|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpień! Benefit Smashbox Max Factor Sephora Inglot
wątek nieaktualny!
Cześć dziewczyny ![]() Wszystkie moje kosmetyki są oryginalne, kupowane w Sephorze, sklepach stacjonarnych itp. Nigdy z Allegro, czy Ebay'a! Nie mam konkretnej wish listy, ale interesują mnie: -lakiery do paznokci (OPI, Essie, China Glaze) w letnich kolorach, -bazy pod cienie do powiek i do twarzy, -balsamy do ust, -produkty Sanoflore, Phenome, AA eco, Avene, Bioderma, Korres, Nuxe, -z kolorówki cienie w kremie (najchętniej kolory cieliste), lub inne (raczej pojedyncze kolory), -poszukuję próbki/ odlewki Givenchy Eaudemoiselle Kolorem zielonym zaznaczam dokładki! Zdjęcie 1 Cielisty cień Catrice kolor 090 Bring Me Frosted Cake- użyty kilka razy, bardzo delikatne wgłębienie Cień Sephora kolor Coffe Brown n. 18- użyty raz, wersja mini- 0,053 oz. Cień Sephora kolor universal beige n.o8- widać dno (zużycie pokazane na zdjęciu)- nie ma Zdjęcie 2 Lakiery Inglot nr 50 i 972. Zdjęcia kiepsko oddają kolory. Zużycie każdego z lakierów jest niewielkie, szacuję na 1/4 opakowania. Zdjęcie 3 Konturówka Max Factor Colour Elixir kolor 10 Red Rush- użyta raz Płyn dwufazowy do demakijażu Ziaja- zostało 3/4 opakowania Zdjęcie 4 Paleta cieni Avon True Colour Aquadelic- używany tylko cień turkusowy (zużycie do połowy, reszta nowa), brak aplikatora Benefit Lemon Aid- baza pod cienie, zużycie ok 4-5%- nie ma Podkład w kompakcie Shiseido Sun Protection SPF 30 kolor SP60- wersja mini 1g, nowa Zdjęcie 5 Szampon do włosów przetłuszczających się Joanna z biosiarką i bursztynem- zostało pół opakowania ( ok 100ml)- nie ma Serum na zniszczone końcówki Avon- pozostało 3/4 opakowania Odżywka peelingująca do skórek i paznokci Avon- 3/4 słoiczka Zapraszam
![]() Edytowane przez carollinnka Czas edycji: 2012-09-13 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień! Benefit Max Factor Sephora Inglot
coś za plyn do dememakijazu i cienie ?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za lakiery Inglot, niektóre cienie?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś u mnie za:
-Płyn dwufazowy do demakijażu Ziaja- zostało 3/4 opakowania -Szampon do włosów przetłuszczających się Joanna z biosiarką i bursztynem- zostało pół opakowania ( ok 100ml) ewentualnie -Podkład w kompakcie Shiseido Sun Protection SPF 30 kolor SP60- wersja mini 1g
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nic więcej byś nie upatrzyła, tak żeby się opłacało wymienić za ziaje i joanne?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hmmm wiesz co, nie wiem jak jeszcze z Effaclarem, ale wiem, że lakieru już nie potrzebuję bo właśnie zdobyłam na wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam na dokładkę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień! Benefit Smashbox Max Factor Sephora Inglot
a mogłabyś zrobić fotkę torebki? z wątku podoba mi się jeszcze korektor
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- ogólnie nie przepadam za lakierowanymi torebkami, ale szukam jakiejś na imprezę, więc chętnie ją wezmę ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- ewentualnie mogę je oddać ![]() ![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
nic
![]()
Życie składa się ze spotkań i rozstań. Ludzie pojawiają się w twoim życiu każdego dnia,witasz się z nimi,potem żegnasz. Niektórzy zostają kilka minut,inni kilka miesięcy,może rok,a czasem całe życie. ALE ZAWSZE ODCHODZĄ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.