|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
lipiec PRÓBKI perfum i inneWATEK NIEAKTUALNY SZUKAM: -sandałki 37 takie letnie, na płaskim obcasie lub niskie koturny - marynarki xs -szmizjerki xs -rajstopy w sprayu sally hansen -korektory jasne zwykłe i mineralne -odlewki Aqua di Gioia i Midnight Poison oraz innych perfum -brązery i róże dobrych firm -dobry klej do sztucznych rzęs (i rzęsy też chętnie) -kremy matujące np. Bioderma -sztywnych pędzelków do cieni ZAPACHY zapachy/oryginalne flakony\ - Bamboo Yves Rocher zostalo ok 25% z butelki 125ml - świeży letni zapach -FM odpowiednik Black XS zostalo ok 1/4 z 30ml ![]() probki i odleweczki -duża odlewka Midnight Fantasy ok 3ml moze 4ml -1 oryginalna BULGARI jasmin noir essence -2 orygin. Calvin Klein Beauty i 1 sztuka używana (zosało jakies 20%) -robiona probka BLV Omnia Green Jade -Givenchy ange ou demon le secret (elixir, eau de perfum intense) miniatura (zostalo jakies 60%moze wiecej sądząc po kształcie buteleczki) -robiona próbka Cinema EDP -robiona próbka Eternity Moment Calvin Klein OCZY -PODWÓJNY CIEN BOURJOUIS Z lusterkiem róż i brąz, ledwo musniety CIAŁO i TWARZ -dezordorant Seba Med w kulce do wrażliwej skóry zostało 50% -maska do włosów The Body Shop z olejkiem z maku -zużycie ok 15-20% WŁOSY -prostownica z wymianki Philips DUOMETRICS , ma zbiorniczek na wodę. Są tez wymienne wkładki do karbowania. Ma male pekniecie, na zdjeciach widac INNE suplement firmy Himalaya -triphala , kapsułki Triphala to ziołowy produkt składający się z trzech owoców indyjskiego agrestu (amli), vibhitaki i haritaki. Normalizuje pracę układu trawiennego, wspierając wszystkie funkcje trawienne. Wspomaga pracę układu pokarmowego, trawienie, likwiduje zaparcia. Pomaga oczyścić z toksyn wątrobę, jelito grube i krew
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2012-09-18 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: lipiec PRÓBKI perfum i inne
hej,
coś za : -Givenchy ange ou demon le secret (elixir, eau de perfum intense) miniatura (zostalo jakies 60%moze wiecej sądząc po kształcie buteleczki) i może CK Eternity Moment? ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za -maska do włosów The Body Shop z olejkiem z maku -zużycie ok 15-20% ?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za prostowanice?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jesli nie odpisalam-nic nie znalazlam
reszta-odpisane ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a na ile wyceniasz maskę?
Mogę oddać ci przykładowo za to Sun Ozon i krem Biodermy, nawet pisak dorzuce? Ten suchy szampon jest na razie w trakcie wymiany z inna wizazanka, wiec poki co jest zarezerwowany.
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej,
FM 12- Hypnose Lancome FM 18- Mademoiselle Chanel ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
pasuje, zapraszam na PW
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
długość wkładki to 24 cm a zdjęcia na stopie w moim wątku
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Tu są opisy:
-spray do włosów Sun Ozon- zużycie 10%, zakupiony w lipcu 2011, -krem BIODERMA SEBIUM AKN - ok 50% - z wymianki -Tresemmé Suchy szampon, poj. wyjściowa 200ml, użyty 2-3 razy ewentualnie -rozświetlacz z Essence w pisaku, I love Runway, użyty 3 razy, kupiony w kwietniu 2012, taki: http://bi.gazeta.pl/im/1/11497/z11497281X.jpg
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej hej i jak byłabyś chętna na sandałki?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przylega są tam trzy dziurki do regulowania długości jeśli chodzi o kostkę, ten przy palcach też przylega zdjęcie mogę zrobić wieczorem
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
przypominam się
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ale dzisiaj niestety nie dam rady zrobić Ci tej fotki
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
12 miesięcy od otwarcia, a ja go kupiłam nowego i zapakowanego w pudełko w czerwcu 2012, wtedy też go otwarłam.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.