![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wrzesień - Essence, Kobo, TBS, rózne półki, kolorówka, pielęgnacja, zapachy
Witam wszystkich
![]() Słowem wstępu, trzy zasady: 1. Paczki/ koperty wysyłamy poleconym priorytetem, zabezpieczone bąblami, chrupkami, gazetami i całym miękkim dobrodziejstwem. 2. W dniu nadania paczki dajemy drugiej stronie numer przesyłki. 3. Po wymianie adresów nie rezygnujemy z transakcji. Wszystkie inne detale dogadujemy na PW Czym mnie kusić? - czekoladowe zapachy z jadalną czekoladą [ Dark Extacy, Demetery, twórczość Sephory i TBS etc.], za czekoladowo-paczulowe dziękuję ![]() - korzenno-słodko-kadzidlane twory perfumiarskie ![]() - świeczki/woski z yankee candle - pędzle [zwłaszcza kabuki i flat topy] - gry na PS3 - książki fantasy - męskie bojówki 32 / L Interesują mnie raczej większe wymiany. Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- ZAPACHY: Balsamy zapachowe: 1. Salvatore Ferragamo, Tuscan soul, balsam do ciała 75 ml Perfumy, mgielki i odlewki : 2. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Coconut Milk, użyta kilka razy 3. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Icy Mint, odpakowana, nietestowna 4. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Pacyfic curacao, nowa, w folii 5. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Vanilla Creme Brule, użyta kilka razy 6. The Body Shop, mgiełka do ciala o zapachu kwiatu wanilii, ubytek testowy 7. Essence, A girl's night out, 10 ml - dwa psiknięcia testowe, kartonik ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Lakiery do paznokci: 1. Miss Sporty, Nail Spa Club, Base coat, zuzyte 0,5 cm z 7 ml 2. MIYO, Mini drops, Egoist [ żółty z holo shimmerem], nowy 3. MIYO, Mini drops, Saphire Sparkle [ brudno srebrny z shimmerem] 4. Essence, A New League, Tommy’s Favourite Green, dwa razy użyty 5. Isa Dora, Wonder Nail, Muddy Water,[ jak nazwa wskazuje – kolor błota] raz użyty 6. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Sea of Green [morski mat] – używany 7. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Big City Life, London [ jasny zółty z shimmerem] 8. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Out of Space, Houston’s Favourite [ wpadający w czerń morski z błękitnym shimmerem], uzywany 9. Catrice, Ultimate Nudes, Café au Lait at Notre-Dame [paznokcie manekina ![]() 10. Essence, Nail Art, Cracking Top Coat, Crack me! Blue [ shimmerowy granat ] użyty dwa razy 11. INGLOT, Techno UV Coat, żużyta może 1/15 12. Essence, Nail Art, Express dry drops, żużyta ok. 1/5 USTA 1. Lip Smacker, 100% Natural, Pink Guava, zuzyte ok. 0,3 cm 2. Manhattan, Perfect Creamy&Care, 95D –używana 3. Catrice, Revoiltare, Velver Matt Lip Color, C02 Nude Alarm- raz użyta 4. Sleek, Barely There, parę razy używany 5. Essence, Volume and gloss lip maximize, zużycie 2/5 6. Elf, Mineral Lipstick, Natural Nymph 7. Astor, pomadka Soft Sensation 650 [ ciemny nude] –parę razy użyta 8. Astor, pomadka Soft Sensation 400 [koralowo pomarańczowy ze złotym shimmerem]- parę razy użyta 9. KOBO, pomadka Celebrity Lips 308 goodnight Kiss [zimny jasny róż] swatchowana 10. Nouba, 115 – czerwony oranż, uszkodzona [ taką kupiłam ] kilka razy użyta 11. Bobbi Brown, Lip Color, Atomic Orange, fest oraż ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- OCZY 1. Catrice, Eyeliner pen, carbon black, używany 2. Sleek, Kohl Pencil, Mossberry, swatchowany 3. Miss Sporty, Eye Liner Duet, 060 Absolute – czarno brązowa, raz strugana 4. Lovely, czarna kredka z temperówką 5. Catrice, Kajal Designer, 100 Tropical Green – swatchowana, 080 Midnight Blue – uzywana parę razy, nigdy nie strugana 6. Essence, Long Lasting Eye Pencil, 11 Go wild – liliowy, pare razy użyta 7. You + Eye, Effect Glitter, brokat do makijażu, kolor Aubergine, uzyty dwa razy 8. You + Eye, żel do przyklejania brokatu, połowiczne zużycie 9. INGLOT, „ozdoby do ciała 59”, brokat srebrny holo, pół słoiczka 10. Catrice, Hidden World, Rosy&Cosy, cień do powiek w musie, ciepły róż ze złotym shimmerem, niewielkie zuzycie 11. Essence, Balerina Backstage, 03 Grand-pile in black, czarny cien w kremie, nieznaczne zużycie 12. Essence, Quatro Eyeshadow, o4 Denim, srebrny, chabrowy, granat z niebieskim brokatem, srebrny brokat w szarej baize, bardzo mało uzywane 13. Essence, Cristaliced, 02 diamond dust, srebrny glitter, nieotwierany 14. Kobo, Pure Pigment, CornFlower, uzyty raz 15. Kobo, Pure Pearl Pigment, Misty Rose – ecru opalizujący na rozowo - nowy 16. Kobo, Pure Pearl Pigment, Diamond Blush – biały opalizujący na rozowo – nowy 17. Essence, Vampire’s Love, bez pacynki, troche używany 18. Catrtice, In Love with a robot, gel eyeliner, nieznaczne zuzycie 19. Essence, Holographic Eyeshadow, Mystic Lemon 20. Essence, I<3 Glam, pudrowy Eyeliner PUDRY, RÓŻE, BRĄZERY, ROZŚWIETLACZE 1. Essence, A new League, Multi colour bronzing powder- swatchowany 2. Sephora Mineral, podkład mineralny sypki, kolor ebony – uzywany jako bronzer 3. EDM,Puder rozświetlający Viki’s Radiant Creation – (2,5g) 4. EDM,Puder rozświetlający Natural – (2,5g) 5. BM beauty, Mineral Blush Peachy Glow – z glossyboxa 6. KOBO, Tranclusent Loose Pwder, ¾ opokowania 7. Stargazer, Biały Puder, używany, brak lusterka TWARZ: 1. Stargazer, biały podkład, nie mam pojęcia ile, wiecej niz 1/3 2. Maxfactor, Experience, 40 Light Ivory, ok. Połowy 3. Maxfactor, Pan Stik, 12 True Beige, zużyte 2-3 mm 4. KOBO, Smooth Makeup Base, zużycie ok.1/7 5. Avene, Tres Haute Protection Creme Minerale – filtr 50+SPF, użyty może 5 razy na twarz Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2013-01-08 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień - Essence, Kobo, TBS, rózne półki, kolorówka, pielęgnacja, zapachy
hej znajdziesz coś u mnie? interesują mnie pomadki BB i Catrice
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień - Essence, Kobo, TBS, rózne półki, kolorówka, pielęgnacja, zapachy
coś u mnie za pomadki Elf natural nymph oraz Catrice nude alarm?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
6. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Sea of Green [morski mat] – używany 7. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Big City Life, London [ jasny zółty z shimmerem] 8. Catrice, Ultimate Nail Lacquer, Out of Space, Houston’s Favourite [ wpadający w czerń morski z błękitnym shimmerem], uzywany 9. Catrice, Ultimate Nudes, Café au Lait at Notre-Dame [paznokcie manekina ],uzywany 10. Essence, Nail Art, Cracking Top Coat, Crack me! Blue [ shimmerowy granat ] użyty dwa razy Essence, Nail Art, Express dry drops ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
oddam duuużo za Bobbi Brown, Lip Color, Atomic Orange !!!
oprócz tego interesują mnie: Catrice, Ultimate Nudes, Café au Lait at Notre-Dame Sleek, Kohl Pencil, Mossberry Kobo, Pure Pigment, CornFlower znajdzie się coś u mnie? zapraszam!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za 5. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Vanilla Creme Brule, użyta kilka razy,2. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Coconut Milk, użyta kilka razy,9. KOBO, pomadka Celebrity Lips 308 goodnight Kiss [zimny jasny róż] swatchowana,9. Catrice, Ultimate Nudes, Café au Lait at Notre-Dame [paznokcie manekina
![]() 12. Essence, Nail Art, Express dry drops, żużyta ok. 1/5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Catrice, Hidden World, Rosy&Cosy, cień do powiek w musie, ciepły róż ze złotym shimmerem, niewielkie zuzycie Essence, Balerina Backstage, 03 Grand-pile in black, czarny cien w kremie, nieznaczne zużycie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś za
6. The Body Shop, mgiełka do ciala o zapachu kwiatu wanilii, ubytek testowy 2. MIYO, Mini drops, Egoist [ żółty z holo shimmerem], nowy 10. Essence, Nail Art, Cracking Top Coat, Crack me! Blue [ shimmerowy granat ] użyty dwa razy 11. INGLOT, Techno UV Coat, żużyta może 1/15
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie w wątkach za:
9. KOBO, pomadka Celebrity Lips 308 goodnight Kiss [zimny jasny róż] swatchowana 11. Bobbi Brown, Lip Color, Atomic Orange, fest oraż ![]() 10. Catrice, Hidden World, Rosy&Cosy, cień do powiek w musie, ciepły róż ze złotym shimmerem, niewielkie zuzycie ???
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
tak dokładnie, zapach najchętniej wymienię na inny
szkoda w takim razie, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hakuro za szminkę nie oddam
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- pędzel chcę oddać za coś bardziej dla mnie przydatnego i wartościowego niż szminka ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za?
2. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Coconut Milk, użyta kilka razy 3. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Icy Mint, odpakowana, nietestowna 4. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Pacyfic curacao, nowa, w folii 5. Sephora, Perfumetka z serii kąpielowej, Vanilla Creme Brule, użyta kilka razy
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
11. Bobbi Brown, Lip Color, Atomic Orange, fest oraż
![]() Coś u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post36956730 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej, hej
![]() u mnie czekoladowe zapachy, ale raczej nic mnie nie zainteresuje u Ciebie. Masz coś spod lady? ![]()
![]() |
#24 |
Lady of Harley-Davidson
|
Black
![]() Bierz wszystko, pragnę go ![]() ![]() Bardzo bym chciała całą flaszunię ![]() Jestem za wymianką sephory za black ![]() napisz koniecznie, co Ty na to ![]() Czekam z niecierpliwością ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- 5ml byłoby OK? ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zanthio, w Twoim wątku nic nie znalazłam dla siebie, a jakie Lutensy masz pod ladą?
Szukam też Profumum Roma Patchouly, Sandalo i Fumidusa- chętnie oddam Kiliana za w/w ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Zanthio, masz jedne z najbardziej udanych Lutensów, ale.. ja też je mam. A Villoresi leży na mnie fatalnie, więc... na razie nic. Pozdrowienia
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wieczne Kutango
|
nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.