|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
MAJ Vichy Celia Garnier Zapachy Pędzle Biżu paznokcie
NIEAKTUALNE - ZAPRASZAM DO WĄTKU CZERCOWEGO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625410 w trakcie wymienione usuwam Moi Drodzy, Moi Mili chcę byśmy się wymienili więc pokażę Wam z ochotą kilka rzeczy takich oto: Pielęgnacja: *garnier czysta skóra 3w1 - żel myjący/peeling/maseczka (ok.75/150 ml) Kolorówka: *essence stay natural korektor w pędzelku kolor soft honey (użyty raz na dłoni w celu sprawdzenia koloru) *qianyu multi-lip gloss błyszczyk kolor 04 - oceniłabym go jako rdzawo-różowy (zużycie niewielkie) *oriflame kredka do powiek kolor precious green (zużycie niewielkie, raz strugana) *celia cień do powiek kolor granatowy z drobinkami nr 36 (NOWY) Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2012-06-26 o 20:50 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ Vichy Celia Garnier Zapachy Pędzle Biżu paznokcie
Paznokcie:
*butterfly pękający lakier kolor ciemna zieleń (użyty raz) *butterfly pękający lakier kolor granatowo-fioletowy (użyty raz) *miss selene lakier kolor 225 - delikatnie połyskujący fiolet epadający w róż *ozdoby do paznokci: -fioletowe opalizujące gwiazdki -morska opalizująca folia -różowe opalizujące "plastry miodu" -brązowe kółka z dziurką -żółte neonowe opalizujące "piegi" -pomarańczowe opalizujące "plastry miodu" -pomarańczowe kółka z dziurką -białe "piegi" -fioletowe neonowe gwiazdki -żółta opalizująca folia -zielone opalizujące "piegi" -żółte opalizujące "piegi" -brązowe holograficzne kwadraciki z dziurką -różowe neonowe gwiazki -srebrny bulion w malutkiej buteleczce -karuzela z 12 rodzajami ozdób: gwiazdki, kwiatki, kółka, kropelki Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2012-06-20 o 11:21 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Biżuteria/dodatki:
*apaszka czarna w białe gwiazdki, wymiary ok. 160 cm x 28 cm *różnokolorowe koraliki typu pandora, 5 sztuk *wisiorek krzyżyk z cyrkonią na środku, kolor srebrny *wisiorek słońce ze znakami zodiaku, kolor srebrny *kolczyki: -filcowe, różówe, spiralki -filcowe, fioletowe, spiralki -drewniane, prostokąty, wzorek, niebieskie -drewniane, koła w biało-czerwone gwiazdki -koralikowe, kulki, czarno-zielone -koralikowe, kamyczki, czarne, błyszczące -koralikowe, kostki, plastikowe, zielone -koralikowe, aniołki, różówe -koralikowe, aniołki, szare -koralikowe, kółka, fioletowe -koralikowe, długie, kostkowe, różnokolorowe -metalowe, romby, kolor srebrny -metalowe, kuleczkowe łacuszki, kolor srebrny -plastikowe sztyfty, nieużywane, z gumowymi zapięciami, kolory: żółty, różowy, pomarańczowy, granat, ciemny szary Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2012-06-20 o 11:20 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 9 maja 2012 *kredka do powiek avon anew szara, kremowa, z gąbeczką (użyta 2 razy) *kredka do powiek avon glimmerstick diamonds kolor black ice (użyta kilkakrotnie) *sypkie cienie do powiek no name kolor: zieleń - pół pudełeczka, *dwa sznury milimetrowych, różnokolorowych koralików Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2012-06-25 o 08:01 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hej, sporo mi się podoba
![]() mario luigi ścięty pędzel do różu (używany, uprany) mario luigi płaski pędzel do cieni (używanym uprany) avon "slip into" la rive "have fun butterfly pękający lakier kolor granatowo-fioletowy Coś za to?? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, moze os za avon skip in to...?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
*vichy żel pod prysznic nutri extra 100 ml (NOWY) *vichy płyn micelarny do demakijażu 30 ml (raz użyty) ? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś w moich wymiankach za avon
"slip into" ok. 35/50 ml pędzelek no name z miękkim włosiem (nieużywany) vichy płyn micelarny do demakijażu 30 ml (raz użyty) ? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Pielęgnacja: *vichy żel pod prysznic nutri extra 100 ml (NOWY) *vichy płyn micelarny do demakijażu 30 ml (raz użyty) *garnier czysta skóra 3w1 - żel myjący/peeling/maseczka (ok.75/150 *avon nail experts 24k gold strength odżywka do paznokci (zużycie na zdjęciu) *avon "slip into" ok. 35/50 ml |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hm wstępnie spodobało mi się to masło (ma folię zabezpieczającą?) i płyn micel z Vichy. z tym że to jednak za mało za puder, bo jego wartość to nieco ponad 20 zł.
planujesz może jakąś dokładkę? szukam np. kremu nawilżającego pod oczy. ale jestem otwarta na propozycje.
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
*vichy żel pod prysznic nutri extra 100 ml (NOWY)
*vichy płyn micelarny do demakijażu 30 ml (raz użyty) *be beauty SPA ujędrniające masło do ciała z ekstraktem z guarany (NOWE) *garnier czysta skóra 3w1 - żel myjący/peeling/maseczka (ok.75/150 ml) pędzel do różu cos u mnie? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym przygarnęła od ciebie żółty neonowy lakier i i hairagami.
Myślę, że taka wymiana będzie równa.
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
von super shock eyeliner w żelu kolor blackened metal (dwukrotnie użyty)
i drewniana okragle kolczyki, i te perelkowe długie. cos u mnie?
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
podkład w sumie też jakieś wyjście, odezwij się jak będziesz, może się dogadamy na dużą wymiankę
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Przyznam,ze sie nieco zagubilam, moglabys napisac mi dokladnie co jest aktualne z tego co chcialam u Ciebie?? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się avon slip into i 2 lakier zółty . kolory hean - brzoskwinia i jasny róż
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.:/
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ten większy. ok czekam na info
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
pędzel mario luigi ścięty pędzel do różu
pędzel mario luigi płaski pędzel do cieni (ŚRODKOWY) avon podkład rozświetlająco-antystresowy kolor ivory ( perfumy la rive butterfly pękający lakier kolor granatowo-fioletowy Wytłumacz mi tylko ile tego podkładu jest w środku, ok? wtedy oblicze jak to wychodzi mniej więcej, zresztą sama możesz obliczyć heh :P Ten pojemnik na waciki jest z ikea, kosztował ok 60zł, dostałam go od rodziny w Czechach i jakoś go nawet nei wypakowałam :P także nie zdziw się jak przeczytasz zasobnik na tampony ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Wiesz, ja jestem bardzo zainteresowana, tylko z drugiej strony ten zasobnik i dwie książki wazą tyle co ja sama ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Narazie mogę jedynie zaproponować Twoj zestaw kosemtyków bez butterfly pękający lakier kolor granatowo-fioletowy za zasobnik muszę się zastanowić. książki są mi niepotrzebne, leżą... po prostu jest to nieopłacalne dla mnie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety niczego nie znalazłam
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Zastanowię się ale na razie muszę podziękować
Ile czasu dasz mi abym mogla to przemyslec? Edytowane przez MystifyGirl Czas edycji: 2012-05-01 o 22:56 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Powiedz mi, ten pędzel w środku do cieni to jest gąbeczka czy włosie ścięte na okrągło???
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
A co gdybym powiedziała,że za książki dasz mi la rive, podkład i oba pędzle o ktorych mowilam? wtedy bym przebolała tę wysyłkę :P Podoba Ci sie cos u mnie z dupereli itp?
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Szkoda,ze nei chcesz chłopów bo mam podwójnie ;p ale ok zgadzam się Zgodziłabyś się na paczkę ekonomiczną z oby stron? (tudzież list ekonomiczny) czy chcesz prio? ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- dorzucę Ci chłopów, ogniem i lalke za celia cień do powiek kolor beżowy nr 25, co ty na to? ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- ok ale chłopów i tak Ci wcisnę najwyżej kogoś poratujesz ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- i ostatnie pytanie: Czy wyjdę na wielkiego sępa jak powiem że czarny pękający połowa mi się podoba??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- no wlasnie tylko te pol czarnego ok? bronzer wymieniam chyba, dogaduje sie :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.