![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ciuszki, buty, dodatki - wakacyjna wymianka z Protką ;)WĄTEK ZAMKNIĘTY! Wystawię wszystkim zwrotne przekupki po powrocie za granicę lub jak dorwę się do normalnego komputera z myszką ![]() Proszę o cierpliwość, każdemu wystawię przekupkę zwrotną. Proszę też o wystawianie przekupek po otrzymaniu przesyłki. Nadałam już do was wszystko! Ostatnie trzy wyleciały 25 lipca. ----------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() Zapraszam na kolejną wakacyjną wymiankę z Protką! ![]() Kilka zasad obowiązujących w moim wątku - proszę o zapoznanie się z nimi! ![]() ![]() ![]() Mieszkam na stałe za granicą, więc wysyłki rzeczy z tego wątku będą realizowane od 23-25 lipca! ![]() (lub później na życzenie) 1. Nie odmieniam się! Nie ukrywam wad i bardzo dobrze zabezpieczam przesyłki. Przemyśl, czy na pewno chcesz daną rzecz, aby potem nie było niepotrzebnych nerwów. A w razie wątpliwości pytaj. ![]() 2. Paczkę wysyłasz pierwsza! W ostateczności do uzgodnienia: Jeśli masz min. 50 przekupek i 2-3 letni staż na wizażu! Nie będę więcej targała ze sobą rzeczy nie mając pewności, że ktoś mnie nie zostawi na lodzie (tak się niestety już parę razy zdarzyło ![]() Nie wszystkie rzeczy muszę wymienić, a potem muszę je wieźć ze sobą z powrotem - czasem po raz trzeci. ![]() Mam limit max.7-8 kg rzeczy na wymianę, więc naprawdę nie jest to dużo jak na wymiankę rzeczy raz w roku (zwłaszcza jeśli dochodzą też książki). Jeśli uzbieram 7-8 kg rzeczy, zamykam wątek i innych rzeczy już nie mogę wymienić przez rok! A więc pakując walizę i blokując miejsce, chcę mieć pewność, że te rzeczy na pewno będę mogła wysłać - jak wyślecie paczkę wtedy ją mam. ![]() Od 16 lipca się pakuję, więc te 4 dni (od 12 lipca) to czas od kiedy nadasz paczkę, a paczka dotrze do moich rodziców. Czasem idzie dłużej, weź to pod uwagę! Stąd ten warunek, myślę że dla wielu z Was nie będzie on stanowił problemu. Paczkę odbiorą moi rodzice, więc możecie nadać w dowolnym terminie, nawet i miesiąc wcześniej jeśli tak wam pasuje - byle nie później niż 12 lipca. W tym roku to już 4 rok wymianek w taki sposób. ![]() Jak dotąd nie było problemów (poza paroma niesłownymi osobami, które dostały odpowiednie komentarze). Jestem uczciwą wizażanką o prawie 6 letnim stażu i sporym dorobku przekupek, więc niewiele ryzykujesz. Na pewno dużo mniej niż umawiając się na wysyłkę równoczesną z kimś o niewielkim stażu czy niewieloma przekupkami. ![]() 3. Przedmioty wysyłamy dobrze zabezpieczone! (koperta bąbelkowa, folia bąbelkowa itp.) listem poleconym ekomomicznym bądź paczką ekonomiczną. Nadaję w ciągu 3 dni ok. 30 przesyłek (koszt od 230-300zł), więc priorytet jeśli z jakiegoś ważnego powodu nie jest uzasadniony - raczej nie wchodzi w grę. 4. Nie oblepiaj taśmą klejącą przedmiotu! Powinno to być jasne, ale niestety nie zawsze jest... ![]() Zrywam potem taśmę z napisami i dana rzecz jest ohydna i klejąca, ciężko to potem wymienić ponownie, jeśli nie przypadnie mi do gustu. 5. Nie wysyłam rzeczy wcześniej niż 23 lipca! ![]() Wszystko zostanie rozesłane do 2 dni (czyli do 25 lipca najpóźniej!). Potrzebuję ok. 3-5 dni, aby sprawdzić paczki od Was oraz spakować i wysłać kilkadziesiąt przesyłek. To naprawdę sporo pracy, a ja nie siedzę cały dzień tylko nad pakowaniem. ![]() Mogę nadać też paczkę w sierpniu lub we wrześniu (poprzez mamę) - jeśli komuś to bardziej odpowiada np. z powodu wyjazdu. Jeśli wpisuję dla Ciebie rezerwację i wymieniamy się adresami na PW, to dana rzecz jest już Twoja i nie oferuję jej innym. Tego samego oczekuję też od Ciebie. ![]() Wymiana adresów, to przypieczętowanie umowy! Wycofywanie się po wymianie adresów, jak i w ostatniej chwili - zostanie niestety ukarane negatywnym komentarzem i dodaniem takiej osoby do listy ignorów. ![]() Osoby zmieniające zdanie po 4-5 razy też będą ignorowane. Zastanów się najpierw czego chcesz. Oszczędzajmy swój czas i nerwy. ![]() 6. Ciuszki wysyłam wyprane (o ile były używane), ale ich nie prasuję - nie mam na to czasu, a i tak w paczce się wygniotą. Odpisuję każdemu (chyba, że jest na liście ignorów ![]() Proszę cierpliwie czekać na odpowiedź i nie popędzać mnie. ![]() Bo naprawdę tego nie lubię. ![]() Przypominam: Wysyłki rzeczy z tego wątku będą realizowane ![]() ![]() (lub później na życzenie) Przeczytaj proszę powyższe zasady, ![]() zajmie Ci to minutę, a oszczędzi nam niepotrzebnego nieporozumienia i zamieszania! i to tyle.... ![]() ............ zapraszam ![]() ............... także do wątku kosmetycznego, w którym znajdziesz nie tylko perfumy i kosmetyki, ale także biżuterię, sprzęt i wiele innych rzeczy ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-31 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki, buty, dodatki - wakacyjna wymianka z Protką ;)
---------------------------------------------------------------------------- Zanim zaproponujesz wymiankę koniecznie zapoznaj się z zasadami zawartymi w poście nr 1! a tu moja wish lista: ![]() ------------------------------------------------------------------------ W wolnym czasie dodam opisy, ale większość rzeczy to L (40 lub 42, albo 12), choć są niektóre w rozmiarze M, czy uniwersalnym. Nie oferuję zużytych rzeczy! W przeważającej większości są to rzeczy nowe z kartkami, lub nowe bez kartek, albo takie założone 1-4 razy, więc praktycznie wciąż jak nowe. Kupowane były w butikach, sieciówkach, czy sklepach internetowych - nie na bazarku. ![]() 1. LOOKat- kopertowa bluzka / L-42 nowa, bez papierowej metki 2.3. Wadima - turkusowa, zwiewna bluzeczka / L-42 nowa - z papierową kartką! ma prześwitujący dół i rękawki, wszyty paseczek, który można wiązać z przodu lub z tyłu. Na żywo o wiele ładniejsza. 4.5. DID (o ile dobrze odczytałam te gotyckie litery ![]() - Nowa z kompletem papierowych metek! rozmiar: 40 (ale mniejsze 42 też się powinno bez problemu zmieścić) Kupiłam na wyprzedaży: cena na metce 49 euro (ze 119 euro). Bardzo oryginalna i nietypowa: asymetryczny dół, róże, haft. 6. Wadima - Tunika rozmiar L Nowa! 7.8. Bluzeczka dwuwarstwowa - rozmiar M Kupiona na wyprzedaży za prawie 8 euro / Nowa z papierową metką! 9.10. Eldar - Biały top z koronką i dużym dekoltem / L Nowa - bez papierowej kartki! / Rajanii ---------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-13 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
--------------------------------------------------------------------------
Wadima - bluzeczka z a' la bolerkiem w kwiaty / L-42 założona ok. 3 razy, stan bardzo dobry Top Classic - Biały półgolfik / L Nowy z papierową metką Ślicznie ozdobiony guziczkami z masą perłową przy szyi i na rękawkach. LookAt - Czarna bluzeczka z białą kieszonką Nowa - bez papierowej metki Mewa - biały golf z siateczkową wstawką na dekolcie / L-42 Nowy, bez papierowej metki Top Classic - Brązowa bluzeczka / L z łódkowym dekoltem Nowa - z papierową kartką! My World - Czarna w ciekawy wzór uniwersalny, wypada na S-L (bardzo małe) 2 razy założona, stan bardzo dobry Top Classic - kremowy półgolfik / L Nowy - z papierową metką! Niebieski sweterek z ażurowym dołem i rękawkami wypada na M/L kilka razy założony - stan bardzo dobry -----------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-10 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
------------------------------------------------------------------------------
Białe, jeansy biodrówki - rozmiar 40 raz założone Letni Kapelusik / one size Kupiony w butiku z kapeluszami i czapkami. Nowy, tylko przymierzony. Kupiłam pod wpływem impulsu, a potem nie nosiłam. ![]() Będzie się świetnie komponował ze stylem romantycznym i floral. Bay - krótka spódniczka w kratkę / rozmiar 12 Nowa - z papierową metką! Czarna jednorzędowa marynarka - rozmiar M W stanie bardzo dobrym, niewiele noszona. Wcięcie w pasie, trzy kieszonki na zipy. Zamki są też przy rękawkach. Na żywo z bluzką koszulową czy golfikiem wygląda dużo lepiej niż na fotce. Top Classic - piżamka w groszki / rozmiar L Nowa z kartką! Krótki rękawek i spodnie 7/8 Wygląda słodko, na mnie trochę za mała (to małe L lub większe M) / kamikaze51 Timor - nowa letnia piżamka rozmiar L bez papierowej metki / rezerw. Rajanii Top Classic - Sukienka floral / rozmiar L nowa (nigdy nie założona), bez papierowej metki ślicznie układa się na sylwetce, materiał się poddaje i jest miły w dotyku
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-13 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-----------------------------------------------------------------------------------------
Wadima - bluzeczka floral: róże i motyle świetnie wygląda zarówno z dżinsami jaki gładkimi spódniczkami ![]() rozmiar L dwa razy założona (raz prana) żywe, śliczne kolory Top w cukierkowo, różowym kolorze / XL Nowy - bez papierowej kartki. La Strada - Szpileczki ecru Rozmiar: 38 Niewielkie skazy-plamki na wewnętrznej wkładce (patrz fotka nr 3). Poza tym stan bardzo dobry: raz założone. Kosztowały ponad 200 zł. Zapinane w kostce. Na nodze wyglądają ślicznie i bardzo zgrabnie. -----------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-10 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Lupoline - komplet bielizny / NOWY, bez papierowych metek! Piękny, delikatny komplet. Staniczek miseczki z fiszbinami, ale nie usztywniane - to taka mgiełka z falbankami, śliczne boczki z czerwoną koronką. Stanik 80 B Stringi 40 To mój zapas bielizny, ale za coś fajnego mogę oddać. ![]() Kosztował ok. 85 zł. Fokus - Biały gorset z czarnymi wstawkami i czarnym sznurowaniem rozmiar z metki 42 stan bardzo dobry ma też ramiączka do przyszycia szerokość regulowana z tyłu tasiemką
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-22 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sasha - piaskowe spodnie 7/8 / rozmiar 12 Nowe - z papierową metką! Zielony pasek z ozdobną klamrą Nowy (bez papierowej metki) Brązowy pasek Next - rozmiar 12 (czyli ok 40 lub M/L) Legginsy / NOWE z kartką! imitujące jeans z "przetarciami". Super wyglądają na nogach, nie prześwitują. Rozmiar z metki XL/XXL Ale będą pasowały też na bardzo wysokie (od 170 cm) dziewczyny noszące L / wywa Czarna torebka F&F / Nowa z kartką! Cena z metki: 49 zł Szary pasek Nowy, bez metki! Kupiony w butiku za ponad 50 zł (cena w promocji) Będzie dobry na rozmiar L-XL Podobno to skóra, ale nie jestem w 100% przekonana... Ładnie wygląda ze spodniami jeansowymi. / rezerwacja Rajanii -----------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-17 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
----------------------------------------------------------------------------------------
Wizytowy komplet: Gorset, bolerko i spódnica + pasująca do całości mała torebeczka Kolor gorsetu: ecru + brązowe wiązanie. Kolor spódnicy: brąz + naszyte kwiaty w kolorze gorsetu (ecru). Torebeczka: brązowa z frędzelkami (są przewleczone, nie przyszyte - trzeba uważać i nie ciągnąć za nie bo się wywleką ![]() Kupiony w butiku za 250 zł. Torebeczka kosztowała niecałe 50 zł. Bolerko i gorset to rozmiar 40. Szerokość gorsetu regulowana z tyłu tasiemką. Spódniczka to 42(małe - pasuje na osoby noszące 40, po prostu wtedy tak mocno nie opina ![]() Całość prezentuje się bardzo oryginalnie i nietuzinkowo. ![]() Założony raz na ślub - w idealnym stanie. Oddam tylko jako całość! (za coś o podobnej wartości) Piękna sukienka - z delikatnym motywem kwiatów w ślicznych jesiennych kolorach. + narzutka mgiełka (to komplet!) Narzutkę można: luźno narzucić na ramiona, związać pod biustem lub nosić suknię bez niej eksponując ramiona. ![]() Kwiatowy wzór nie jest nachalny - kwiaty są jakby wtopione w tło. Sukienka wygląda przepięknie! ![]() Przy wzroście 168 cm i niewielkim obcasie jest do kostek (najdłuższe miejsce). Bardzo ładnie układa się na sylwetce. Na pewno nie zostaniesz niezauważona. ![]() Rozmiar: 40 (typowe). Kosztowała w butiku prawie 280 zł. W stanie bardzo dobrym/idealnym (nie ma wad!) Założona 2-3 razy. Zdjęcie niestety nie oddaje jej uroku. ----------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-09 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
-----------------------------------------------------------------------------
Poniższe rzeczy oddam za coś potrzebnego, bo nie muszę się ich pozbywać. LookAt - Bluzy: - Niebieska 42 (kilka razy założona, stan bardzo dobry) - Szary melanż 40 (nowa bez papierowej metki) Sweterek w paski Będzie pasował na M i L Używany: stan bardzo dobry - / rezerwacja Rajanii BIG STAR - dwa nowe T-Shirty z papierowymi metkami / XL Czarny T-Shirt - Best Body / L nowy z papierową metką / rezerwacja Rajanii Biały T-Shirt - Maine Jeans z ozdobnym napisem / rozmiar 12 2-3 razy założony, stan bardzo dobry Czarne legginsy 7/8 z koronką nowe bez papierowej metki brak metki z rozmiarem ale to rozmiar uniwersalny S-L / tulimisiek Triumph - Elegant Sensation Highwaist Panty / rozmiar 42 kupiłam za ponad 43 euro raz założone - stan idealny (jak nowe) Są wysokie, modelują i brzuch i talię. Jak na tak spore majtki wyglądają całkiem sexi ![]() ![]() - zresztą pochodzą z kolekcji Elegant, która właśnie na celu pokazać, że bielizna korygująca nie musi być nudna i brzydka. ![]() Ostatnie zdjęcie zapożyczone z firmowej strony Triumph. ------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-13 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------
Strój kąpielowy w odcieniu niebieskim w mazaje / rozmiar 80/40 Będzie dobry na osoby noszące 40 i miseczkę B Założony kilka razy - stan bardzo dobry Samsonite - Torba na laptopa, notebooka. Można ją też używać jako teczkę na zajęcia, bo jest bardzo funkcjonalna i pojemna, mnóstwo kieszonek, szlufki na długopisy, kieszeń na telefon itp. Stan - bardzo dobry! (co widać na zdjęciach). UWAGA: torba ma jedną małą wadę: jeden metalowy kapsel się urwał i została w tym miejscu połączona czarną, plastikową żyłką (patrz przedostatnia fotka!) Przypuszczam, że jeśli komuś by to naprawdę przeszkadzało, można dostać takie kapsle w pasmanterii i krawcowa lub szewc powinni to bez problemu za niewielkie pieniążki naprawić - chyba że ktoś ma pod ręką sprawnego manualnie faceta. ![]() Torba była bardzo droga - jak to Samsonite i używana zaledwie 3 razy. W zasadzie poza jedną wadą wygląda jak nowa. Jest bardzo solidnie wykonana (jest dość ciężka) - z dbałością o szczegóły. -----------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-13 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------
Ciemno czerwone balerinki - rozmiar 38 (5) - Nowe! Nie wiem czy to prawdziwa skóra - nigdzie nie jest to zaznaczone. Ale w dotyku przypomina skórę lub eko-skórkę. Jeden pantofelek ma niewielkie załamanie "skóry" na przodzie (patrz przedostatnia fotka) ale przy założeniu i lekkim naprężeniu skórki, nie jest to w zasadzie widoczne. Pantofelki były jedynie przymierzone. Są bardzo leciutkie i wygodne. ![]() ---------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-02 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
----------------------------------------------------------------------------
Levante - rajstopy wyszczuplające rozmiar 3 / L Nowe, ale bez woreczka w środku i sfatygowane pudełko. Kosztowały 8 euro / tulimisiek + ciemne rajstopy Gatta 3 M BNZ - Jeansowa marynarka przywieziona z Portugalii Nowa, bez papierowej metki! Kupiłam z nadzieją, że do niej schudnę, ale niestety nie udało się... ![]() Rozmiar z metki to L, ale moim zdaniem to bardziej M. Ja noszę obecnie L-XL i nie mogę się nawet dopiąć, więc raczej to będzie M. Sprawdź wymiary ze swoim ubraniem, które na ciebie pasuje! szerokość od pachy do pachy - 46 cm (+/- 1 cm) długość (od ramienia) - 60 cm (+/- 1 cm) Nigdy nie założona, jedyna wada guziki nieco "zaszły" - widać to na fotkach. Była dość droga. ----------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-13 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------
Springfield - Kurteczka wiosenna Nowa, bez papierowej metki. W kolorze beżowym. Metkę ze składem z rozpędu wycięłam. Starannie i ładnie wykonana kurteczka w kolorze beżu. Kupiona za granicą. Rozmiar z metki: 42, ale moim zdaniem pasuje bardziej na 40 lub M-L. Ja noszę 42/L-XL i na mnie jest trochę za mała. ---------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-02 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
------------------------------------------------------------------------------
Atlantic - ciekawy t-shirt / XL raz założony, stan idealny Będzie dobry też na L, bo jest blisko ciała i mocno opina. Kanarkowe Polo z kieszonkami / rozmiar 42 nowe - bez papierowej metki ------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-07-16 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-02 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
- top - spodnie - narzutka z jedwabnej satyny NOWY z metką. Kosztował ponad 170 zł, łatwo nie oddam. / Rajanii -------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-08 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1299436243
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1299445120 co prawda nie wiem czy miseczka 85d/dd
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-06-02 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe lacoste?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos u mnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1299436243 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1299445120
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Torebka Lacoste cos u mnie za nia mogę poszukać poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
7. Seksowny czerwony komplet: - staniczek - stringi - pas do pończoch - pończochy Wszystko rozmiar M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
[https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1299436243
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1299436243 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1299436243 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1299529337 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1299528485 ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej.Sorki że wczoraj nie napisałam.Byłam tylko chwileczkę.Chciałabym dokonać wymianki a dorzuciłabyś cos do naszej wymianki
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Po dłuższym zastanowieniu, podziękuję za proponowane termoloki...
Spodobała mi się jednak ta bluzka: 2. Figl - elegancka bordowa bluzka z ciekawymi rękawami / 42 http://www.figl.pl//uploads/aukcje/d...ab9e7df7c4.jpg nowa z metką Powiedz mi, czy to jest duża rozmiarówka? (bluzki zwykle noszę S/M, czasem L, chociaż gdyby to była raczej L/XL to też chętnie wzięłabym dla mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no pewnie dojdzie jakas wymianka wczesniej lub pozniej
![]() ja tez lubie wieksze wymianki, sa bardziej ekonomiczne ![]() a Ty moze tez masz jakies w planie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Z bluzką na razie się wstrzymam, ale interesują mnie i moją mamę jeszcze:
1. Satynowa koszulka / NOWA bez metek! Rozmiar z metki S, ale na M też będzie dobra. 3. duży, cieniowany szal w odcieniach beżu na żywo o wiele ładniejszy, założony kilka razy, stan bardzo dobry 5. rękawiczki karmelowe - nowe Jeśli nadal masz te rzeczy dostępne to proszę Cię o podanie ich przybliżonej wartości, żebym mogła się zorientować co mogę oddawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Pomimo,że nie lubię golfów to on nie drażnił mnie jest luźny koło szyi. Cieniowany jak nowy z dwa razy ubrany wolę dekolt większy.Golfik amarant dostałam w prezencie i parę razy ubrałam.Nie mają kulek. A ta tuniczka zielona jest z wymianki.
A dlaczego nie możesz wysłać razem.??
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ok, dopisz proszę do listy:
Rękawice silikonowe Chusteczki do czyszczenia ekranów Półeczka do mikrofalówki Pudełka na buty za Satynowa koszulka Duży, cieniowany szal w odcieniach beżu Rękawiczki karmelowe - nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.