacz sephory w pryźmie -revlon colorstay z softflex do skóry suchej odcien buff -peeling typu zdzierak (np. lirene pomarańczowy) -brązowa kredka do oczu -oliwka do skórek -wysuszacz lakieru -maski/ odzywki/ serum do włosów (co wpadnie mi w oko) -avon diamentowy scrun do stóp -avon zmiekczający krem o pięt -maseczka na naczynka z daxa + co mi wpadnie w oko, bo pewnie nie o wszystkim pamiętam... No i z góry przepraszam- będę wybredna Fotki na życzenie
![]() Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2007-08-07 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Evitka: LRP touch pro,wax, matrix,pan stik,maska nabłyszczająca i kilka drobiaz
Znajdziesz coś za te dwie odżywki,do jakich włosów jest Jean-Marc,czy do spłukiwania.Najbardziej zależy mi na niej.
4.Matrix sleek look-wygładzająca odżywka do spłukiwania.l=> link do kwc . Odlewka ok 150-200 ml w opakowaniu zastępczym. 6. Lumigloss firmy Jean-Marc Maniatis- profesjonalna maska nabłyszczająca do włosów. => link 1 , link 2 Prawie nowa, uzyta 2 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Evitka: LRP touch pro,wax, matrix,pan stik,maska nabłyszczająca i kilka drobiaz
A może u mnie coś za:
Maskę Lumigloss maskę WAX gdybys nic nie znalazła w wątku to poszukam czegoś poza nim ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-06 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za unifiance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem chetna na
7.soraya baeauty creator głęokie nawilżanie- intensywnie nawilżający krem do ciała do skóry przesuszonej.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zielona, karolinka, mariola, iwoonanic dla siebie nie znalazłam
mamamichałka- kilka rzeczy mi sie u ciebie podoba- obadam organoleptycznie w sklepie i dam znać
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dobrze-czekam na wiesci-odezwij sie u mnie w wątku jak juz bedziesz wiedziała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok. odezwe sie u ciebie
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To mogę zaproponować za maskę Lumigloss maskę Silky Long tego samego producenta- nowa 1 raz użyta
Moge trochę odlać też Farouka - Silk Strate np. za Waxaco Ty na to ? ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-06 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mariolu, dzięki, ale nie. Z masek chciałabym wypróbowac cos innego, a produktów do stylingu nie uzywam
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
3. wax w ciemnym opakowaniu (do wszystkich rodzajów włosów) 240g 6. Lumigloss firmy Jean-Marc Maniatis- profesjonalna maska nabłyszczająca do włosów. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla mnie. pozdrawiam
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
madzia, jakie jest zużycie maski dove?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przepraszam-zapomniałam odpisać- madziu, jednak rezygnuję z dove.dzięki
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
evitko, ponieważ bardzo zależy mi na tej maseczce mogłabym ci zaofarowć jeszcze rzeczy którą są na fotkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
2. panstik max factor-odcień 12-podkład korygujący w sztyfcie (najjasniejszy z dostępnych u nas).
cos za to?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
5. fructis nutri gładka-odżywka-krem wzmacniająca do włosów suchych, szorstkich, trudnych do wygładzenia.
=> link do kwc. Ok. pół opakowania 6. Lumigloss firmy Jean-Marc Maniatis- profesjonalna maska nabłyszczająca do włosów. => link 1 , link 2 coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.