|
|
#271 |
|
www.dulcedo.pl
|
Dot.: Jagienkoowy haft koralikowy ;)
Ostatni naszyjnik faktycznie ma morską bryzę w sobie. Piękny.
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Jestes niesamowita!!1 Po prostu boska! Twoja biżuteria zwala z nóg!
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko jak zwykle bajeczne.Znowu nie potrafie sie na faworyta zdecydowac.Potrafie tylko zachwycac sie kazda praca z osobna.
![]() |
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Za każdym razem jak patrze na twoją bizuterie to tylko same ochy, achy i echy potrafie wydobyć z siebie
mistrzowskie prace bez dwóch zdań
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Amethyst Falls podbił moje serce
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Ja pozostaje niezmiennie zakochana w kolekcji "Ziemi"
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
WOW! Te dwa naszyjniki są niesamowite, oczy otwierają sie szeroko z wrażenia i podziwu z ilości włożonej pracy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1283290132 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1283290132 a tą bransoletkę bardzo chętnie widziałabym na swoim nadgarstku
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
Ale wrzut !!!!!!!!!! Jestem pod wielkim wrażeniem, jak wspaniale potrafisz dobrać oplot do kamienia
Naszyjniki są przecudne, ametystowy zwraca uwagę swoją odmiennością, a bransolety: Sea Song i Black Sun - REWELACJA |
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Hypnosis
Blacksun ![]() No i jeszcze Pruneliana super, te kolorki piekne!
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
wow
![]() ![]() klask i:
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę przyznać, że podziwiam Twoje prace w galeriach są piękne, dopracowane... gustowne i jakże pewnie pracochłonne!! cuda...
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Bosz... Dziewczyny, gdy czytam te wasze komentarze to aż zakłopotana jestem. Co jednak nie zmienia faktu, że jestem Wam ogromnie, niewypowiedzianie wdzięczna za te słowa i za to, jakiego pałeru mi one dodają
![]() Dziękuję pandeloque 101Milko mamatogosiu viktorej lubomirko dagus_gd wilczex mamahaniu ak_pinki ResurrectionOfHappiness kasia_kati Aillil ggagatko Wirello Kathinno andzia30 lwica83 ![]() ![]()
Edytowane przez poice Czas edycji: 2010-09-03 o 21:03 |
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Jestem fanką Twojej biżuterii. Jest niesamowita. Mam nadzieję, że kiedyś na coś uzbieram pieniądze
|
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak piękny wrzut, że trudno mi się zdecydować, co piękniejsze. Wszystko bez wyjątku nosiłabym, gdybym miała możliwość
CUDA!!! |
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Nieodmiennie wzdycham do twoich prac na blogu... tutaj też mogę... są przepiękne, szczególnie powalają mnie na kolana naszyjniki...
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Ależ cuda!
Dostałam ostatnio jakiś 1 kg drobnicy... szkoda, że nie potrafię go tak 'zagospodarować'. :P |
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Czy ty w ogóle sypiasz kobieto??? Bransoletka Black Sun - cudowna!
Is-kra: no to filc i igła w dłoń i próbowac, próbowac, próbowac... Wszystko jest trudne zanim stanie sie proste
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
is_kra zazdroszczę kilograma drobnicy
![]() Też mi się marzy uzbierać na taką pracę, ale tu tyle utalentowanych kobitek, że nie wiem na którą zbierać pierwsze
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Do tych małych szklanych koralików zawsze podchodziłam z rezerwą i niechęcią, bo nie sądziłam, że biżuteria z nich wykonana może być elegancka, ale to co ty z nimi wyczyniasz to przechodzi ludzkie pojęcie!!! Absolutny majstersztyk i cudo w każdym calu. Tylko pomarzyć o takiej biżuterii do "małej czarnej".
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie
![]() Tak dawno nie odświeżałam wątku, że aż strach. Wszystko przez to, że ostatnio mieszkam w Niedoczasie (to obok Niedospania). Dziękuję serdecznie wszystkim, które ostatnio pozostawiły tu komentarze - jestem Wam niewypowiedzianie wdzięczna Ostatnimi czasy powstały: 1 Mała szara broszka 2 Amber Spring (taki mały eksperyment ze sznura bursztynów po babci ![]() 3 Night Mirror (są jeszcze kolczyki zrobione na zamówienie w ten sam deseń, ale gdzieś zapodziałam zdjęcia :/ 4 Rainforest 5 Smoky 6 Autumnal 7 Aurora Borealis 8 Pure Black 9 Mysty 10 Labradoryt Spętany cdn.
Edytowane przez poice Czas edycji: 2011-05-10 o 10:05 |
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
cd.
11. Simply Grey 12. Latte Macchiato 13. Deserto Rosso (właściwie to ten komplet powstał w 80% jeszcze w wakacje, ale wykończyłam go dopiero teraz) 14. Attraction (wiem, jestem w labradorytowym szale ostatnio, ale chyba już niedługo, bo to przedprzedostatni z dużych, nieregularnych labradorytów - chociaż wczoraj przyszły właśnie takie bardziej regularne, więc pewnie znowu będę Was szarościami zanudzać...) To chyba na tyle na razie, reszty pokazać nie mogę, bo na mikołajkową są
Edytowane przez poice Czas edycji: 2011-05-10 o 10:11 |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Twoje bransoletki i pozawijane naszyjniki, ostatni - mistrzostwo świata wykonania i formy.
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
No i masz babo placek. Próbowałam wybrać coś naj, ale się nie da, bo wszystkie prace są naj! Normalnie cudeńka!
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Perfekcyjne w każdym calu, nie da się wybrać faworyta!
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie zdecydowanie wiedziesz prym w swej technice, wszystkie prace są idealnie równiutki(nic nie lata, nie plącze się itp), doskonale wykończone i w doskonale dobranej kolorystyce
![]() ![]() klask i:chylę czoła, a te 2 pracki ( jeden komplecik)to bym okradła:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1290579214 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1290580631 |
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Przeglądnęłam Twój wątek - rewelacyjne prace
wielkie!Ostatni wrzut zapiera dech, zwłaszcza ostatni naszyjnik - bosssski!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

mistrzowskie prace bez dwóch zdań
i inne tworki bizuteryjne 

klask i:

jestem również