![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Killashandry fantazje
No i wróciłam z urlopu... a, że stary wątek zdechł był, więc zakładam nowy... tym razem małymi seriami moje produkcje urlopowe... a potem pewnie i nowe
![]() na początek prace inspirowane wynalezionymi w necie wzorami... pierwsze pięć - inspirowane - niektóre bardziej (1,2,3 i 4) inne mniej (5) kolejne jakoś same wyszły... z tym, że 4 to chyba dla konia zrobiłam, bo nosić się tego w uszach nie da ![]() ![]() Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2011-01-03 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Killashandry fantazje
za duzo rzeczy na zdjęciach, niewiadomo na czym uwagę skupić, czy na kwiatku czy kolczyku.. nawet sam biedny aparat niewie na czym ostrość złapać. Popracuj nad zdjęciami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Oj, maluśkie, maluśkie zdjęcia. Dla mnie też różyczki najładniejsze. I "końskie" mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Killa, postaraj się następnym razem o wyraźniejsze i większe zdjęcia. Najbardziej chyba przypadły mi do gustu "te dla konia"
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczęta... postaram się przy kolejnej serii robienia zdjęć zrobić je większe... ale nie wiem, jaki rozmiar maksymalny jest tu dopuszczony... pracuję właśnie nad galerią, w której nie będę miała ograniczenia rozmiaru zdjęcia
![]() i następna wrzutka wakacyjnych fantazji: 1, 3 i 10 - bransoletki z serii drut posrebrzany, swarki i srebro (1 i 10 już nie ma) 2 - bransoletka: lampwork 4 - bransoletka "chlebowa" :kocie oko, jaspis krajobrazowy i ...chyba obsydian, srebro i drut posrebrzany (bo za nią dostałam bochenek chleba wiejskiego razowego) 5 i 6- wisiory z grotów strzał wykonanych metodą kamienia łupanego + drut posrebrzany (na grotach widać nawet wpływ kierunku ułożenia ziaren na kształt grotu) - 5 już nie ma 7 - turkus, onyks zielony i niebieski drut posrebrzany, i zdechnięta oksyda... 8 i 9 - dwie wersje kolczyków cyganek ze swarkami. - 9 już nie ma
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2011-01-03 o 15:00 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
OD RAZU PRZPRASZAM ZA DWA WPISY JEDEN POD DRUGIM!
sorki - oczywiście, że się postaram. Każda zmiana aparatu daje w konsekwencji słabsze zdęcja, które z czasem się polepszają... obiecuję poprawę. jak byłam prawie na końcu roboty, okazało się, że nie mam więcej pasteli ;( no i jakoś tak wyszło. Ale na żywo nie ma aż takiej różnicy, może przesyciłam barwy w aparacie, jak robiłam to zdjęcie...
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się Twój pomysł na bransoletki 1, 3, 4 i 10. Fajnie Ci wyszły, a jakie mają zapięcie?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bransolety no to są zabójcze! Bardzo mi się podobają i też z chęcią zobaczę jak są wykończone. Wisior turkusowy też świetny tylko te kamienie na górze jakoś psują mi cały efekt bo odwracają uwagę od tych ślicznych wywijasków, moim skromnym zdaniem
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
www.dulcedo.pl
|
Prace z potencjałem, ale spróbuj wyciszyć to tło na którym jest fotografowana biżuteria, bo w moim odczuciu wprowadza to bałagan do dość strojnej w samym swoim układzie biżuterii (przepraszam Cię ale liście kojarzą mi się bardziej z fotografowaniem gonsienic
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Bransoletki nr 3 i 4 - śliczne! Chyba jeszcze lepiej prezentowałbyby się w lekkiej oskydzie. Widać też , że pracochłonne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
wszystko dzisiejsze takie ładne że ciężko zdecydować się które naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczęta, zapięcia to federingi z drugiej strony kawałek łańcuszka, coby bransoletka pasowała na niemal każdy nadgarstek.
jak nie zapomnę, to zrobię fotkę jednej czy dwóch - bo już nie wszystkie mam i wkleję w ten wątek. Aha, a'propos tła na tych zdjęciach - to jest seria wakacyjna... więc na liściach robiłam i jakieś kwiatki polne, czy nasienniki chmielu dodawałam po bokach... W mojej tak zwanej "regularnej" produkcji zdjęcia robię na brązowym lub zielonym kocu z mikrofazy, albo na filcu czarnym lub białym. Jak skończą się wrzutki wakacyjne, zdjęcia również będą nieco bardziej stonowane. rany, sorki za koment poniżej: znów odezwał sie we mnie mod nvs, BŁAGAM UŻYWAJCIE SŁOWNIKÓW ORTOGRAFICZNYCH!!!! piszę ogólnie, żeby nie było oczywiste ![]() to jest silniejsze ode mnie. Dzięki za komentarze - z oksydą pomyślę, bo ta "biała" chyba rzeczywiście lepiej by tak wyglądała, ale zielonej nie ruszę, z kolei chlebowej już nie mam - tak jak pisałam, dostałam za nią chleb, a czerwoną sprzedałam znajomej z wczasów ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-09-09 o 14:26 Powód: korekta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
oto ostatni wrzut wakacyjny, następne będą już na "normalnym" tle - obiecuję... mam wrażenie, że wisiorki z cyrkoniami muszę odfotografować ponownie, i pewnie tak zrobię, jak wróci do mnie mój aparat - za jakiś tydzień (właśnie się wczasuje w Szczyrku).
i tak pierwsze dwa - z cyrkoniami, srebrne kulki drut posrebrzany, drugi oksydowany na kolorowo (1 już nie ma) 3 - tensha herring-bone na zamówienie do kompletu do kolczyków (kolczyki z tenshami tymi samymi, ale 8mm, tu jest bodaj 12mm) - już nie ma 4. muszelkowy wisior, owijanie trzema grubościami drutu - już nie ma 5. bransoletka, czerwony howlit - prościutka 6. bransoletka z pięciu rzędów: kwarc, cytryn, karenol i nefryt, na lince 0,3mm 7. bransoletka z czterech rzędów na blaszkach dystansowych3, boczne dwa opal, wewnętrzne dwa (połączone w jeden) lazuryt, 8. bransoletka z trzech rzędów, pleciona, kwarc, ametyst i fluoryt. TO JEST OSTATNI WRZUT WAKACYJNY. Później, jak wróci aparat, to wrzucę ponownie - ostre tym razem - zdjęcia tych dwóch cyrkoniowych wisiorków, i co tam jeszcze znajdę z wakacyjnych nieostre ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2011-01-03 o 15:02 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
kurrrrrrrrrrrcze! błagam walnij chociaż jedną fotę na jednolitym tle! BŁAGAM! fajne robisz rzeczy.. ale te kwiotki psują cały efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
maximaa - od następnego wrzutu wróci jednolite tło, jak już pisałam, fotki z wakacji mają tło so called "naturalne"
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Tym razem spodobał mi się u Ciebie wisior, ten z muszelką. Gdyby tylko drucik był jeszcze trochę ciaśniej owinięty
![]()
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
0,4 i 0,3 są w reszcie drucików i krawatce użyte.
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też najbardziej spodobał się muszelkowy wisiorek. A gdybyś zdjęcia robiła tylko na samym lisciu byłoby o niebo lepiej. Czekam na następne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się Twoje bransoletki z poprzedniego wrzutu. Ale przyznam się, że dla mnie zdjęcia są za małe. Ciężko mi podziwiać prace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Najbardziej spodobał mi się wisior z muszlą-bo jest ciekawy.Ale nie powiem,cieszę się na myśl o zniknięciu wakacyjnego tła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczęta. Dorwałam od sąsiadki cyfrówkę... więc wrzucę to co się urodziło od wakacji
![]() ![]() 1 - bransoletka z perełkami, mam nadzieję, że widać wystarczająco wyraźnie, jakie jest zakończenie - wszystkie bransoletki tego typu u mnie takie mają. 2. wisior z plastra z kocim oczkiem, wzmacniany klejem. 3. komplecik z utopionych w żywicy pąków stroczyków - długo czekałam na dobrą okazję, żeby je kupić.... i cyrkonie 4. swarki i ciutkę drutu - sorki, zdjęcie nieostre 5. tu nie jestem pewna czy to aniołek, czy po prostu postać ... podobny wzór znalazłam w necie , a tego zrobiłam dla teściowej. 6. nakładka na krótki rzemyk-obrożę, 7 i 8 - kolczyki z piórkami i swarkami w drugim przypadku 9 - swarki - miotełki 10 - moja chałka ![]() no i tak jak mówiłam, tło wakacyjne znikło ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2011-01-03 o 15:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Z tego wrzutu typuję swarkowe miotełki. Bardzo przyjemne
![]() A chałka wygląda apetycznie ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
moje typy to bramsoletka i svarki miotełki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
przez kolejne wrzuty nie patrzylam na nic tylko liście. nie podobało mi się to strasznie. tearz widać futerka- też niebardzo estetyczne. pomysły masz fajne. faktycznie bransy najlepsze to co tu pokazałaś, a ta chałka to po prostu mnie zwaliła z krzesła- mimo tego że je lubię to chyba nie miejsce dla niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.