|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ramoneska XL + sukienka XXL - lipiec
Ważne info:
- osoba z mniejszą liczbą przekupek wysyła pierwsza - odpisuję zazwyczaj w SWOIM wątku ![]() - wysyłka poleconym lub paczką - niestety mogę odpisywać z opóźnieniem, bo mam coraz mniej czasu ![]() ![]() - piszcie od razu, co Was interesuje, będzie mi łatwiej szukać w Waszych wątkach Nie szukam ciuchów!!!! Ciuchy przyjmę naprawdę tylko WYJĄTKOWO!!! Noszę rozmiar XL, nie odsyłajcie mnie do wątków XS S czy one size ![]() Mogę się też wymienić na ciekawe lub przydatne drobiazgi do domu ![]() I na kosmetyki, perfumy ![]() Link do wishlisty w podpisie ![]() BODEN - czerwona sukienka, nówka, rozmiar UK 16 L z metki, wersja dla wysokich. Jest to bardzo duża 16-tka, moim zdaniem spokojnie 18, pewnie okolice polskiego 46. Rozciągliwa. NEW LOOK kurtka / ramoneska z zamszowej skóry, rozmiar UK 16, EUR 44, ale to takie mniejsze 44. Miałam ją na sobie dwa razy, niezniszczona. (zdjęcie jest "takie se", bo kurtka czarna, ale na życzenie zrobię ładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ramoneska XL + sukienka XXL - lipiec
Cos u mnie za kurtkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za kurteczke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.